Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Kako bi voleli da provedete zadnji dan života 5.2.2010 20:05:17
|
|
|
|
eugenija
|
Iz ove sad perspektive ne znam, ali se jasno sećam pre par godina kako je to izgledalo u mojoj glavi... Jutro bi počelo seksom i noć bi završila seksom. Ono između bi provela sama. Prvi deo dana - u Milanu na trgu ispred katedrale, ja i puna kesa hrane i sokova, sedim na stepenicama, posmatram nepoznate ljude, i slušam beskućnika kako svira saksofon. Drugu polovinu dana do noći, u Parizu, štela bih ulicama sama i uživala u gradu kojeg oduvek obožavam.. Oba ovda grada sam obišla, i sigurno ću još mnogo puta da se tamo nađem, ali nisam bila sama, taj zadnji dan života bi baš sama volela da se nađem tamo i da se opustim razmišljajući - o ničemu, i tako opuštena da se vratim na taj zadnji seks i sklopim oči.
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:09:02
|
|
|
|
afrodita
|
ja bi jela sladoled od vanile ceo dan
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:09:41
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:10:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Vozila se kolima ceo dana sa mm-om,obilazili gluposti,seli na neko pice negde,da pojedemo nesto,malo uz put i tako to... na kraju legla pored njega i nek bude sta mora!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 5.2.2010 20:12:17 >
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:12:49
|
|
|
|
Anoniman
|
sa mojim muzem i bebom na nekoj najlepsoj plazi na moru... uz belo vino... mnogo belog vina i trave i cigara i seksa a beba...na plazi u kolevci...spava...
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:13:20
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja i nek bude sta mora! Joj što si ovo dobro rekla ....
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:14:14
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: OTI a beba...na plazi u kolevci...spava... A nju bi uspavala sa mnogo belog vina? Šalim se, lepo OTI, zaista lepo
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:14:35
|
|
|
|
Anoniman
|
a i ne mora... al pricaju da mora samo da se umre!
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:17:26
|
|
|
|
ksenija81
|
Sa mojim najdrazima bih sedela nije vazno gde, grlila ih i ljubila...
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:18:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: OTI a beba...na plazi u kolevci...spava... A nju bi uspavala sa mnogo belog vina? Šalim se, lepo OTI, zaista lepo ne,muza bih uspavala sa puno belog vina...a ja...u setnju!!!
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:18:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Provela bih dan kao i svaki drugi, osim sto ne bih cistila i spremala. Bila bih sa mojim decacima, mazili bi se, setali, smejali....nemam nikakve zelje, da nesto vidim, da prozivim neki nedosanjani san, srce mi je puno i mogla bih da umrem ovog trena i da ne kazem sebi-e jos samo ovo
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:19:29
|
|
|
|
Anoniman
|
meni se place kad pomislimna zadnji dan u svom zivotu ne mogu ni da odgovorim, jer kako bih mogla dalje bez moje bebe
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:22:16
|
|
|
|
anuksunamun
|
ko se setio ove teme ..svaka mu cast...zadnji dan zivota bih volela da provedem tako sto bih gledala kako ukupna ljudska glupost i zloba nestaju u ambisu...i naravno drugi Isusov dolazak
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:26:55
|
|
|
|
eugenija
|
Svaka čast svakoj od vas.. ne mogu sada pojedinačno da sve komentarišem, ali sa uživanjem čitam svaki post!!! Diabla, nemoj dućo pakati
< Poruku je uredio eugenija -- 5.2.2010 20:28:02 >
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:30:13
|
|
|
|
Delijagirl
|
Ufff... Za dobro jutro sex naravno... Drugo otisla bi kod keve i joj se svega po spisku i rekla joj sve sto mi lezi na dusi ... Onda bi otisla na kafu kod babe, ujka i ujne i rekla im svima kako sam zahvalna za sve sto su uradili za mene i koliko ih volim Na red dodju drugari i njima isto kako ih volim... Ostatak dana bi provela sa muzicem bez droge ili alkohola samo mi i nasa pufnasta deca i izpunila bi mu sve zelje koje ima .. I to je to...
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:38:24
|
|
|
|
Trcosava
|
hmmm.... ako bi to već sutra bilo - opljačkala banku i obezbedila dete dok se ne osamostali (pošto ovako finansijski ne mogu da je obezbedim...) deo bih uzela i otišla negde sama, da mrem da me niko ne vidi
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:42:00
|
|
|
|
Tara
|
Bas super tema Volela sam da sam na nekoj pescanoj plazi, neko suncano egzoticno mestasce, sa malom kolibicom i velikim krevetom , a mm i ja sami na plazi ,goli, kupamo se , pijemo vino i naravno vodimo ljubav ! A uvece bih ga uspavala, iskrala se iz kreveta ,otisla na drugi kraj plaze, sa flasom vina i dzointom i cekala svoj trenutak ! Ovo sve pisem kako bi to izgledalo kada bi resila da umrem, ali posto necu nema nista od toga
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:48:37
|
|
|
|
Trcosava
|
sve sami narkomani i alkoholičari ja spadam pod ove druge... zaboravih da dodam da bih se družila sa flajkom tekile (ili kartonom)
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:49:05
|
|
|
|
cipiripi
|
da se organizuje neki skup, gde ce biti moja deca, unuci i praunuci... kad ih budem videla,lepe , nasmejane, kad budem videla "moju krv" na jednom mestu onako srecnu i ispunjenu, e tad bih mogla spokojno da odem na onaj svet.. samo bi ih gledala jer mi je to cilj i najveci uspeh u zivotu koji neko moze da ima...
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:52:26
|
|
|
|
Tara
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava sve sami narkomani i alkoholičari ja spadam pod ove druge... zaboravih da dodam da bih se družila sa flajkom tekile (ili kartonom)
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:52:53
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava sve sami narkomani i alkoholičari ja spadam pod ove druge... zaboravih da dodam da bih se družila sa flajkom tekile (ili kartonom) Ej rekoh bez droge i alkohola...
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:54:54
|
|
|
|
Tara
|
IZVORNA PORUKA: OTI sa mojim muzem i bebom na nekoj najlepsoj plazi na moru... uz belo vino... mnogo belog vina i trave i cigara i seksa Ej Oti kopiram te
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:57:35
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 6.2.2010 0:22:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Od jutra do podneva-vodila bih jubav... Od podneva do večeri - plakala bih... Od večeri do ponoći - plesala bih gola na kiši držeći čašu kupinovog vina u ruci...
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 6.2.2010 8:37:48
|
|
|
|
minavb
|
Ja bih najvise volela da taj dan provedem sa potodicom. MM, ja, nase dete, mace, mama i tata, sestra, zet, sestricina-svi zajedno kod mame i tate na rancu, nasmejani, sretni sto smo zajedno, igramo se, smejemo i uzivamo jedni u drugima. Porodica je najvaznija, volela bih , kad poslednji put udahnem, da ih sve vidim pored sebe.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?