Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 9:15:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Verni imaju mekane uši e ima da mu danas uši ispipam ...ako mu nisu mekane odma idem na sud
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 9:16:30
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 10:00:08
|
|
|
|
barbara
|
jeste blesave!
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 12:59:39
|
|
|
|
oliveradj
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 15:24:20
|
|
|
|
Verus
|
Moj je verno osecajni zavodnik
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 15:25:03
|
|
|
|
Anoniman
|
znači ima mekane uši
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 15:26:43
|
|
|
|
Verus
|
mekane, mekane, onako bas savitljive volim da se igram sa njima al me brine ovo siroka ramena mali kukovi....hm, bar znam da je dobar ljubavnik! Eeee moram da vidim jel su m u krivi prsti majku mu
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 16:38:01
|
|
|
|
MERYEN
|
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 16:51:25
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 16:52:31
|
|
|
|
Kiki BG
|
sirka ramena a uski kukovi pa ja bi trebalo da se ubijem moram da mu pregledam usi onda...al sreca moja pa nema krive prste :D
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 30.6.2009 19:09:27
|
|
|
|
afrodita
|
- Zavodnicima su ramena široka - Visoko čelo, osećajan tip - Verni imaju mekane uši - Visoki uspešniji, niži šarmantniji - Spuštena jabučica, vrhunski ljubavnik - Savijeni prsti otkrivaju lažljivca - Rupica na bradi krasi emotivca - Dugačak palac, odlučan čovek ja ga danas procitala i nadjoh sve ono sto nepise ovde - guste obrve - mladez na licu - dlaka na uvetu - ostra brada - ne smem dalje
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 10:30:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A velik nos velik ponos (u gacama) ?
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 13:09:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahaha tako se bar prica
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 13:36:12
|
|
|
|
Maraj
|
Jao generalisanje
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 13:37:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i Ivana zna da procita coveka
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 13:40:27
|
|
|
|
Maraj
|
To kao kad je moja koleginica izjavila, samo za zenski rod "Kolika usta , tolika pič.a"
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 13:41:18
|
|
|
|
veselicaa
|
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 14:02:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uuu guste obrve sta to znaci
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 14:04:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj To kao kad je moja koleginica izjavila, samo za zenski rod "Kolika usta , tolika pič.a" Ahahhaahahhahaahahhaa 😂😂
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 8.7.2018 15:57:59
|
|
|
|
Maraj
|
Ma strahota .... ja u cudu kad mi rece A naravno rekla sam i mm za tu tezu , ovaj se valjao od smeha 3 dana
|
|
|
|
RE: Muškarcu sve piše na telu 23.10.2018 9:09:09
|
|
|
|
Dora89
|
Xaxaxaxaxa 😂
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: