Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.2.2009 0:10:37
|
|
|
|
Anoniman
|
U vrhu stranice ima MOJA RINGERAJA. Kada kliknete na nju, otvori vam se sve vezano za vaš profil... privatne poruke, debate u kojima ste učestvovale (poslednjih nekoliko), imate da uređujete profil, gledate aktivne korisnike, najčešće postavljena pitanja... zavirite pa vidite. Kako da znate da li imate privatnu poruku bez da ulazite u Moja ringeraja? Ako je imate, u zagradi pored Moja ringeraja piše broj. Npr. MOJA RINGERAJA (1) - to znači da imate jednu privatnu poruku. Privatne poruke možete slati preko Moja ringeraja - Privatne poruke - Pošalji privatnu poruku, ili na forumu, ispod imena onoga kome želite da pošaljete privatnu poruku piše pp, kliknete na to, i otvara vam se prozor za slanje privatne poruke. Ako uđete na listu Aktivnih korisnika, videćete isred imena da piše Kontakt. Klik na to i time tog člana foruma ubacujete u Adresar. Za šta će vam adresar? Ukoliko šaljete pp preko putanje Moja ringeraja - Privatne poruke - Pošalji privatnu poruku, imate opciju Adresar kojom ubacujete člana kojem želite da pošaljete pp. Možda guppy još dopuni...
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.3.2010 13:10:04
|
|
|
|
dakana
|
Znam da nije mozda prava tema za to, ali molim nekoga od moderatora, da mi pomogne u resavanju mog problema. Naime danima vec nikome ne mogu da posaljem pp, a i uopste ne uspevam da izmenim bilo sta u mom profilu, tj. ne mogu da sacuvam bilo koju izmenu. Unapred hvala na pomoci. Veliki pozdrav!
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.3.2010 14:33:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
Dakana, najbolje je da pošalješ mail na pomoc@ringeraja.rs, a mi ćemo dodatno obavestiti administratora. Nadam se da će se uskoro rešiti tvoj problem.
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.3.2010 14:45:31
|
|
|
|
dakana
|
Alex poslala sam mail pre dva dana, ali jos nemam odgovor. OK, sacekacu jos koji dan. Hvala u svakom slucaju!
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.3.2010 14:52:10
|
|
|
|
Lilly*
|
Dakana, napiši u temi Problemi i ideje na RR i popuni tamo obrazac pa će ti programeri lakše pomoći A to za profil, nije samo kod tebe, čisto da te utešim Verujem da se već radi na rešavanju tog problema
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 17.3.2010 15:08:31
|
|
|
|
dakana
|
Hvala Lilly, pisacu i tamo.
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 12.6.2013 18:45:07
|
|
|
|
Maraj
|
koristim redovno
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 24.6.2019 9:48:15
|
|
|
|
Peace*
|
Šta je sa pp? Baš i ne rade, ha?
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 24.6.2019 10:09:16
|
|
|
|
Peace*
|
A gde se nalaze pp kad ulazim sa tel na onaj prilogađeni sajt?
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 24.6.2019 12:10:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Ako saljes pp sa mobilnog,moras da predjes na verziju za kompjuter.
|
|
|
|
RE: Kako se čita/šalje privatna poruka? 24.6.2019 15:03:30
|
|
|
|
Peace*
|
hvala
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?