Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 1.7.2009 18:21:05
|
|
|
|
barbara
|
ponekad mi se desi da sam ljubomorna bez razloga!vjerujem mu,nije mi nikada dao povoda da mu ne vjerujem!sta cu kada sam zena ,takve smo sve po prirodi
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 1.7.2009 19:29:53
|
|
|
|
afrodita
|
Naaddoo to je samo san. Pazi kad na javi dozivis da ga posaljes u prodavnicu da kupi mleko sa 2,8%mm (mlecne masti (da ne ispadne mog muza)) a on donese sa 1,8 i kaze ma meni to sve isto. Ok ne dramim. Ali kad ga drugi put posaljem i kazem obrati paznju na 2,8% on mi kaze ok i donese jedno ovako i jedno onako i kaze jedno sam pogledao drugo nisam. E onda dramim. Ili kad ga na javi nazovem da resi decije zdravstvene knjizice jer ce mozda zaboraviti a sutra mi trebaju jer idem na zakazanu kontrolu koju cekam nedeljama, on se obraduje sto ga nazovem i kaze evo idem odma to da resim dobro da si me opomenula. Ja srecna i zadovoljna, jer da nije zaboravio priznao bi i rekao pa mislim i ja na decu. A kad dodje kuci i ja pitam gde je knjizica onda haos kada kazeu UH JA ZABORAVIO. Verujem samo u samu sebe i u nikoga vise. Tako da Naaddoo dok sanjas sve je to samo u snovima koja se tebi ne desavaju na javi i zato ne brini. Ja sanjam da ja zaboravljam neke vazne stvari i onda sam naj srecnija kada se probudim i skontam da je to san. Sto se tice ljubavi tu imam maksimalno poverenje
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 9:10:23
|
|
|
|
Anoniman
|
ne vjerujem ni sebi 100% a ne njemu ili bilo kome drugom ... mislim da sam , ne... ne mislim.... sigurna sam, da sam samo mami vjerovala 100% za sve
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 10:55:01
|
|
|
|
Rivana
|
slazem se Vucko ni ja sama sebi ne verujem a kamoli drugome....i jedina osoba kojoj mogu verovato ne 100% nego i vise je definitivno moja majka.
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 11:03:03
|
|
|
|
barbara
|
vjerujem i ja svojoj mami ali mi nije jasno kako mozete da vjerujete vise njoj nego sebi!valjda znam sta se desava u mojoj glavi,ne znam sta se desava u maminoj!
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 13:42:48
|
|
|
|
Anoniman
|
zato što mi je to Barbara hiljadu puta dokazala i pokazala .... neke stvari je hiljadu puta bolje shvatila nego ja i nije mi dozvolila da srljam ...a za sve ono što je nisam poslušala spucala sam glavom o zid ili mi se dobro obilo o glavu ...i to je razlog zašto jedino njoj vjerujem bez ikakve rezerve
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 13:53:51
|
|
|
|
Rivana
|
zato sto sam ja milion puta sebi nesto obecala pa nisam u tome istrajala a moja majka uvek ispuni sve, pa cak i vise i sto Vucko kaze milion puta je dokazala da joj mogu moram i trebam verovati......jedino njoj i nikome vise
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 15:36:50
|
|
|
|
barbara
|
slazem se ja sa vama majka nikada nece pomisliti zlo svom detu!lakse je nekom pomoci sa strane nego kada si u istoj situaciji licno ti!ali ipak niko ne moze da zna sta neko drugi misli nego samo za sebe
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 16:45:04
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: barbara slazem se ja sa vama majka nikada nece pomisliti zlo svom detu!lakse je nekom pomoci sa strane nego kada si u istoj situaciji licno ti!ali ipak niko ne moze da zna sta neko drugi misli nego samo za sebe Ne znam sta misli ali znam sta cini za mene
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 21:15:50
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: barbara vjerujem i ja svojoj mami ali mi nije jasno kako mozete da vjerujete vise njoj nego sebi!valjda znam sta se desava u mojoj glavi,ne znam sta se desava u maminoj! Da,kad je moje dijete u pitanju vjerujem samo sebi,a mama i partner...pa vjerujem i njima ali ipak vjerujem najviše sebi! Ja znam svake sekunde šta se dešava sa mojim djetetom i šta ono misli a moja mama ili mm ne mogu to znati,mislim da to sve govori!
