Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kasnija osetljivost nedonoščadi 30.7.2010 22:16:53
|
|
|
|
goda
|
Moj suprug je nedonošče i hvala Bogu zdrav. Malo sitnih problemčića tipa glavobolja od premora ili koleno od trčanja,ništa specijalno što bi se moglo povezati sa činjenicom da je ranije rođen. U svakom slučaju to nas manje više sve muči (glavobolja i sl.) bili nedonoščad ili ne.
|
|
|
|
RE: Kasnija osetljivost nedonoščadi 30.7.2010 22:19:52
|
|
|
|
dijana1*
|
E ovo je nesto sto me najvise plasi. Beba je jos mala pa mi nemoze niko nista reci, ali samo da poraste i da bude sve uredu.
|
|
|
|
RE: Kasnija osetljivost nedonoščadi 20.10.2010 11:12:39
|
|
|
|
Olga75
|
Imam je da kazem nesto i na ovu temu . Moj muz je nedonosce i rodjen je u 32- goj nedelji ( inace je bila 1964 - ta godina ) . Do danasnjeg dana nije imao nikakvih zdravstvenih problema cak je zavrsio dva fakulteta.
|
|
RE: Kasnija osetljivost nedonoščadi 31.1.2011 22:45:16
|
|
|
|
babytaya
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 E ovo je nesto sto me najvise plasi. Beba je jos mala pa mi nemoze niko nista reci, ali samo da poraste i da bude sve uredu. Draga dijana,nemas cega da se plasis,i ja sam pre 6 godina rodila devojcicu od 1500g.Danas je to prava curica koja ni u cemu ne zaostaje od svojih vrsnjaka,i cak je zdravija od polovine njih(mislim na prehlade koje kod nje nisu tako ceste kao kod druge dece,a i pregura ih vecinom i bez antibiotika) Inace od mnogo ljudi sam cula da su nedonoscad jako inteligentna deca sto potvrdjuje i primer supruga olga75. Veliki pozdrav!!!
|
|
|
|
RE: Kasnija osetljivost nedonoščadi 31.1.2011 23:32:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Babytaya Sve je sada lako reci ali u trenutku kada prolazis kroz pakao svasta ti prolazi kroz glavu, kod nas je bas bilo komplikovano. Ocena na rodjenju je bila 7/3 to je jako niska ocena Ali moj nemirko sada ima 8 ipo meseci i pravi je zvrk, vec 15-tak dana puze, poceo je da se dize, a mama se sve manje brine i uziva u svojoj bebici Do njegovog 6-tog meseca je bilo neizvesno i guravo a onda samo preko noci je zivnuo Koliko samo prolivenih suza i neprespavanih noci, ne zelim vise ni da se secam
|
|
|
|
RE: Kasnija osetljivost nedonoščadi 2.2.2011 22:49:19
|
|
|
|
babytaya
|
Dijana, nasa ocena je bila 5/7... ! Htela sam samo da ti kazem da ce sve to ubrzo proci,i moci ces u miru da uzivas u svojoj bebici. Suze i neprospavane noci moze da razume samo neko ko je bio u slicnoj situaciji. Ljubi bebicu i uzivaj u njoj!!!
|
|
|
|
RE: Kasnija osetljivost nedonoščadi 21.12.2011 15:09:15
|
|
|
|
maja123
|
jel mozda zna netko jel ima negdi članak o izljevu krvi na mozak kod nedonoscadi?
|
|
|
|
RE: Kasnija osetljivost nedonoščadi 21.12.2011 15:19:44
|
|
|
|
Olga75
|
Maja 123 dobrodosla na nasem forumu nema tema o cerebralnim krvarenjima kod nedonoscadi ali mozes da je otvoris i da opises svoju situaciju pa ce se sigurno javiti neki korisnik koji ima iskustva
|
|
RE: Kasnija osetljivost nedonoščadi 12.3.2013 0:35:27
|
|
|
|
liliana
|
Ovo je jedna velika zabluda. Moj brat je rođen kao nedonošče, u poslednjoj nedelji 6.meseca. Imao je 1100gr na rođenju, a do uveče je spao na 850gr. Tu kilažu je "držao" skoro 2 meseca-ništ anije napredovao. Sada ima 33 godine, visok je 190cm i nikada nije bio bolestan (ukoliko se ne računaju sitnije prehlade). Samo je jednom u životu primao injekcije.
|
|
RE: Kasnija osetljivost nedonoščadi 15.1.2019 5:48:06
|
|
|
|
garen123
|
to nije nužno istina. Morate zavisiti i od ishrane za bebe
|
|
|
|
RE: Kasnija osetljivost nedonoščadi 1.3.2019 14:24:15
|
|
|
|
Sanidej
|
Zavisi u kojoj nedelji trudnoce je rodjena beba, tj stepena razvoja organa
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?