Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Injekcije / tablete za pokretanje menstru... 24.3.2009 18:48:49
|
|
|
|
eugenija
|
Meni je jednom izostala menstruacija ceo mesec, pa mi je ginekolog dao tablete Endometril, koje se piju 10 dana, nakon čega se dobija m. Za injekcije ne znam , ali pretpostavljam da funkcionišu na sličan način... na bazi hormona.. Posle ovoga više se nije desilo da je izostala ceo mesec, mada mi je ciklus večito bio takav, da uvek po malo kasni.. Tako dođe 35., 37., ili 40-ti dan...
< Poruku je uredio Tasha RR -- 25.3.2009 8:43:05 >
|
|
RE: Injekcije / tablete za pokretanje menstru... 25.3.2009 2:53:18
|
|
|
|
kumara
|
Ja sam danas dobila Lutestrol (treba da primim 2, jednu sam danas, a drugu sutra), i do petka bi trebalo da dobijem. Ne znam mnogo o tome, ali mi je dr rekao da su ok, i nije uopste pekla kad sam je dobila danas.
< Poruku je uredio Tasha RR -- 25.3.2009 8:43:46 >
|
|
|
|
RE: Injekcije / tablete za pokretanje menstru... 31.3.2009 15:43:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene moje, pisale ste o ovome u Crticama, zašto ne zapišete svoje iskustvo i ovde?
|
|
|
|
RE: Injekcije / tablete za pokretanje menstru... 3.4.2009 0:20:29
|
|
|
|
kumara
|
U pravu je Tasha, mogle biste stvarno da napisete svoja iskustva i ovde, trebace nam za buduce RR drugarice. Ja posle 2 Lutestrola i dalje nisam dobila . Dr kaze da cekam, nece vise da mi ih daje, jer ne treba preterivati.
|
|
|
|
RE: Injekcije / tablete za pokretanje menstru... 4.5.2009 23:24:20
|
|
|
|
Mai
|
Idem sutra kod doktorke pa cu da vam javim sta mi je dala za izazivanje. Nikad do sada nisam primala, samo sam pila Dianu kad nisamo pravili ili Dabroston uz stimulaciju klomifenom.
|
|
|
|
RE: Injekcije / tablete za pokretanje menstru... 18.5.2011 20:22:37
|
|
|
|
Daca88
|
Tablete za pokretanje menstruacije... Nema baš mnogo toga što bi mi pomoglo na ovoj temi. Da li je neka u skorije vreme koristila i koje?Kako se uzimaju,kako uopšte deluju. Poslednji ginekološki pregled sam imala pre mesec dana(papa test,vaginalni i cervikalni bris,pregled,i ultrazvučni pregled) sve je bilo ok...Tada se na ultrazvuku videlo da ovuliram,znači trebala sam posle nekih 14-15 dana dobiti menstruaciju. Kasni mi 2 nedelje,radila sam test na trudnoću i negativan je. Nemam čak ni nikakve naznake i osećaje da ću skoro dobiti Htela bi nekkao da pokrenem menstruaciju,jer uskoro imam zakazanu i kolposkopiju,a do tada treba već da mi prođe menstruacija...
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?