Zell
|
Poslednje poruke iz prethodne teme: IZVORNA PORUKA: J@n@ Janabons,Madamme,Nato, po !Divne ste! Znam da je procenat uspesnosti mali,nisam nerealna ali sama pomisao o mogucoj trudnoci je tako divna-u prilog tome ide cinjenica da sam jutros obukla jednu duzu majcu ispod danasnje odevne kombinacije -to ne radim ni zimi!!!!Hehehehehehehehehehe!A mm se ponasa kao da sam 100%-non-stop je zvao da proveri da li lezim,da li mi je toplo,da li sam ruckala itd!E negde oko 16h se pojavi njegova sestra sa bebom od 2 meseca i zamoli me da je pricuvam!Dete naviknuto na ruke pa sam je naredna 2h nosala,ljuljuskala...i mm je poludeo-pa dr mi je lepo rekao da mirujem pa kako mi je to palo na pamet, pa pozvace on nju da joj objasni da ja ne mogu da joj cuvam dete dok se ona setka itd....Jedva ga smirih-kako sam mogla da joj kazem da necu a da joj ne objasnim zasto?!?!? !Mislim da nije nista strasno ali to je mm!!! Janabons,kako si ti?Da li ti imas neku terapiju? IZVORNA PORUKA: J@n@ Zaboravila sam vam reci da smo i nocas muckali !Mi smo dali sve od sebe a sad kako Bog odluci! IZVORNA PORUKA: janabons Aaaa,super sto ste muckali,i mi ne propustamo ni jedan dan Ja sam dobro,stomak me malo bolucka,ali nista strasno,a sto se tice terapije pijem utrogestan, uz sve one moje zajebancije. Sve tri iui su mi bile drugacije,posle iui me nista nije bolelo,posle druge me je dva dana stomak otkidao,a sada nesto izmedju Mm isto ubedjen da smo uspeli 100%, jer smo prvi put sa stimulacijom,on ocekuje blizance Ja mu nesto pomenem ako bude trebala cetvrta,posto mi je dr rekao da ce mi raditi i cetvrtu,jer smatra da su prve dve koje su bile bez stimulacije,bile gubljenje vremena,a moj muz na to kaze"ja ne znam zasto uopste o tome i razmisljas, ti si trudna i rodices mi blizance, iui vise nece biti", a da ne pomonjem , sto kako me vidi da nesto radim,odmah me tera da legnem IZVORNA PORUKA: J@n@ Janabons, !Za tm i mm- !Od srca ti zelim da je tm apsolutno u pravu i da je ovo bila treca sreca i to dupla ! Mene nije boleo stomak-samo grcici ali uglavnom blagi!Tako je i sada!A uhvatilo me nesto pa non stop gledam dnevni ulozak-nemam pojma sta ocekujem da cu videti!Hehehehehehehehehehe!Kada bi trebalo da vadis betu?
|