Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 8:54:12
|
|
|
|
mamanp
|
Mozda neki mini chat za neke kratke porukice, nesto slicno msn-u.
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 9:13:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nisam za chat. No, jedva čekam albume...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 9:29:09
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR No, jedva čekam albume... Albume Sta ti to znas a mi ne znamo???
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 9:50:05
|
|
|
|
Skoki
|
I meni fali neki mini chat. Cisto da stoji pored, da vidim ko je online. Evo jurim "prolece" vec nekoliko dana i svaki put moram da je trazim po forumu da vidim da li je online. Mozda ima neko skraceno vidjenje, ali ja ga nisam pronasla .
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 9:50:48
|
|
|
|
guppy RR
|
IMA... Moja Ringeraja - Aktivni korisnici
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 9:53:57
|
|
|
|
Lilly*
|
Chatujemo na svim temama pomalo, sve su to neobavezne teme, a i imamo uvek neku tipa "KAFANA NA BALKANU"
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 9:57:55
|
|
|
|
Anoniman
|
meni fali Sneža, Eugi, Mihi da ne viri samo nego da čavrlja sa nama ... a ostalo sve ...ma Guppy super nam je RR ne treba mi ništa, eto taj chat bi bio ok
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 31.7.2009 9:58:36 >
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 10:02:12
|
|
|
|
Jeca*
|
E, a jeste malo offtopic, ali šta je sa Eugenijom? Nije valjda ljuta na nas nakon one teme...ali od tada je nema
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 10:03:06
|
|
|
|
Lilly*
|
Baš sam se pitala gde nam je Sneža, nema je baš dugo, hajde da razumem što nema Eugenije
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 10:03:42
|
|
|
|
Anoniman
|
ma kakvi ljuta...nego zadeverala se sa onim malim za...ebantom...neće dečko da spava a Sneška nema neta
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 31.7.2009 10:04:07 >
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 10:48:17
|
|
|
|
guppy RR
|
zanimljiv je to alat "sneža" šta bi mogli još da učinimo za vas, gospođice i gospođe?
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 10:49:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR zanimljiv je to alat "sneža" Napravi dugme "Sneža" i kada klikneš pojavi ti se njena slika...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 10:53:20
|
|
|
|
guppy RR
|
hahahahahaha treba nam jedan alat "I miss" i onda ideš tamo i klikaš po linkovima... I miss sneža, I miss mihi, I miss... i kad god klikneš, ono ta osoba dobije SMS
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 10:58:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Zamisli koliko sms-ova bi ti dobijala...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 31.7.2009 11:28:44
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 11:31:24
|
|
|
|
guppy RR
|
vi bi na chat, a mi koji smo na poslu u to vreme da propustimo sve sočne detalje? pa gde tu ima pravde
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 11:33:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR hahahahahaha treba nam jedan alat "I miss" i onda ideš tamo i klikaš po linkovima... I miss sneža, I miss mihi, I miss... i kad god klikneš, ono ta osoba dobije SMS IZVORNA PORUKA: guppy RR vi bi na chat, a mi koji smo na poslu u to vreme da propustimo sve sočne detalje? pa gde tu ima pravde pa i nema pravde u tome i jeste fazon a da.... a šta su ti ALBUMI????????????????????
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 31.7.2009 11:35:31
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 11:37:19
|
|
|
|
guppy RR
|
Kakvi albumi? Ko je spominjao albume?
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 11:38:17
|
|
|
|
stevajela
|
Ne mogu da nadjem ili da se snadjem,ali da li imate foto album gde mame kace slike dece i da li je on za clanice koje imaju odredjeni broj postova? I da li imate neki zatvoreni deo foruma,takodje za clanice sa duzim stazom?
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 11:38:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR No, jedva čekam albume... vidiš Guppa i gdje je tu pravda ...vi znate nešto što mi ne znamo
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 11:40:58
|
|
|
|
Lilly*
|
Nema na RR "VIP" varijanti
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 11:42:42
|
|
|
|
guppy RR
|
Članice se ne odvajaju po stažu!! Svi smo isti pred zakonom i Ringerajom Moderatori imamo pristup forumu sa statistikama i pravilima za moderatorstvo. Albumi postoje, videti gore u meniju Alati - Albumi.
< Poruku je uredio guppy RR -- 31.7.2009 11:43:04 >
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji mi fali ... 31.7.2009 11:43:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: stevajela Ne mogu da nadjem ili da se snadjem,ali da li imate foto album gde mame kace slike dece i da li je on za clanice koje imaju odredjeni broj postova? I da li imate neki zatvoreni deo foruma,takodje za clanice sa duzim stazom? nije Stevajelo, svako moze otvoriti svoj privatni album i mozes staviti šifru, znači da ti ne moze svako gledati slike medjutim imaš i dvije teme, kako zamisljamo ostale forumašice, gdje imaš dosta slika i temu slike naše djece znači to je javno i svi vide
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: