|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Drugačijja mućkalica(užička)
24.4.2010 22:18:35   
engimengi
Potrebno:

4,5 svezih paprika ili pečenih iz zamrzivača
500g svinjskog mesa bez kostiju(moze i i pilece belo)
3 jajeta
100g kajmaka

Meso iseckano na kockice uvaljati u brasno i prziti na zagrejanom ulju dok ne porumeni,pa ga posoliti.Zatim dodati paprike iseckane na kockice i prziti dok ne omeksaju.Po potrebi dodati malo vode i pustiti da ukrcka.Na kraju dodati jaja izmesati pa dodati kajmak.Skloniti sa ringle i sluziti toplo najbolje uz vruću lepinju!!


_____________________________

Mnogo ih volim!!!
Direktna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Rižoto sa blitvom
Ringerajin kuvar: 17 joka
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here