Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.2.2009 0:10:37
|
|
|
|
Anoniman
|
U vrhu stranice ima MOJA RINGERAJA. Kada kliknete na nju, otvori vam se sve vezano za vaš profil... privatne poruke, debate u kojima ste učestvovale (poslednjih nekoliko), imate da uređujete profil, gledate aktivne korisnike, najčešće postavljena pitanja... zavirite pa vidite. Kako da znate da li imate privatnu poruku bez da ulazite u Moja ringeraja? Ako je imate, u zagradi pored Moja ringeraja piše broj. Npr. MOJA RINGERAJA (1) - to znači da imate jednu privatnu poruku. Privatne poruke možete slati preko Moja ringeraja - Privatne poruke - Pošalji privatnu poruku, ili na forumu, ispod imena onoga kome želite da pošaljete privatnu poruku piše pp, kliknete na to, i otvara vam se prozor za slanje privatne poruke. Ako uđete na listu Aktivnih korisnika, videćete isred imena da piše Kontakt. Klik na to i time tog člana foruma ubacujete u Adresar. Za šta će vam adresar? Ukoliko šaljete pp preko putanje Moja ringeraja - Privatne poruke - Pošalji privatnu poruku, imate opciju Adresar kojom ubacujete člana kojem želite da pošaljete pp. Možda guppy još dopuni...
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.3.2010 13:10:04
|
|
|
|
dakana
|
Znam da nije mozda prava tema za to, ali molim nekoga od moderatora, da mi pomogne u resavanju mog problema. Naime danima vec nikome ne mogu da posaljem pp, a i uopste ne uspevam da izmenim bilo sta u mom profilu, tj. ne mogu da sacuvam bilo koju izmenu. Unapred hvala na pomoci. Veliki pozdrav!
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.3.2010 14:33:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
Dakana, najbolje je da pošalješ mail na pomoc@ringeraja.rs, a mi ćemo dodatno obavestiti administratora. Nadam se da će se uskoro rešiti tvoj problem.
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.3.2010 14:45:31
|
|
|
|
dakana
|
Alex poslala sam mail pre dva dana, ali jos nemam odgovor. OK, sacekacu jos koji dan. Hvala u svakom slucaju!
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.3.2010 14:52:10
|
|
|
|
Lilly*
|
Dakana, napiši u temi Problemi i ideje na RR i popuni tamo obrazac pa će ti programeri lakše pomoći A to za profil, nije samo kod tebe, čisto da te utešim Verujem da se već radi na rešavanju tog problema
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.3.2010 15:08:31
|
|
|
|
dakana
|
Hvala Lilly, pisacu i tamo.
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 12.6.2013 18:45:07
|
|
|
|
Maraj
|
koristim redovno
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 24.6.2019 9:48:15
|
|
|
|
Peace*
|
Šta je sa pp? Baš i ne rade, ha?
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 24.6.2019 10:09:16
|
|
|
|
Peace*
|
A gde se nalaze pp kad ulazim sa tel na onaj prilogađeni sajt?
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 24.6.2019 12:10:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Ako saljes pp sa mobilnog,moras da predjes na verziju za kompjuter.
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 24.6.2019 15:03:30
|
|
|
|
Peace*
|
hvala
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?