Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 1:30:00
|
|
|
|
sneza24
|
Predidra? Dok smo se zabavljali imali smo vremena koliko hoces pa uopste nismo pocinjali bez predigre,Iako sam ja ostajala kod njega do 1 posle ponoci a morala sam da ustajem u 4:30 da bih isla na posao nije mi bilo tesko.Dok sam bila trudna isto sa predigrom.Sad od kad sam se porodila sve to nekako radimo po dogovoru : mogli bi sada.Za predigru i nemamo mnogo vremena.
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 1:50:13
|
|
|
|
cipiripi
|
ja zivim brzo, mnogo radim, i trenutno nemam dece, ali imamo predigru uvek..nekad traje krace nekad duze.. (tu nije ukljucen sex na brzaka)
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 6:14:23
|
|
|
|
BabyG
|
Realno, nijedna veza ne može da uspe bez DOBROG sexa, a kamo li da to može brak! A sex na brzaka je dobar, ali ako se konzumira retko.. Mislim da je i m i ž potrebna predigra i da više 'znači' nego sam čin. Sve što je fast se može naći na ulici, a kući treba da je ono najbolje..
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 16:15:48
|
|
|
|
afrodita
|
namam
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 16:18:52
|
|
|
|
Anoniman
|
99 % slucajeva imam......a i da nemam ne bih se bunila, s obzirom da sam nimfomanka po mom muzu cesto smo razdvojeni,i kad se vidimo s vrata prelazimo na stvar,ali po redu i lagano
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 23:47:25
|
|
|
|
buhla
|
imam .... IZVORNA PORUKA: banini 99 % slucajeva imam......a i da nemam ne bih se bunila, s obzirom da sam nimfomanka po mom muzu cesto smo razdvojeni,i kad se vidimo s vrata prelazimo na stvar,ali po redu i lagano takodje
< Poruku je uredio buhla -- 9.1.2010 23:48:27 >
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 23:49:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako predigra podrazumeva tusiranje i brijanje, onda imam edit:zaboravih da ubacim " onda uglavnom imam"
< Poruku je uredio Nedja -- 9.1.2010 23:51:40 >
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 23:50:56
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.1.2010 13:27:10
|
|
|
|
Maza82
|
Ufff predigra... Pa kako kad, nekad je sve objedinjeno 3 u 1, a nekad se baš igramo
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.1.2010 13:37:57
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: banini cesto smo razdvojeni,i kad se vidimo s vrata prelazimo na stvar,ali po redu i lagano Ali brzo,brzo
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 29.5.2012 10:31:05
|
|
|
|
peca
|
Nekad samo za to i imam vremena
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 29.5.2012 10:56:32
|
|
|
|
hocukusurnecuzvaku
|
Uvek nadjemo vremena za predigru,desi se i brzinski sex,ali nikad i iz brzinskog sexa ne izadjem nezadovoljena,to je vazno i mm i meni,da udovoljimo jedno drugom. Od prvog dana od kad smo zajedno imamo parolu poverenje+tolerancija+savrsen sex=idealna veza(brak)
Mozda nam je potrebno da idemo pogresnim putem zivota,da bi pravi put upoznali... Mozda treba prvo ici ulicom suza,da bi smo pronasli nas osmeh.. Mozda moramo tugu i bol podneti,da bi smo na kraju upoznali sta je SRECA!
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 20.8.2012 21:08:15
|
|
|
|
nenuska12
|
obozavam, ali nema uvek
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 1.9.2012 1:19:15
|
|
|
|
Celeste
|
Ja ne mogu da zamislim igru bez predigre, sad kako ce biti kad jednog dana dodje dete... mislim da cemo otkriti neke nove cari
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 5.9.2012 8:25:23
|
|
|
|
foursome
|
Ako dete dozvoli... :)
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 5.9.2012 9:32:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ja sam lako zapaljiva vrsta, pa iz tog razloga često prelazim na glavno jelo.. Takodje ponekad se bavimo predigrom ...kad je se uzelimo
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 13.11.2012 14:55:58
|
|
|
|
maksima3
|
Bogami uvek je sa predigru samo od ujutru nam je brzinski
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:20:57
|
|
|
|
lesica
|
Periodično, zavisi od situacije i od toga koje je doba dana.
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:25:16
|
|
|
|
isidora88
|
preko dana nemamo, uvece imamo ihahaj
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:31:16
|
|
|
|
Shishica
|
Meni bas nedostaje ta predigra.. ako je i ima jako je kratka, jako. Mozda zato nekad i izgubim volju.. Znam samo da ce sada period koji je najgori za tu vrstu povezanosti.. sve dok beba sisa.. a od sad vec, trudnoce.. Deprimirajuce..
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:37:11
|
|
|
|
Torbica
|
Kako kad! Klinci nisu ometajuci faktor, svi spavaju od 20h pa nadalje, vise je do nas, da li smo umorni ili ne.. Kako god, i sa ovog aspekta mm je savrsen za mene!
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:40:00
|
|
|
|
Olga75
|
hm , pa uglavnom neka vremena za predigru cesto je ili - ili ali desi se pa bude i kao nekog zavodjenja i tako stajaznam i tako
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:43:02
|
|
|
|
ceca111
|
volimo oboje predigru alli uvecini slucajeva nemamo vremena ili smo previse umorni,nedostaju mi ti dani kada samo imali vremena za to
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:43:08
|
|
|
|
NadaR
|
Kako kad . Sto neko gore rece ,zavisi koje doba dana . Obozavam kada smo odsutni po cijeli dan pa piskaramo gluposti na whatsapp . Imam osjecaj da predigra traje cijeli dan . Jedva cekam kad cu kuci.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?