Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 17.6.2009 10:28:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao ovo meni treba
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 17.6.2009 10:29:40
|
|
|
|
Sneža
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 17.6.2009 10:31:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Moram da se pohvalim kako mi već sigurno mesec dana nije išla krv iz nosa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 17.6.2009 10:31:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Jao ovo meni treba Znam mila, ali ti nisi dete.
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 17.6.2009 10:32:13
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Moram da se pohvalim kako mi već sigurno mesec dana nije išla krv iz nosa
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 17.6.2009 10:33:59
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Ana80 Jao ovo meni treba Znam mila, ali ti nisi dete. daću mužu instrukcije pa neka me pazi kao da sam dete
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 17.6.2009 10:35:44
|
|
|
|
Anoniman
|
ti si ana djevojčurak
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 17.6.2009 10:36:59
|
|
|
|
Ana RR
|
hihhi od 30 leta
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 17.6.2009 23:14:37
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Jao ovo meni treba i meni. Da kucnem u drvo(kuc kuc) mojoj deci nijkad nije isla krv iz nosa.
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 18.6.2009 23:38:13
|
|
|
|
MERYEN
|
Nisam znala koristan savet.
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 31.3.2010 23:34:48
|
|
|
|
Tatamata
|
Krvarenje iz nosa, ili medicinski epistaksa, česta je pojava u dečjem uzrastu i obično veoma zabrine roditelje. Na sreću, krvarenje iz nosa kod dece obično nije posledica ozbiljnog medicinskog problema. Većina krvarenja iz nosa spontano staje bez nekog posebnog tretmana. S godinama, tendencija ka krvarenju iz nosa se smanjuje. Pročitajte više…
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 2.6.2014 12:32:57
|
|
|
|
bubulence
|
Emi je upravo krenula krv iz nosa, iz cista mira. sedela je pored mene i samo me na jednom pita sta joj je na majici, ja pogledam i vidim krv lije iz nosica . ali je brzo stalo, samo sto je mnogo. sta moze biti ?
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 2.6.2014 16:01:30
|
|
|
|
Didy
|
Bubi, je l joj ponovo curilo? Verovatno nista ako se nije ponovilo.
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 2.6.2014 16:06:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni ovih dana često jurne, ali kažu da je to normalno u trudnoći, posebno na kraju, zbog osetljive sluzokože.
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 2.6.2014 16:12:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Mojoj deci krv iz nosa ide samo kada ih neko udari u nos, ali u grupi imam jednog dečaka kome tako povremeno curi krv iz nosa iz čista mira.Kada sam tek došla u njihovu grupu u septembru i to doživela isprepašila sam se jer sam mislila ko zna šta je a mislila sam da ga je i neko udario,ali posle sam se i sama uverila da njemu miz čista mira curi krv iz nosa. Kada se to desi ,ja zamolim tete iz kuhinje da mi donesu led koji zavijem u pelenu i stavim mu na nos, i krv brzo stane
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 2.6.2014 16:18:30
|
|
|
|
bubulence
|
nije se vise pojavjlivalo i nadam se da nece... bas sam se uplasila
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 2.6.2014 16:20:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Bubi koliko ti dete ima godina?
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 2.6.2014 16:32:31
|
|
|
|
Didy
|
Vikiveki, imas na njenom tikeru. U julu ce 3 godine.
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 7.3.2018 13:36:26
|
|
|
|
Dora89
|
Za prvu pomoć kod krvarenja iz nosa nagnite detetu glavu unapred (nikako ne zabacujte nazad, kao što smo mi u detinjstvu), pritisnite koren nosa i pustite da spontano izađu krv i ugrušci. Ne bi smeli ugrušci da ostanu u unutrašnjosti nosa, jer mogu da dovedu do gušenja. Moraju da izađu svi ugrušci i sva tamna krv. Ukoliko nastavlja da curi sva svetla krv bez ugrušaka, onda može led, ali isključivo uvijen u krpu ili vlažnu maramicu, nikako direktno na kožu.
|
|
|
|
RE: Led zaustavlja krv iz nosa 7.3.2018 13:47:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ja sam jedno vreme imala problem sa curenjem krvi iz nosa, cak mi je i usirena krv isla... navodno su mi od jake prehlade popucali kapilari. To je bilo u detinjstvu... nije se kasnije vracalo.
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?