Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 19.3.2009 8:02:01
|
|
|
|
Anoniman
|
sarajevo je uvijek važilo za grad sa skoro najboljim kvalitetom vode...al kako svaki cigo svoga konja hvali...tako i mi sebe... voda je grozna...pijesak jos uvijek nisam primjetila... ali stare azbestne cijevi...kamenac, ma kakav kamenec ...gromade kamenja... uzas ... djeci prokuhavam, a nekad kupujem i flasiranu, medjutim ja i dalje pijem sa cesme ... samo i to do kad
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 19.3.2009 8:22:55
|
|
|
|
mihi
|
Već smo koju reč napisali o tome. Beograd pije Savsku vodu koja je higijenski ispravna. E sad taj pesak kad nestane vode valjda pumpe povuku i pesak pa ga zato bude ali od toga se zapuše filteri i u mašini za veš i sudove.... Ja lično pijem samo kiselu vodu ali sam u dilemi oko ovih flaširanih koja je dobra a koja ne. Rosa ima najmanje minerala skoro ništa a Aqua Viva mnogo, a opet meni je najukusnija Voda Voda i Jana.
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 19.3.2009 8:43:54
|
|
|
|
Lu
|
Ja imam svoj izvor a imam i gradski vodovod. Ponekad ljeti prebacimo na gradski zbog zaljevanja ali onda ne pijem tu nego Janu,kad otvorim vodokotlić na dnu bude pravi pjesak i kao što kažeš mihi kako to onda utječe na naše mašine
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 19.3.2009 8:49:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije ni čudo što moram da skidam kamenac sa zuba toliko često...
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 19.3.2009 8:56:34
|
|
|
|
Natasajvc
|
Tasho, ja sam u Karlovcima, i ja sam sipala vodu u kadu i nisam primetila nikakav talog. I mi smo na NS vodovodu. Ne znam kakva je voda u NS, skoro smo doselili iz BG. Za BG znam sigurno da Novi Beograd ima kvalitetnu vodu, a Stari Grad ne tako dobru. Moja prijateljica radi u Batut institutu na proveri kvaliteta vode i svaki dan se uzimaju uzorci...
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 19.3.2009 9:00:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedna od mojih najboljih drugarica živi u Karlovcima, pa znam da ste na NS vododvodu. Ma ja sam juče baš bila tužna kada sam to videla, sve nisam znala dal da spustim dete u kadu, a posle kontam, pa kupala sam ga u Dunavu, što ne bih u kadi sa malo peska?
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 19.3.2009 9:03:55
|
|
|
|
mihi
|
Pogotovu što je to pesak preko koga se filtrira voda od krupnijih čestica, tako da je on ispran stotinu hiljada puta ako ne i više!!!!
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 19.3.2009 9:08:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ustvari, sada kada se sredi ovo sve sa vodom, trebala bih odvrnuti one krajeve slavina (ne znam stručan naziv) i isprati ih, jel?
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 31.3.2009 17:39:03
|
|
|
|
maša
|
Nisam čula da se ti mali filteri na kraju slavina moraju odvrtati svaki put kad nestane vode, mada znam da s vremena na vreme treba da se očiste ili čak promene.
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 31.3.2009 21:54:59
|
|
|
|
kumara
|
Ni ja nisam znala za to. Mi to promenimo kad nam se zapusi od kamenca toliko da voda jedva curi...
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 9.8.2017 22:11:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas je uglavnom dobra, koliko znam. Pijemo sa cesme i iz bokala za preciscavanje.
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 9.8.2017 22:42:04
|
|
|
|
choopa choops
|
Kod nas je dobra i pijemo je sa česme. Kad nestane vode, dignem sve mrežice očistim i vratim. Što zbog pritiska vode, što zbog čistoće. Dok smo bili u BG, nisam nikako mogla da pijem vodu na Novom Beogradu i Zemunu. Ne znam u čemu je fora, ali jako je bljutava, i smrdi. Na Senjaku je bila manje više OK Ja ne volim da pijem flaširanu vodu, zato jer se bojim kako je skladištena. Recimo gledala sam iks puta onako na paletama vvoda stoji na suncu, kasnije je samo proslijede u radnje, rashlade i niko nema pojma sta se desava do tada
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 10.8.2017 6:48:14
|
|
|
|
branki*
|
kod nas sa cesme voda je dobra,svi je uglavnom piju.kad smo u beogradu,deci kupujem flasiranu,a ja pijem sa cesme.
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 10.8.2017 10:08:10
|
|
|
|
Sarav
|
Niš ima fantastičnu vodu i nema potrebe za filtriranjem.
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 10.8.2017 11:04:29
|
|
|
|
krin 40
|
Eh da mi je u Bg ova rzavska što pijemo u Ča
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 10.8.2017 13:05:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi imamo bas dobru vodu,Nini prokuvavam,jedino kada smo negde kupujem u flasi.
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 10.8.2017 14:25:54
|
|
|
|
emicaa
|
Mi sa cesme,kupujemo kad odemo u Doboj.Dole mi ima neki cudan ukus
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 10.8.2017 19:40:25
|
|
|
|
krin 40
|
Ma nije loša voda u Bgd.Samo smo se razmazili
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 1.9.2017 17:20:57
|
|
|
|
dddaca
|
Ne razmisljam o tome kakva je, vec je pijem. Pa kako bude
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 1.9.2017 17:24:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
U 80 % slucajeva puna hlora i mlaka leti.
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 1.9.2017 17:33:25
|
|
|
|
dddaca
|
Sve to moze da filtrira bokal sa filterom. Imam jedan i koristim ga, ali cesto sipam i vodu sa slavine
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 17.9.2017 21:16:13
|
|
|
|
krin 40
|
Od kada su radovi na zameni stšarih cevi mi smo srećni kada je imamo
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 26.9.2017 11:12:52
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Po prilici puna hlora na koji moja koza bas reaguje,uvek iz kade izadjem kao da me je nesto izgrickalo po ramenima.
|
|
|
|
RE: Kvalitet vode sa slavine 19.10.2017 15:00:42
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Mi razmisljamo da uzmemo neki aparat za vodu. Non stop kupujemo one balone vode, i to vecito vucem iz prodavnice. Kod nas se pije voda sa slavine, ali mi u kuci bas neato ne podnosimo najbolje... i mene i mm boli zeludac, deci kupujemo svakako flasiranu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?