Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 0:14:22
|
|
|
|
Sneža
|
Au,dok sam gledala snimak,sve sam se okretala da nema možda "nešto"i iza mene
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 0:15:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ozbiljno! Jel veruješ u takve stvari? Jel ima još nekog sem nas dve? SUBOTA JE POBOGU!!!
|
|
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 0:18:50
|
|
|
|
Sneža
|
Pravo da ti kažem,kao neverujem,ali uvek ima ono:ma postoji nešto,neka energija iznad nas,mislim pomalo je neverovatno da smo zaista sami u nepreglednom Sunčevom sistemu,joj ala lupetam za desetku
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 0:21:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne mislim da lupetaš... ja se bojim tog beskrajnog kosmosa... jesi pokušala da sedneš, zažmuriš i pokušaš da putuješ kroz njega? Meni je to bio užasno neprijatan osećaj. A ovo, da li ima vanzemaljaca mi je isto pitanje kao i da li ima Boga. Čik se usudi pa reci da ga nema.
|
|
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 0:23:16
|
|
|
|
Sneža
|
Baš tako,o nekim stvarima te strah i da misliš i zamišljaš
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 10:46:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeste videle ovaj snimak?
|
|
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 10:55:14
|
|
|
|
maša
|
Ja u Boga verujem, ali sam načisto sa tim da ga(?) nikada neću videti, ni ja ni bilo ko drugi...A verujem i da postoje vanzemaljci i da će do bliskog susreta doći ili već i jeste samo što mnogo ljudi (mislim prvenstveno zbog straha) ne želi u to da veruje i iz istog razloga o tome da priča..
|
|
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 10:56:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Nadrljala si kako ću da te zezam kada se vidimo (zbog ovoga sa vanzemaljcima).
|
|
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 11:32:48
|
|
|
|
Lu
|
To kad sebi umislimo da nas netko prati to je autosugetija ništa drugo, jednostavno se treba osloboditi takvih misli,dati si do znanja da je to obična glupost.
|
|
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 12:00:04
|
|
|
|
guppy RR
|
ako mene pitaš... ono na videu je zmija.
|
|
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 13:27:01
|
|
|
|
maša
|
IZVORNA PORUKA: Tasha R... ja se bojim tog beskrajnog kosmosa... jesi pokušala da sedneš, zažmuriš i pokušaš da putuješ kroz njega? Meni je to bio užasno neprijatan osećaj. A ja tebe zbog tvojih "kosmičkih šetnji"
|
|
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 22.3.2009 16:03:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR ako mene pitaš... ono na videu je zmija.
|
|
|
|
RE: Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci) 26.4.2010 15:03:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ne verujem...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?