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 21:23:47
|
|
|
|
afrodita
|
mm je danas zaboravio overiti knjizice za decu, dao mi je auto a izvadio dokumenta (sa njegovom dozvolom i saobracajnom uzeo i moje) Vozi Afro bez dozvole... kako da mu verujem hajde sad malo Naaddaa da se oglasi sta misli
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 21:28:20
|
|
|
|
Sneža
|
U partnera imam poverenja taman koliko treba-ni premalo,ni previše.
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 22:49:08
|
|
|
|
Verus
|
Slazem se sa Snezinim postom. Verujem mu, ali ne verujem da me nikada ne bi povredio. Nekada se pitam "Da li stvarno znamo ljude onako dobro koliko mislimo??"> Cini mi se da je odgovor na to NE. Pa ako se razocaram, bar sam uvek mislila da je i to opcija. Tako je sve lakse preboleti.
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 3.7.2009 10:56:18
|
|
|
|
Tara
|
Imam poverenja u mm, ali ne u potpunosti verujem samo sebi !!!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 3.7.2009 11:01:55
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 8.7.2009 22:52:43
|
|
|
|
božana
|
Imam poverenja u muža, jer u suprotnom ne bih živela sa njim.Ali sam svesna da postoji mogućnost da on to moje poverenje prokocka.A ako se to desi, onda sledi razvod.
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 9.7.2009 13:00:57
|
|
|
|
tomic
|
Boze, boze...Opet ista prica pojedinih...By the way, slazem se sa Vuckom i Rivanom... Samo onom ko te bezuslovno voli, a to je roditelj!
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 9.7.2009 13:41:25
|
|
|
|
NadaR
|
Svasta ste ispisale! Ne znam kako mi je sve promaklo! Kao sto sam vec rekla,zaista vjerujem mm ali ipak ne slijepo jer nikad se ne zna sta nosi novi dan i svjesna sam toga da bi on mogao prokockati to povjerenje a i ja njegovo na kraju krajeva! Nebitno je to! Mene je zanimalo ovo oko bebe! On je zaista odgovoran i mogu mu povjeriti bebu... nahranice je,presvuci,paziti... To nikad dosad nije bio problem. Onda taj glupi san
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 10.7.2009 15:21:10
|
|
|
|
branka10
|
Bajaga kaze: Verujem-ne verujem
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 10.7.2009 15:23:16
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 10.7.2009 15:28:59
|
|
|
|
Kiki BG
|
IZVORNA PORUKA: branka10 Bajaga kaze: Verujem-ne verujem aha.aha...
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 24.8.2009 14:20:53
|
|
|
|
Rivana
|
Evo temice Vucko pominje se Bajaga
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 24.8.2009 14:22:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ne vjerujem ni sebi 100% a ne njemu ili bilo kome drugom ... mislim da sam , ne... ne mislim.... sigurna sam, da sam samo mami vjerovala 100% za sve i to sam ja tada rekla ...i nisam promijenila mišljenje ...kakvih crnih 100% ...daj Bože i 50% Bajaga ...Bajaga ...vidiš bonička da ni sebi ne vjerujem kad je Bajaga u blizini
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 24.8.2009 14:23:05 >
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 24.8.2009 14:23:40
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Rivana slazem se Vucko ni ja sama sebi ne verujem a kamoli drugome....i jedina osoba kojoj mogu verovato ne 100% nego i vise je definitivno moja majka. Nadjoh i moj odgovor, naravno i sada mislim tako
|
|
|
Anketa
Biramo ime za decakabensPomozite nam u izboruDimitrije (
60%)
Bogdan (
40%)
Ukupan broj glasova: 187Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!