Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:28:55
|
|
|
|
NadaR
|
Eh ja ovo moram usavrsiti, trazi nesto kajo zavrsiti peglanje gomile vesa za recimo nekih 5 min
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:28:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja za 2 sekunde mogu jedino da izguzvam majicu Cak i da probam ovo, moja majica nikada ne bi tako izgledala posle 2 sekunde
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:30:36
|
|
|
|
prase
|
Baš ću da probam, mada mi deluje da to kod mene neće ići baš kao na snimku, evo može i 15 sekundi, nije problem... Ja cifram garderobu po sat vremena nakon peglanja, em mi milo kad otvorim ormar a sve skockano, em ne deluje zgužvano kada se obuče, em sam bolesna od neizlečive bolesti koja se zove urednost
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:31:56
|
|
|
|
eugenija
|
Hehehe, curke, nasmejaste me lepo Video je lud... Ali trebalo bi usporiti snimak malo... Pa nek traje i 4 sekunde
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:36:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Pokazala sam sada mojoj baki snimak, a ona je rekla JUUUUUUUUUU KAKO??? JEL IMA NEKI USPORENI SNIMAK?
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:39:41
|
|
|
|
prase
|
Isprobala. Ako je majica već bila složena - može, ali treba uvežbati. Ako majica nije bila složena, ili ne daj Bože nošena pa nesložena, malo tomorrow...
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:42:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ludo prase!
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:51:47
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja sam ovo dobila mejlom pre 4-5 godina. Skroz smo se tad bili primili da tako složimo majice i uspevalo nam je ali, brzo nas je prošlo
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 13:58:00
|
|
|
|
eugenija
|
Joj Tasho za babu Joj prase tebe blesave
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 14:02:50
|
|
|
|
eugenija
|
Sporija verzija, samo za Tashinu baku KLIK
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 14:14:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvalaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 6.3.2009 14:25:09
|
|
|
|
eugenija
|
Pa, nema na čemu Javi nam ako baka bude uspela da složi
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 7.3.2009 16:46:29
|
|
|
|
kumara
|
E pa nisu im simetricni krajevi!!!! Ja to ne volim!!! Znam da je smesno, ali ja ozbiljno tako slazem majice da sve mora da bude isto i simetricno. Malo sam psihopata!!!
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 21.10.2009 20:12:52
|
|
|
|
kosmajac1
|
MNOGO DOBRO,MALO VREMENA ZAHTEVA, EFEKAT SJAJAN!!!
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 15.1.2011 15:53:45
|
|
|
|
Pešin mali
|
E, baš mi je ovo trebalo, jer sam ja operisana od pakovanja stvari.
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 15.1.2011 16:18:53
|
|
|
|
mati
|
Ma nema sanse, svaka cast ko moze, ali nisam ja za to. Ali zato znam ovaj Pencil trick, ucila me mama jos kao mali, pa sam ja posle morala ceo razred.
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 5.2.2011 16:16:24
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
jaooo super je fora..
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 9.3.2015 5:45:58
|
|
|
|
acalukic
|
ovo sam video i stvarno jako brzo ide na sve to je i pedantno
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 10.3.2015 16:32:06
|
|
|
|
Plavusa34
|
Ja znam dobro samo da izguzvam meni ni obicno slaganje ne ide
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 10.3.2015 16:34:22
|
|
|
|
Bibilib
|
ja sam probala i uspela,samo sto ne sklapam tako u mom ormaru....
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 7.3.2016 21:17:09
|
|
|
|
aleksandrici
|
Možda ne za dve sekunde ali voli da ispeglanu majicu spakujem da bude kao iz prodavnice.Ponekad se vide ivice i to me nervira.Volela bih kad bi imala veeeeliki ormar gde bi mi sve majice stajale na ofingeru,da su pregledne i da mi se više belih majica koje se razlikuju samo u jednom detalju budu preglednije.Mislim da je to teško svima.Volela bih da se javi neka mama koja je uspela u svom domu da obezbedi svaku stvarčicu i svaku majicu da bude pregledna u svakom trenutku. pakovanje majice za dve sekunde sam usavršila ali nisam peglanje majica i to brdo majica za kratko vreme nisam.Molim mame da me nauče kako?Ako neko usavršio i to znanje.Unapred zahvlana.
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 11.3.2016 9:38:57
|
|
|
|
aleksandrici
|
Da ima neke majice koje su asimetrične.Nista gore.Nikako da ih složiš.Pokusavam vise puta ali mi nekako uvek visi jedan kraj.Odvratno.Problem je kvalitet pamuka.
|
|
|
|
RE: Kako složiti majicu u 2 sekunde 11.3.2016 10:01:28
|
|
|
|
aleksandrici
|
I ja nisam volela ali kaD porasla malo dečica,majice na sve strane.Grozan je osecaj videti majice i velike i male na sve strane.sad uči i decu da pakuju majicei usavrsavamo znanje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Вакцинација деце.пеперутка16Какав је ваш став о обавезној вакцинацији деце?Ја сам за. (
50%)
Ја сам против тога. (
25%)
Ја сам за слободан избор. (
25%)
Не знам, не могу да одлучим. (
0%)
Ukupan broj glasova: 4Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!