Anoniman
|
Sada su me zvali iz TOP SHOP-a, da me obaveste o akciji koja traje danas i sutra, pa se setih da vas pitam: Kakav dušek ste stavili u dečiji krevetac? Kada se Luka rodio, spavao je u pletenoj korpi, u čijem dnu je bio sunđer, onaj tvrdi, debljine oko 10cm. Krevetac smo kupili kasnije, mislim da je Luka imao već tri meseca. Kupili smo ga u IKEA-i, i odmah smo uz njega uzeli i dušek u IKEA-i. Bio je relativno tvrd, kažu da beba treba da spava na tvrdom, isto debljine oko 10cm. Dušek je bio dobar, međutim, ostavili smo ga na moru, kao kupićemo njemu za kući nov, i kupimo, međutim, nismo se uspeli u prodavnici dogovoriti oko dimenzija, ja sam naravno rekla ispravne dimenzije, a mm neispravne , međutim, kupljen je dušek po njegovim dimenzijama, koji je za 5cm širi i za 10cm duži nego što treba. Jasno vam je da nije stao u krevetac. Ja sam odlepila i otišla i kupila detetu opet sunđer , i na tome spava. Ono što sam čula da postoji, je Dormeo prostirka, koja se stavlja preko dušeka u dečijem krevetiću (ima i za krevete za odrasle), i kao delimično zamenjuje Dormeo dušek. Razmišljala sam dal da to kupim, ali ja sam radija da ga premestim iz krevetića u krevet, i da odmah lepo kupim Dormeo dušek. Pitanje sam postavila jer je moja mama kupila dušek za dečiji krevetac koji je mnogo debeo, lupiću, ali preko 30cm čini mi se.
< Poruku je uredio Tasha -- 14.1.2009 13:00:57 >
|