vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina U Sr vise drugova, ali i nekoliko drugarica za citav zivot, neke sa kojima sam odrasla, znamo se iz obdanista ili od prvog osnovne. Drugari su mi posebna prica, njih obozavam! Sa njima mi je opustencija, smeh, iskrenost kroz salu, nista nedoreceno. Par puta mi se desila zaljubljenost pa smo se malo udaljili, al ovi koji su tu su uvek tu, kad dodjem obavezno pada vidjenje, skupljamo se sa raznih krajeva zemlje, ja uvek odvedem decu da se vide ili oni dodju nama. Ne vidimo se i po godinu dana, a ko da je juce bilo, prica samo potece Sad ovde imam vise novih prijateljica nego prijatelja, uglavnom mamice, pa preko nas se i tate povezale i ispalo porodicno. Gde god da smo ziveli tu je po jedan krug i hvala Facebook-u sa svima smo i dalje u kontaktu, posecujemo se, razmenjujemo vesti, deca se dopisuju. A bivse koleginice isto, organizujemo s vremena na vreme shopping ili spa vikende, nadoknadimo propusteno. Valja se imati i jednih i drugih, raditi na medjuljudskim odnosima, produbljivati nacine komunikacije. Meni znaci. E ja isto u Srbiji. Ovde u SAD nije bas tako, nekako su vise zene sa zenama muskarci sa muskarcima. I nekako su obicno konzervativniji, ono kao muskarci su tu da pricaju o sportu i oruzju a zene o deci...
|