Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Informacija za Nikolin spas! 2.7.2010 19:30:05
|
|
|
|
morena
|
Dragi moji, ja ne znam ništa o tome! Želim vam samo reći da ćete biti u mojim molitvama. Ako imate broj računa, ako vam treba financijska pomoć, pošaljite broj, rado ću vam pomoći.
|
|
RE: Informacija za Nikolin spas! 2.7.2010 19:40:22
|
|
|
|
Snelle
|
Ni ja nemam nikakvo znanje o ovome, pa nažalost ne mogu da pomognem, ali želim vam sve najbolje, brzo izlečenje deteta, i da sve ovo što pre prodje kao ružan san. Morena, divna si
|
|
RE: Informacija za Nikolin spas! 2.7.2010 20:38:51
|
|
|
|
Anoniman
|
ni ja nemam nikakve informacije od pomoci. Dragi moji, svim srcem navijam za malog NIkolu i za vas. Da sve bude kako treba.Da sve bude kako treba.
|
|
|
|
RE: Informacija za Nikolin spas! 2.7.2010 23:48:10
|
|
|
|
marince1
|
ni ja vam ne mogu pomoci informacijama,ali vam zaista zelim srecu!! Nadam se da ce sve biti uredu,skupite snage i borite se! Duboko verujem da ce vam se sreca osmehnuti
|
|
RE: Informacija za Nikolin spas! 3.7.2010 11:24:03
|
|
|
|
smeško
|
Ni ja ne znam nista o tome. Ali, svim srcem navijam za vas i Nikolicu! Dace Bog da sve bude u redu.
|
|
|
|
RE: Informacija za Nikolin spas! 5.7.2010 14:39:46
|
|
|
|
Rivana
|
Ja na zalost nemam neke informacije koje mogu da vam pomognu. zelim vam svu srecu i da mali decko bude dobro sto pre!
|
|
|
|
RE: Informacija za Nikolin spas! 7.7.2010 0:28:29
|
|
|
|
AtenA
|
DEVOJKE, dobili su veoma korisne informacije,ali im je sada potrebna i materijalna pomoć molim vas pomozite,ko može i koliko može hvala pomozite
|
|
|
|
RE: Informacija za Nikolin spas! 7.7.2010 0:35:39
|
|
|
|
AtenA
|
nism mogla da kopiram dobru lokaciju,ali evo račna na koje možete da uplatite(proverite na fb) Otvorili smo devizni i dinarski racun: 205-9001012513550-90 (dinarski racun) 908-20501-70 (devizni racun) Komercijalna banka
|
|
|
|
RE: Informacija za Nikolin spas! 7.7.2010 2:03:07
|
|
|
|
madam
|
Svrha uplate : Nikolina operacija Na ime: Vesna Rancic,Vinogradarska 87,Kovin (posto je dete maloletno) Na racun broj: devizni i dinarski racun: 205-9001012513550-90 (dinarski racun) 908-20501-70 (devizni racun) Komercijalna banka Hvala unapred!!
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
светло ДА или НЕ
Admin
Да ли држите светло упаљено ноћу у соби у којој ваша беба спава?