Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: HPV virus (Human papillomavirus) 30.4.2009 8:46:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja drugarica je u trudnoći dobila ovaj virus, i niko nije mogao da joj objasni otkud to kod nje. Navodno zbog pada imuniteta. Baš je bila uplašena, a već je bila u 8om mesecu. Posle hiljadu analiza ustanovili su da taj oblik virusa koji ona ima spada u bezopasne, da se povlači i da nije opasan po bebu. Porodila se prirodnim putem i ok su i ona i beba.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: HPV virus (Human papillomavirus) 30.4.2009 8:53:16
|
|
|
|
kumara
|
Meni na izvestaju biopsije grlica (od novembra 2008) pise HPV, ali niko mi nije objasnio nista oko toga. Doduse, izvestaj sam dobila tek pre neki dan.
|
|
|
|
RE: HPV virus (Human papillomavirus) 30.4.2009 8:55:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Jesi nosila izveštaj kod svog lekara, lenka?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: HPV virus (Human papillomavirus) 30.4.2009 8:58:59
|
|
|
|
Anoniman
|
moja prijateljica ima hpv.... u zagreb je isla nakon sto je potvrdjen hpv i cin2 i odstranili su joj ranicu sa grlića... medjutim juce joj je stigao novi nalaz papa testa ...ponovo pokazuje postojanje hpv-a ali hvala Bogu nema cin najcesce se aktivira kod pada imuniteta
|
|
|
|
RE: HPV virus (Human papillomavirus) 30.4.2009 9:01:49
|
|
|
|
kumara
|
E, pa dala sam mu ga pred operaciju u utorak, pa nismo stigli da pricamo o tome. Nije mi delovao uplaseno kad sam pomenula HPV, vise se zabrinuo za neke dtuge delove. Videcu ga valjda u utorak na kontroli, pa cu ga onda pitati i javiti vam detalje.
|
|
|
|
RE: HPV virus (Human papillomavirus) 30.4.2009 9:03:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Lenkice, kako se osećaš? Jesi još u bolnici?
|
|
|
|
RE: HPV virus (Human papillomavirus) 2.5.2009 14:04:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Izašla je Lenka iz bolnice, ali mora da miruje. Garant zanoveta iz kreveta pa je zato nema!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?