pepino
|
Rozalijans zao mi je sto ti se to desilo,ali sreca u toj nesreci je sto ti se to desilo odma na pocetku trudnoce i tako samo,spontano,bez kiretaze!To je mala trudnoca,nisi kiretirana,sacuvana ti je materica,za 2-3 mjeseca opet smijes zatrudniti,ne trebate puno cekati. Kazem ti ovo jer i sama sam prosla kroz isto,ista nedelja kao kod tebe,i spontano je otislo,mene je doktor pregledao sledeci dan od ispadanja ugruska i jos jedan dan (provela sam 4 dana u bolnici,3 je plod ispao).I ja sam radila betu,posto mi je opadala i doktor nije vidio vise plod u materici odpustio me kuci,ja sam bila narucena na kontrolu tek za 2 nedelje,i opet tada sam radila betu,posto je ona skroz opala to je bilo to! Doktor je rekao da nema potrebe za kiretazu!Mene cak nije ni pregledao na toj kontroli,zamisli!Kaze stalo je krvarenje,beta opala,to je to,da ne brinem! Normalno je da imas krvarenje,neko ima 2-3 dana,a neko 10-ak dana!Za bolove nisam sigurna,mene je boljelo dok plod nije ispao,kada je ispao osjetila sam olaksanje-u smislu bola,nije me poslije boljelo. Ali posto su mi pri otpustu dali kapi za skupljanje materice onda sam imala bilove,grceve,poprilicno jake,to je normalno iako je mala trudnoca meni su dali te kapi,a ima ginekologa koji uopste ne daju te kapi,sve zavisi.... Za infekciju,trovanje,sepsu ne trebas da se brines,ako su ti rekli da dodjes za 9 dana na kontrolu,za taj period ne moze nista da ti bude i ako te nisu dobro ocistili,a to ce znati kada te pregledaju tada i najbolje je da vadis betu iz krvi,ali to mozda oni ne rade!??? Uglavnom polako,nemoj mnogo da se plasis,srecno!
|