tratincica
|
cao drage...evo trazeci teme i najbolje moguce resenje protiv napasti zvanih hemoroidi naidjoh na vas...nadam se da cete mi koliko toliko pomoci.naime moj problem izgleda ovako. posle dve trudnoce i dva porodjaja susrela sam se sa hemoroidima,(pre toga ih nikad nisam imala cak nisam znala ni sta ta rec znaci)posle druge vise ,ali nista strasno,bili su tu,ali nisu boleli,peckali...ma nista bili su podnosljivi i takoreci nisam ni znala da sam ih imala...problemi su dosli mnogo kasnije tacnije posle tri godine od zadnjeg porodjaja,tacnije nedavno....odskora radim na poslu gde stojim osam sati i uglavnom se tada pojave i to mi je najteze i najgore,pocinju iskakati ,valjda zbog polozaja tela,peckaju,nekad cak i svrbe i toliko su nepodnosljivi da nekad moram trcati svaki cas u vc,i samo sesti na wc solju dva tri minuta ili ih sama vratiti jer je neprijatnost neizdrziva....posle nekog vremena super i onda opet...dosada nikad nisam koristila nikakvu mast niti bilo sta drugo protiv njih,ali sada razmisljam da kupim nesto sto bi mi stvarno pomoglo,evo recimo sad nista dok sam kuci ali cim se stavim u stojeci polozaj i tako ostanem duze vreme oni nastupaju. stolica mi je redovna,onako ni tvrda ni meka u zavisnosti od onoga sta jedem,a vodim racuna o ishrani,nekad mi se pojavi krv i pri tusiranju i pri praznjenju,a nekad me cak boli i kad idem na malu nuzdu i nekad tesko i nju obavim jer oni iskoce i onda bi tih dva tri minuta najradije urlala,a posle ako ih ne vratim to je strasno............a o velikoj da ne govorrim pa ti trenuci su mi tri puta tezi nego sam porodjaj procitala sam negde da neka zena ima osecaj osecaj da svako jutro nanova radja,e tako se nekako pri velikoj nuzdi isto osecam i ja... ves mi ih takodje iritira,pa je tange recimo nemoguce obuci.... pomagajte ako mozete i znate sta je najbolje da uradim,cime da ih mazem,da ih umirim,ne smetaju mi toliko kad su tu samo da sa njima ne dodju i neprijatnosti koje su u vecini slucajeva zajedno sa njima neizbezne. i koje mi zadaju i najvece muke. hvala puno svima unapred,kod lekara nema sanse da odem,cula sam da je veoma neprijatno i bolno sta god da ti urade,jedva sam i ginekologe prezivela.... ako imate neki savet kako ih najbolje spreciti ili izleciti u kucnoj varijanti,a na prirodnoj bazi slusam vas,samo mi pomozite unapred se plasim ponedeljka i misli da treba da stojim osam sati,a usput se borim sa peckanjem,bolom i svime ostalima sto me zadesi kad hemoroidi nastupe. veliki pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< Poruku je uredio tratincica -- 6.9.2008 14:07:11 >
|