Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: NOVOST: Poslednji 50 poruka 6.4.2009 18:25:00
|
|
|
|
kumara
|
Da, da, cak sam se i ja iznenadila! Treba vremena da se covek navikne, ali mi je super!!!!
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednji 50 poruka 6.4.2009 18:36:07
|
|
|
|
Verus
|
Svidja mi se, jedino mi se ne dopada sto se ne moze videti ko je poslednji pisao na datu temu, jedino se vidi ko je bio autor-tako da ne znam dal je jos neko odgovorio na ono sto sam ja pisala
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednji 50 poruka 6.4.2009 18:37:18
|
|
|
|
kumara
|
Da, to i mene buni, ali kontam da mora tako. Pitacemo guppy! Gupyyyyy????
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednji 50 poruka 6.4.2009 18:38:15
|
|
|
|
kumara
|
Mada, mozda se i naviknemo... Ko zna...
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednji 50 poruka 6.4.2009 18:38:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus, kada uđeš u posl. 50 poruka, u vrhu spiska imaš "stari pogled"... a i izbacuje ti sa strane poslednjih 5.
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednji 50 poruka 6.4.2009 18:40:17
|
|
|
|
Verus
|
hvala draga bas sam nekad tupava
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednji 50 poruka 6.4.2009 18:42:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Moram da idem, stigao je Luka. Idem do pošte da pošaljem nešto! Ljubim vas!
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednjih 50 poruka 6.4.2009 19:31:27
|
|
|
|
guppy RR
|
Videću šta mogu da učinim... :) mada ja mislim da je i ovako OK.. naviknućete već da je tamo slika onog ko je otvorio temicu. A kao što kaže Taša, imate i pogled "stari prikaz" pa tamo možete još uvek pratiti 50 poslednjih PORUKA, a ne tema. ljubac, gupika
< Poruku je uredio guppy RR -- 6.4.2009 19:32:13 >
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednjih 50 poruka 6.4.2009 21:49:56
|
|
|
|
sneza24
|
Primetila sam danas i svidja mi se.Super je
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednjih 50 poruka 6.4.2009 22:56:18
|
|
|
|
afrodita
|
A ja mislila da sam to tek danas otkrila pa pomislih kako svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem... Kao idem sve nesto okolo naokolo a ima i blize samo nevidim i neznam
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednjih 50 poruka 7.4.2009 11:37:49
|
|
|
|
eugenija
|
Doima mi se
|
|
RE: NOVOST: Poslednjih 50 poruka 7.4.2009 21:46:20
|
|
|
|
Buba76
|
Super
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednjih 50 poruka --> Aktiv... 8.4.2009 7:39:39
|
|
|
|
guppy RR
|
Evoooooooooo promenili smo i nazive linkova, tako da je jasno, da su tamo nove i aktivne debate... pokušaću još da zamolim da se nacrta AV onoga koji je poslednji promenio debatu. Hvala što nam pomažete predlozima! nešto možemo, nešto ne možemo da uradimo
< Poruku je uredio guppy RR -- 8.4.2009 7:40:00 >
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.4.2009 7:40:53
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednjih 50 poruka --> Aktiv... 8.4.2009 7:49:44
|
|
|
|
guppy RR
|
E da... zaboravih reći - NE MORAŠ NAVIKNUTI Kad uđeš u Aktivne debate imaš gore linkove... jedan od njih je i "Poslednje poruke", to je po staroj logici.
|
|
|
|
RE: NOVOST: Poslednjih 50 poruka --> Aktiv... 8.4.2009 7:51:11
|
|
|
|
NadaR
|
Prvo mi je bilo jako neobicno, sad je super, puno preglednije
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: