Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:03:32
|
|
|
|
Lu
|
Ja ti ne koristim nju,kod mene je obična bakrena ali sam se pokajala jer mirena navodno skraćuje mjesečnicu. A inače sam i sa ovom prezadovoljna,nikakvih smetnji nemam,ne znam ni da ju imam... Znaš kako opušteno,ne moraš da misliš kako će završiti
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:06:19
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala Lu .... meni je upravo preporucio Mirenu zbog obilnih i bolnih menstruacija .... znaci to je glavni razlog najsmjesnije pita me sta koristimo od kontracepcije ...ja mu govorim apstinenciju... 100% uspjesna ...ismijao se pravo
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:06:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Spirala KLIK Na brzinu sam preletela temu... Negde smo spominjale tu spiralu. Razlika između te Mirene i obične spirale je što Mirena sadrži hormone, ako se dobro sećam, pa su žene bile u fazonu da je možda bolje staviti običnu spiralu, bez hormona, nego ovu. Jer ako stavljaš spiralu sa hormonima, što onda ne bi uzimala oralne kontraceptive?
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:09:18
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Spirala KLIK . Jer ako stavljaš spiralu sa hormonima, što onda ne bi uzimala oralne kontraceptive? Jednostavno,zato što spiralu staviš jednom i uživaš narednih 5godina a pilulu moraš uzimati svaki dan i ne smiješ zaboraviti
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:11:01
|
|
|
|
Anoniman
|
lu, to za zavisnike o kofeinu i nikotinu nije nikakav problem. Ustaneš ujutru, skuvaš kafu, zapališ cigaru i progutaš tableticu!
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:13:05
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR lu, to za zavisnike o kofeinu i nikotinu nije nikakav problem. Ustaneš ujutru, skuvaš kafu, zapališ cigaru i progutaš tableticu! Možda,ja sam koristila pilule zbog ciste 3mjeseca...ne do Bog da mi je to bila kontracepcija,svaku 3-ću sam zaboravila a pijem kavu svako jutro
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:13:52
|
|
|
|
Anoniman
|
isti odgovor Tasho ja zaboravljam masu stvari pa bi zaboravila i tabletu .... e sad sam procitala ovo sto si postavila ....hvala jos sam trazila al mi nije izbacilo jbg
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:14:48
|
|
|
|
Dora
|
Ja dok sam pila tabletice redovno, bilo mi je ok. Sad kad dobijem jako krvarim, i traje mi 10 dana! Koža mi je bzv i kosa suva. Baš mi nedostaju pilule...
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:16:08
|
|
|
|
Anoniman
|
a sta koristis sada Dora??????????????????
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:22:52
|
|
|
|
Dora
|
sad ništa, pravimo bebu!
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 22.5.2009 9:24:25
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:00:11
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:08:39
|
|
|
|
Anoniman
|
TEKST
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:18:47
|
|
|
|
Rivana
|
vucko jel koristis ovu spiralu?
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:19:55
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam je još stavila, nikako od maja kad sam radila briseve nisam se nakanila da odem doktoru, iskreno zaboravim
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:29:49
|
|
|
|
Rivana
|
meni dr preporucila neke tablete ne znam nesto mi pominjala i ovu spiralu a mene neki strah da mi "dole" nesto stavljaju bas sam seljanka
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:31:22
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Rivana a mene neki strah da mi "dole" nesto stavljaju bas sam seljanka
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:33:55
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: Rivana a mene neki strah da mi "dole" nesto stavljaju bas sam seljanka pa stvarno sam seljanka stalno bi mislila kako mi nesto dole stoji
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:35:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Tako ja mislim kada stavim tampon (ako uopšte uspem da ga stavim)... o spirali ni ne razmišljam...
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:37:22
|
|
|
|
Rivana
|
ja isto sa tamponima jednom sam staviljala na moru ma jedva ga stavila i imala osecaj da mije nesto dole
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:39:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Zna se šta tamo treba da uđe, i ništa drugo ne treba stavljati!
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:40:50
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Zna se šta tamo treba da uđe, i ništa drugo ne treba stavljati! sve drugo je visak
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:41:48
|
|
|
|
Anoniman
|
od viška glava ne boli
|
|
|
|
RE: "Mirena" - spirala 31.7.2009 14:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Malo se šalim. nemam ništa protiv spirala, i mislim da svako ko može da ih nosi (moja mama nije mogla, krvarila je), neka ih nosi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?