Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 10.8.2009 11:39:19
|
|
|
|
nina83
|
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 10.8.2009 11:39:31
|
|
|
|
prolece
|
nije loše. s tim da ovom mom ne treba vodič odlično se snalazi
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 10.8.2009 11:41:50
|
|
|
|
gagana83
|
Ovo moram da pokazem mm,narocito ovo pod 1,misli da ce bebi nesto da fali,nikako da mu objasnim da nije bas tako. A meni hormoni podivljali
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 15.10.2009 19:57:33
|
|
|
|
kopernikom
|
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 16.10.2009 12:28:22
|
|
|
|
Lisica
|
Pa vidim ja da ovde ima i tata,moracu i ja ovog mog malo ovde da posaljem bezi od mene kako sam ostala trudna no on je kriv delimicno nego ga uplasio ginekolog da nema sexa u trudnoci,kao vrlo je rizicno,a ja sve ove mesece pokusavam da mu objasnim da je rizicno za rizicne trudnoce a ne i za mene ali nista sad je jos gore jer ginekolog kad je cuo da jos to radimo rekao da sad obavezno mora da se stane sa tim,skracuje se grlic,preteci raniji porodjaji itd zamislite-lud covek
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 16.10.2009 12:59:15
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Ovo moram da pokazem mm,narocito ovo pod 1,misli da ce bebi nesto da fali,nikako da mu objasnim da nije bas tako. A meni hormoni podivljali isto! samo što se ovaj moj plaši zbog onog spontanog. A i mene je strah iskreno rečeno!
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 9.1.2011 2:25:30
|
|
|
|
smeško
|
Odlična teorija! Nama su preporučili da se suzdržimo do kraja trudnoće!!!!!!! Ostali smo uskraćeni za to iskustvo!!!!!!! Da li je to ok ili ne? Pomešana su mi osećanja!
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 17.1.2011 0:42:58
|
|
|
|
smeško
|
Tata S: Još malo pa i to će proći!!!
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 17.1.2011 0:45:41
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: smeško Tata S: Još malo pa i to će proći!!! Racunaj jos 6 nedelja posle porodjaja minimum...
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 17.1.2011 0:46:46
|
|
|
|
smeško
|
Zar toliko!!!
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 17.1.2011 0:47:12
|
|
|
|
smeško
|
Zar toliko!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 17.1.2011 0:48:43
|
|
|
|
Nensi*
|
Da,ali bolje je da cutim vise,prolupaces veceras
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 17.1.2011 0:50:14
|
|
|
|
smeško
|
NE!!!! BOLJE JE DA ZNAM ŠTA ME ČEKA!!!!!
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 17.1.2011 0:52:12
|
|
|
|
Nensi*
|
Pa i to sto kazes
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 17.1.2011 0:54:40
|
|
|
|
smeško
|
SEX !!!! Kako to daleko zvuči!!!!!
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 17.1.2011 0:56:45
|
|
|
|
Nensi*
|
Nista strasno,mi nismo od septembra 2009 do jula 2010...Skoro godinu dana...
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 17.1.2011 1:00:14
|
|
|
|
smeško
|
Mi smo zadnji put, xmxmxmxm 1. ili 2. 3. 2010.!!!! Majko moja!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mali vodič sex-a u trudnoći - za očeve 28.1.2013 23:10:40
|
|
|
|
snovi
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Žena ili djevojka je već u šestom mjesecu trudnoće. Nemate pojma kako bi počeli stvar, a kamoli kako je završili. Ne spavate. Nervozni ste. Ma imamo rješenje za vas. 1) Kao prvo oboje zaboravite na bebu. Ne, beba neće vidjeti glavić vašeg penisa i ne beba neće imati traume. 2) Zauzmite ugodan položaj. Nema vratolomija. Žena je trudna, pobogu! 3) Dodatno stimulirajte njen klitoris. Mnoge žene imaju problem sa prokrvljenosti klitorisa zbog blaženog stanja. Naime trbuh nabubri i plod blokira prokrvljenost. Dakle, potrudite se. 4) Pripremite se na to da se fetus pomakne nakon orgazma. Zašto? Kako? Nema veze. Bitno je da se fetusu neće ništa desiti. 5) Zadovoljite vašu dragu i idite na spavanje. Orgazam kao vrhunac seksa inače potiče san, ali tijekom trudnoće ovo je još naglašenije. Izvor: rr.hr
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?