Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Mittelschmerz - bol u vreme ovulacije 2.1.2010 11:31:38
|
|
|
|
Lisica
|
Ja sam osecala ovulaciju ali bol nikako nije bio tup, vec naprotiv vrlo ostar trajao je od 10 min. do pola sata,retko i duze bol je bio ostar kao da me neko probada iglom i nisam mogla da se pomeram niti da sedim vec samo da lezim sa strane osecala sam skoro svaku ovulaciju, na godisnjem nivou bi mi mozda 2 promakle
|
|
|
|
RE: Mittelschmerz - bol u vreme ovulacije 2.1.2010 11:40:00
|
|
|
|
indy_25
|
Ja sam isto imala bolne jako bolne ovulacije bas kao i Lisica nisam mogla da se pomjerim kao da me neko nozem probada dole. Po tome sam znala kad mi je ovulacija tacno.
|
|
|
|
RE: Mittelschmerz - bol u vreme ovulacije 2.1.2010 15:01:16
|
|
|
|
Anoniman
|
...taj bol mi nije baš pouzdan jer nekad ga osetim a nekad ne... recimo, osetim ga svaki drugi ciklus......(osetim ga na pola minuta i prođe)
|
|
|
|
RE: Mittelschmerz - bol u vreme ovulacije 2.1.2010 15:04:17
|
|
|
|
meha
|
Ja upravo imam bol,mada nije intenzivna ,lagana je kao da ću da dobijem,a danas mi je 11 dan od početka ciklusa...I svaki mjesec osjetim...
|
|
|
|
RE: Mittelschmerz - bol u vreme ovulacije 2.1.2010 15:08:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: meha Ja upravo imam bol,mada nije intenzivna ,lagana je kao da ću da dobijem,a danas mi je 11 dan od početka ciklusa...I svaki mjesec osjetim... Draga ovuliraš! gde ti je muž jbt!? zašto ne napraviš ticker, tako će ti biti lakše da pratiš ciklus i sve u vezi sa njim?
|
|
|
|
RE: Mittelschmerz - bol u vreme ovulacije 2.1.2010 15:08:45
|
|
|
|
Lisica
|
eto koliko je sve to individualno znam iz prica sa prijateljicama da mnoge zene to i ne osecaju
|
|
|
|
RE: Mittelschmerz - bol u vreme ovulacije 10.8.2011 22:54:44
|
|
|
|
GRGA
|
To je jedini nacin d a znam da mi je ovulacija..16 dan osetim bol u donjem delu ledja,,i onda kada me zaboli,,,,,ponekda mi se povraca od bola,,strasno je kao dame neko neozem presece...Traje malo ..pa ne pijem lekove,,,,kasnije me boli ,,ja legnem u krevt i to je to!!
|
|
|
|
RE: Mittelschmerz - bol u vreme ovulacije 18.8.2011 15:47:42
|
|
|
|
maca821
|
Meni je vise tup bol i nije jak, ali mene zna da boli recimo desni jajnik par dana pre O.
|
|
RE: Mittelschmerz - bol u vreme ovulacije 18.8.2011 15:50:02
|
|
|
|
degu
|
I meni je tup bol, ne znam taj dan imam osećaj kao da mi desni jajnik pulsira, kucka. A danima pre O me više presecaju, žigaju.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?