Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 26.3.2009 14:32:48
|
|
|
|
Anoniman
|
pa valjda moze... al ja ne bih nesto da isprobavam
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 26.3.2009 15:16:26
|
|
|
|
Modessty
|
svako drugačije reaguje kad se uplaši. moja kolegica Jeca se trese pola sata ako je neko uplaši. a baš lepo odskoči kad je nešto zekimo
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 26.3.2009 15:19:27
|
|
|
|
Jeca*
|
Da, ja isto mislim da može. Prosto, verujem da takve situacije mogu da izazovu infarkt i cap, gotovo!
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 26.3.2009 15:28:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Što guppy kaže "poof"!!!
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 26.3.2009 15:49:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Razmišljam da li da otvorim novu temu, ali odlučih da se nadovežem ovde: Ima i ona "Umr'o sam od smeha!"... Pa, jel se može umreti od smeha?
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 26.3.2009 15:53:45
|
|
|
|
Anoniman
|
znam da se moze upiskiti od smijeha (jbg desilo mi se jedan put, malo krenulo )
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 26.3.2009 15:54:12
|
|
|
|
guppy RR
|
pa da.. neko te uplaši... strefi te infarkt... i POOF!
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 26.3.2009 15:56:51
|
|
|
|
Anoniman
|
"Infarkt ma kakav da je od srca je" - narodne pošalice i doskočice
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 26.3.2009 15:58:20
|
|
|
|
Lilly*
|
mislim da od straha moze da se umre, otkaze srce, a od smeha.. cula sam da decu ne valja previse golicati(mada ja svog sina ne golicam uopste, naravno) i ne valja ih ni previse zasmejavati, mislim da se dugo, dugo smeju, hmm
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 26.3.2009 15:58:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo znam da se moze upiskiti od smijeha (jbg desilo mi se jedan put, malo krenulo )
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 27.3.2009 3:40:16
|
|
|
|
kumara
|
Jao ne mozete da verujete kako ja umem da odskocim od straha i to u neverovatno glupim situacijama!!! Ustvari to i nije strah, nego prepad, i tacno svaki put mislim da cu dobiti infarkt kako mi srce jako lupa! Luda zena!!!
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 27.3.2009 3:50:39
|
|
|
|
Verus
|
hm mislim da moze ali mora biti bas nesto jaaako traumaticno, lenka sarajevo, ja sam se jednom malo upiskila od napada kaslja kada sam bila bolesna, ali sedela na kompu i trpela, nije mi se ustajalo da idem do wc-a pa sam zazalila!!!
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 27.3.2009 3:53:07
|
|
|
|
kumara
|
Verus!!!
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 27.3.2009 19:09:40
|
|
|
|
sneza24
|
Mislim da se moze umreti od straha.A i od smeha je verovatno moguce.
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 27.3.2009 21:06:03
|
|
|
|
afrodita
|
Jednom sam samo rekla: mislila sam da cu umreti od straha, nikad se u zivotu nisam toliko uplasila kao tad. Jedan kollega je stavio masku i periku ali nije licio na cudoviste nego na nekog ispecenog coveka, isao je prevo na mene a ja sam htela da ga obidjem mislila sam da je takav prirodno. Kada mi nije dozvolio da ga obidjem i kada mi se pogled susreo sa njegovim ja sam pocela da vristim a on me uhvatio za ruku. Telo mi se najezilo. Grozan osecaj. Skinuo je masku i pitao zasto vristim. Tad su mi krenule suze na oci, plakala sam kao luda i tresla se. Ne znam kako bi trebao da se oseti taj strah od kojeg se umire mislim da je to nesto drugo...a samo se tako kaze
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 15.7.2009 21:08:38
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Da, ja isto mislim da može. Prosto, verujem da takve situacije mogu da izazovu infarkt i cap, gotovo! Pa, da. Stane srce i ćao.
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 1.5.2011 23:38:07
|
|
|
|
Brana
|
ja mislim da moze. Ja kada bih npr.videla duha u mraku ili ajkulu u moru koja ide prema meni capnula bih pre nego sto bi bilo sta imalo priliku da me i napadne.
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 28.2.2018 17:18:13
|
|
|
|
Dragce86
|
Verujem da se od preteranog i konstantnog patoloskog straha ( fobija ) moze razboleti a to sve onda vodi i u smrt..ne odmah ali polako i sigurno..
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 28.2.2018 20:31:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze, i to kao sto Dragce rece, ali i iznenadni jak strah isto...
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 28.2.2018 20:54:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moze to je jak stres zbog kog cuka moze da rikne.
|
|
|
|
RE: Može li se umreti od straha? 2.3.2018 0:45:48
|
|
|
|
Srecko47E
|
Naravno da moze.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?