Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 14.3.2013 7:34:42
|
|
|
|
Verolina
|
Upravo sam cula da su zeni od preko 80 godina u Knjazevcu iskopali oci. I osecam se uzasno.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 14.3.2013 12:07:44
|
|
|
|
Dana 72
|
I opet u kandzama zivota, muci me i steze kao da je ljut, dok NADA mi tiho sapuce "Izdrzaces nije ti prvi put" ( Ovo su licno moje reci i moj zivotni moto)
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 14.3.2013 12:51:06
|
|
|
|
Dada81
|
strasno Veroo Dana,lep ti moto
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 2.9.2014 22:42:24
|
|
|
|
NadaR
|
Odlazi noc, voze tramvaji poslednju partiju nestajem, nosi me vetar ko zgazenu hartiju Odlazi noc, plasljive oci sanjivo pitanje sacekaj da rasanim reci sacekaj svitanje Jednom kad noc probudi te kad ne bude vazno ko' pre priseti se barem na tren jednom kad ne bude me Trenutno slusam i bas se ovako nekako osjecam
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 19.5.2017 9:28:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cijeli zivot sanjam kako odlazim uz rijeku starim parobrodom koji vozi sol I da nosim jednu davnu nikad prezaljenu ljubav tanku, dugacku cigaru par mamuza od zlata da sam Sejn Zivot uz granicu je opasan i tvrd jer moje ime ovdje od sad znaci pravda ja cujem pricu kako za mnom sada jase smrt dok jasem crven pored vatri na rubu grada to je Sejn Ja cijeli zivot sanjam kako odlazim uz rijeku starim parobrodom koji vozi skitnice na zapad Dok zivim zivot koji nisam birao sam o suhom vjetru s juga moja dusa sanja ja cujem buku stada vidim u daljini grad a tanka slika jave postaje sve tanja Ja znam da zivot na granici je opasan i tvrd al' moje ime ovdje od sad znaci pravda Na mome sivom konju sada za mnom jase smrt vodi me tamo gdje me moja davna draga vec ceka Izadji i bori se u ovom gradu nema mjesta za jednog od nas izadji i bori se, ulica je prazna ali s prozora motre na nas izadji i bori se, uzecu ti zivot ako ostanes uzimam ti cast, Sejn
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 5.6.2017 22:41:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zazmuri, pa na sopstvenom platnu u glavi pomesaj sivu i zlatnu lagano, da ne remetis vece zazmuri, pusti film da istece udahni vazduh lepljiv od krvi Ne gledaj me kao vucica nije moja zelja presuda baklje gore, pesma cigana procitana s dlana sudbina Bajaga
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 5.6.2017 22:59:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne znam što da radim sa sobom Na šta misli da bacim, Eto stvaram polako pjesmu o tebi. Gledam tvoje tijelo, Ludujem za njim, I ponavljam u sebi samo jedno. Poljubi me, Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me. Poljubi me, Pa se privij tik uz mene i zapjevaj Ako znaš bilo što. Želim da se stisnem uz tebe, Da te milujem, Da ti šapućem na uho bisere. Da pričam o slobodi, Da se glupiram, Da ti kažem - oh ti ludo jedina. Poljubi me, Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me. Poljubi me, Pa se privij tik uz mene i zapjevaj Ako znaš bilo što.
< Poruku je uredio Ana RR -- 5.6.2017 23:00:17 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 5.6.2017 23:01:21
|
|
|
|
Ana RR
|
A danima pevušim ovo: Darling you got to let me know Should I stay or should I go? If you say that you are mine I'll be here 'til the end of time So you got to let me know Should I stay or should I go?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 25.8.2017 14:44:23
|
|
|
|
krin 40
|
K'o ravnica siroka mi dusa ja sam onaj koji uvek gresi a treba mi neko da me slusa kad sam tuzan, neko da me tesi Podji sa mnom da smirimo reke podji sa mnom da letis do neba zaboravi glupave prepreke pomozi mi, podrska mi treba Iskustvo mi iskopalo oci sudbina me izgrebala sapom neka pise na mermernoj ploci da sam gresnik pod nebeskom kapom Ja ne umem da objasnim nista a hteo bih da me neko cuje i ne nudim mirna pristanista samo nudim borbe i oluje
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 23.10.2017 18:34:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kocka do kocke kockica....
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 31.10.2017 9:35:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Spavajmo...sanjajmo....
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 1.11.2017 12:35:45
|
|
|
|
Dragce86
|
Skeledzija, skeledzija, prevezime preko...moja mala, moj doktore, zasto si dalekooo :)))
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 19.11.2017 22:00:57
|
|
|
|
mama Jo
|
,,pojescu sve kolacice...." 😂
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 20.11.2017 0:22:33
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Isli smo i Afriku da sadimo papriku.
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 20.11.2017 11:30:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Spavajmo...sanjajmo.... s ovim se poistovecujem
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 21.11.2017 0:47:51
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
I ja. I ja!!
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 30.11.2017 11:27:53
|
|
|
|
krin 40
|
"Dan je tumran,ja mamuran..nemoj srećo,nemoj danas.."
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 30.11.2017 11:49:47
|
|
|
|
mali_mis
|
"Prosao sam brda i doline i nesto takvo od sudbine nisam ocekivao jer srce mi je bilo lomljeno nekoliko puta totalno i ne znam kako sam prezivio " by Opca Opasnost "Kao grom"
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 1.12.2017 0:08:52
|
|
|
|
Srecko47E
|
Belo oko mene sve je belo. Pojma nemam ko peva ni kako dalje ide ali mi se toliko spava da mi je sve belo i mutno.
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 21.2.2018 16:02:16
|
|
|
|
Dragce86
|
Danas sam luda, ne znam sta hocu..danas sam luda, zelim SAMOCU :)
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 21.2.2018 16:07:11
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Za tebe danas nisam tu vise nigde nema me mozda bolje je da znas vise nije tvoja stvar da palis moje pozare E.Orgazam
|
|
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 21.2.2018 17:55:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Hej, hej danas sam ok
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 21.2.2018 18:10:01
|
|
|
|
Sarav
|
Dugo, dugo nisam bila sama Baš sama, baš sa sobom pa da razmišljam o sutra i da Samo ležim, gledam kako se kreće Po plafonu svetlo što se odbija od ulice..
|
|
RE: Kojim stihovima biste opisali trenutno ra... 21.2.2018 18:33:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
...jesen ce, tamo gde si mozda cvetalo je, ti bar znas, kada imas sve a premalo je!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?