Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 9:15:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Verni imaju mekane uši e ima da mu danas uši ispipam ...ako mu nisu mekane odma idem na sud
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 9:16:30
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 10:00:08
|
|
|
|
barbara
|
jeste blesave!
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 12:59:39
|
|
|
|
oliveradj
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 15:24:20
|
|
|
|
Verus
|
Moj je verno osecajni zavodnik
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 15:25:03
|
|
|
|
Anoniman
|
znači ima mekane uši
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 15:26:43
|
|
|
|
Verus
|
mekane, mekane, onako bas savitljive volim da se igram sa njima al me brine ovo siroka ramena mali kukovi....hm, bar znam da je dobar ljubavnik! Eeee moram da vidim jel su m u krivi prsti majku mu
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 16:38:01
|
|
|
|
MERYEN
|
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 16:51:25
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 16:52:31
|
|
|
|
Kiki BG
|
sirka ramena a uski kukovi pa ja bi trebalo da se ubijem moram da mu pregledam usi onda...al sreca moja pa nema krive prste :D
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 19:09:27
|
|
|
|
afrodita
|
- Zavodnicima su ramena široka - Visoko čelo, osećajan tip - Verni imaju mekane uši - Visoki uspešniji, niži šarmantniji - Spuštena jabučica, vrhunski ljubavnik - Savijeni prsti otkrivaju lažljivca - Rupica na bradi krasi emotivca - Dugačak palac, odlučan čovek ja ga danas procitala i nadjoh sve ono sto nepise ovde - guste obrve - mladez na licu - dlaka na uvetu - ostra brada - ne smem dalje
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 10:30:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A velik nos velik ponos (u gacama) ?
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 13:09:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahaha tako se bar prica
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 13:36:12
|
|
|
|
Maraj
|
Jao generalisanje
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 13:37:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i Ivana zna da procita coveka
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 13:40:27
|
|
|
|
Maraj
|
To kao kad je moja koleginica izjavila, samo za zenski rod "Kolika usta , tolika pič.a"
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 13:41:18
|
|
|
|
veselicaa
|
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 14:02:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uuu guste obrve sta to znaci
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 14:04:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj To kao kad je moja koleginica izjavila, samo za zenski rod "Kolika usta , tolika pič.a" Ahahhaahahhahaahahhaa 😂😂
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 15:57:59
|
|
|
|
Maraj
|
Ma strahota .... ja u cudu kad mi rece A naravno rekla sam i mm za tu tezu , ovaj se valjao od smeha 3 dana
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 23.10.2018 9:09:09
|
|
|
|
Dora89
|
Xaxaxaxaxa 😂
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?