Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:28:55
|
|
|
|
NadaR
|
Eh ja ovo moram usavrsiti, trazi nesto kajo zavrsiti peglanje gomile vesa za recimo nekih 5 min
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:28:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja za 2 sekunde mogu jedino da izguzvam majicu Cak i da probam ovo, moja majica nikada ne bi tako izgledala posle 2 sekunde
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:30:36
|
|
|
|
prase
|
Baš ću da probam, mada mi deluje da to kod mene neće ići baš kao na snimku, evo može i 15 sekundi, nije problem... Ja cifram garderobu po sat vremena nakon peglanja, em mi milo kad otvorim ormar a sve skockano, em ne deluje zgužvano kada se obuče, em sam bolesna od neizlečive bolesti koja se zove urednost
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:31:56
|
|
|
|
eugenija
|
Hehehe, curke, nasmejaste me lepo Video je lud... Ali trebalo bi usporiti snimak malo... Pa nek traje i 4 sekunde
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:36:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Pokazala sam sada mojoj baki snimak, a ona je rekla JUUUUUUUUUU KAKO??? JEL IMA NEKI USPORENI SNIMAK?
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:39:41
|
|
|
|
prase
|
Isprobala. Ako je majica već bila složena - može, ali treba uvežbati. Ako majica nije bila složena, ili ne daj Bože nošena pa nesložena, malo tomorrow...
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:42:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ludo prase!
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:51:47
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja sam ovo dobila mejlom pre 4-5 godina. Skroz smo se tad bili primili da tako složimo majice i uspevalo nam je ali, brzo nas je prošlo
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:58:00
|
|
|
|
eugenija
|
Joj Tasho za babu Joj prase tebe blesave
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 14:02:50
|
|
|
|
eugenija
|
Sporija verzija, samo za Tashinu baku KLIK
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 14:14:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvalaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 14:25:09
|
|
|
|
eugenija
|
Pa, nema na čemu Javi nam ako baka bude uspela da složi
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 7.3.2009 16:46:29
|
|
|
|
kumara
|
E pa nisu im simetricni krajevi!!!! Ja to ne volim!!! Znam da je smesno, ali ja ozbiljno tako slazem majice da sve mora da bude isto i simetricno. Malo sam psihopata!!!
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 21.10.2009 20:12:52
|
|
|
|
kosmajac1
|
MNOGO DOBRO,MALO VREMENA ZAHTEVA, EFEKAT SJAJAN!!!
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 15.1.2011 15:53:45
|
|
|
|
Pešin mali
|
E, baš mi je ovo trebalo, jer sam ja operisana od pakovanja stvari.
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 15.1.2011 16:18:53
|
|
|
|
mati
|
Ma nema sanse, svaka cast ko moze, ali nisam ja za to. Ali zato znam ovaj Pencil trick, ucila me mama jos kao mali, pa sam ja posle morala ceo razred.
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 5.2.2011 16:16:24
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
jaooo super je fora..
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 9.3.2015 5:45:58
|
|
|
|
acalukic
|
ovo sam video i stvarno jako brzo ide na sve to je i pedantno
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 10.3.2015 16:32:06
|
|
|
|
Plavusa34
|
Ja znam dobro samo da izguzvam meni ni obicno slaganje ne ide
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 10.3.2015 16:34:22
|
|
|
|
Bibilib
|
ja sam probala i uspela,samo sto ne sklapam tako u mom ormaru....
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 7.3.2016 21:17:09
|
|
|
|
aleksandrici
|
Možda ne za dve sekunde ali voli da ispeglanu majicu spakujem da bude kao iz prodavnice.Ponekad se vide ivice i to me nervira.Volela bih kad bi imala veeeeliki ormar gde bi mi sve majice stajale na ofingeru,da su pregledne i da mi se više belih majica koje se razlikuju samo u jednom detalju budu preglednije.Mislim da je to teško svima.Volela bih da se javi neka mama koja je uspela u svom domu da obezbedi svaku stvarčicu i svaku majicu da bude pregledna u svakom trenutku. pakovanje majice za dve sekunde sam usavršila ali nisam peglanje majica i to brdo majica za kratko vreme nisam.Molim mame da me nauče kako?Ako neko usavršio i to znanje.Unapred zahvlana.
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 11.3.2016 9:38:57
|
|
|
|
aleksandrici
|
Da ima neke majice koje su asimetrične.Nista gore.Nikako da ih složiš.Pokusavam vise puta ali mi nekako uvek visi jedan kraj.Odvratno.Problem je kvalitet pamuka.
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 11.3.2016 10:01:28
|
|
|
|
aleksandrici
|
I ja nisam volela ali kaD porasla malo dečica,majice na sve strane.Grozan je osecaj videti majice i velike i male na sve strane.sad uči i decu da pakuju majicei usavrsavamo znanje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
nega bebasneza90kojom kolekcijom negujete vasu bebu?becolino (
17%)
becutan (
11%)
chicco (
16%)
kosili (
10%)
sebamed (
23%)
neka druga (
24%)
Ukupan broj glasova: 224Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!