Miinamamica
|
Drage moje, 11.nedelja, 2.trudnoća, imam moju mezimicu od 2ipo godinice i želim da joj rodim batu ili seku.Ona aktivna a ja do 11.11.2009. kada sam prvi put prokrvarila, još aktivnija.E onda, tog dana utvrdim trudnoću, 5. nedelja, ali tada kreće i krvarenje, braon iscedak i tako stalno do 02.01. kada kreće ozbiljno krvarenje i utvrdi mi moj gin, kome beskrajno verujem, da imam tzv koagulum veličine meška, a to je tada oko 20mm, i da je najverovatnije bila blizanačka trudnoća još pored toga i da strogo mirujem uz utrogestan, progesteron injekcije na 2 dana.Uglavnom, meni se to smanji do 12.01. baš, i on kaže da mogu da idem na CVS(biops horiona).13.01. odem kod Ljubića, dan posle, on utvrdi koagulum veličine 30x35mm i pošalje me u bolnicu, na šta ja odlepim jer imam dete kod kuće, i on me pusti kući uz apsolutno mirovanje i eritromicin.I tako, do kada i ako, pojma nemam, prvu trudnoću sam uz partusisten izgurala super, a ovu...ne znam.Uz sve ove komentare, želim da budem pozitivna ali se koagulum iz dana u dan menja, taman kad pomislim da je ok, poveća se.
|