Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 19.3.2009 14:24:53
|
|
|
|
eugenija
|
Moj deda pije Lasix za izmokravanje, ali on je deda, jbg Nisam čula za ovo zaista kod porodilja da se desilo.. A za Lasix već bi ti lekari rekli... tako da moja pomoć taman i "bilo kakva" više je "nikakva"... Baš mi krivo za to što ti se dešava.. Mogu misliti kako je nezgodno sa kateterom..
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 19.3.2009 14:26:28
|
|
|
|
mihi
|
Rivana jesi li se porodila prirodnim putem?
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 19.3.2009 14:28:59
|
|
|
|
Jeca*
|
Nama su to takođe pominjali u školi za trudnice. Kao oslabe mišići koji drže bešiku ili tako nešto. Nije to tako nepoznato lekarima, ja mislim. Čak je tad jedna žena u školici pričala kako njena drugarica ima te probleme i leče je. Ali ne znam kako
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 19.3.2009 14:36:37
|
|
|
|
Anoniman
|
koliko znam obicno carski rez zna poremetiit mokrenje ... i kao sto vec rekose to nije bas tako usamljen i nepoznat slucaj ljekarima
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 19.3.2009 14:38:08
|
|
|
|
mihi
|
Ne oslabe mišići bešike već je povređen sfinkter prstenasti mišić koji zajedno sa nervima koji ga inervišureguliše pražnjenje bešike. E sad do takvog stanja može doći zbog teškog porođaja, katetera koji nije pravilno plasiran itd.....
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 19.3.2009 14:41:57
|
|
|
|
mihi
|
Sve im je poznato sem kako se efikasno leči!!!!! Mislim da će se to vremenom srediti to je reverzibilna promena. A šta su rekli lekari?
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 9:35:02
|
|
|
|
Rivana
|
Normalno sam se porodila nije bio carski rez. Samo sto sam se mnogo picepala jedva su me "zakrpili" sile me dve doktorke. I nakon toga vise nisam piskila, od tada ocinje moja agonija.....
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 9:38:11
|
|
|
|
mihi
|
To sam i predpostavljala a interesuje me šta ti oni kažu?
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 9:51:18
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Nama su to takođe pominjali u školi za trudnice. Kao oslabe mišići koji drže bešiku ili tako nešto. Nije to tako nepoznato lekarima, ja mislim. Čak je tad jedna žena u školici pričala kako njena drugarica ima te probleme i leče je. Ali ne znam kako Ako mozes saznaj kako se leci?
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 9:55:17
|
|
|
|
dunja RR
|
rivana draga odakle si ti, ako cujemo za neko dr-a, koji bi sigurno mogao da pomogne da znamo da ti kazemo gde da odes?
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:06:05
|
|
|
|
Rivana
|
ja sam iz beograda
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:06:50
|
|
|
|
Rivana
|
ali nije mi problem da odem bilo gde da mi se pomogne...........
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:27:07
|
|
|
|
mihi
|
Ja znam za jednog ako ne i najboljeg našeg urologa a to je Dr Sava Perović ali on je u penziji i radi privatno u nekih par beogradskih klinika ne znam da li si za to zainteresovana ili tražiš lekara u državnoj bolnici?
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:33:40
|
|
|
|
Rivana
|
Moze i privatno, jednostavno trazim nekog ko mi moze pomoci, pocela sam ici i na akupunkturu juce mi bio dtrugi tretman, ocajna sam. Pre porodjaja sam bila zdrava zena, a onda sam otisla da seporodim, tri dana posle porodjaja sam dobila sepsu, namucula sam se jako jedva sam prezivela i bebac je dobio neku infekciju....Mene su prebacili na intezivnu, jedva sam prezivela drage moje.....Ostala sam mesec dana u bolnici bebac otisao kuci pre mene. Sada eto ostao taj problem sa mokrenjem i veliki psihicki pritisak...........
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:35:50
|
|
|
|
Rivana
|
Posalji mi na kojoj klinici radi pa da mu ponesem moje analize.
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:36:34
|
|
|
|
mihi
|
Hoću samo da nađem i pišem odmah
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:37:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ime klinike u privatnu poruku molim!
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:37:47
|
|
|
|
Rivana
|
Ja sam pogresila gore napisala sam da sam se porodila pre mesec dana nije mesec nego dva, a mesec dana sam provela u bolnici od toga dvadeset dana na intezivnoj nezi.....
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:38:43
|
|
|
|
Rivana
|
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:40:45
|
|
|
|
mihi
|
Evo Rivana ja sam mog mlađeg sina vodila kod njega skoro imao je urinarnu infekciju sa dva meseca, pokušaj želim ti puno sreće i javi se sa utiscima kad završiš. Pozdrav >dopisala Tasha: Nećemo reklamirati klinike, molim slati u pp.<
< Poruku je uredio Jeca RR -- 20.3.2009 11:16:13 >
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:40:59
|
|
|
|
Anoniman
|
rivana pozdrav poslala sam ti privatnu poruku za jednog ljekara , pa odluci, u svakom slucaju zelim ti puno srece
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 20.3.2009 10:56:28
|
|
|
|
Rivana
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 21.3.2009 12:44:17
|
|
|
|
guppy RR
|
Evo i ovde da napišemo... da postoji članak o Kegelovim vežbama koje su dobre ako žena ima problema sa kontrolisanjem mokrenja. Kegelove vežbe <-- KLIK
|
|
|
|
RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje 6.4.2009 17:13:23
|
|
|
|
Rivana
|
KONACNO NAKON TRI MESECA JA PROPISKILA!!!!!! JAVIO MI SE ONAJ DOBRI STARI OSECAJ ZA MOKRENJEM!!!!!!!!! U PETAK IDEM KOD UROLOGA DA PROVERIMO SAMO DA LI SE BESIKA DOBRO PRAZNI JUCE MI JE BIO PRVI DAN BEZ KATETERA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?