Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 22:57:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Uz drvo
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 22:58:12
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Zille Uz drvo I usput otresete šljive
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 22:58:37
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 22:59:47
|
|
|
|
NadaR
|
I pekmez pripreme
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:00:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Zille Uz drvo I usput otresete šljive Lepo i korisno!!!
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:02:05
|
|
|
|
Sneža
|
Ma ormani,regali,zidovi,frižideri,veš mašine,ne pravim pitanje
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:03:33
|
|
|
|
eugenija
|
A što ste mi stidljive na temiiii, ju, ju Ajmo sada ozbiljno... Kašljuc-kašljuc! Gagi, podeli s nama svoja vertikalna iskustva, ti si mi najotvorenija
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:04:23
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Ma ormani,regali,zidovi,frižideri,veš mašine,ne pravim pitanje Jel da kako zna da bude opasno strastveno.. Grrr... Ima nešto u toj vertikali
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 23:04:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:04:51
|
|
|
|
Verus
|
Daaaa, u kuhinji, u sobi iiiii- iza lifta!!
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:05:22
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: gagi pa evo cek da se sjetim na moru uz palmu kad sam razderala sva leda
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:05:54
|
|
|
|
NadaR
|
I uz hladne plocice
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:06:01
|
|
|
|
Sneža
|
Da znaš,da si u pravu,nekad se čisto zaželim te "vertikale",pa majku mu nije samo krevet za one stvarčice
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:06:29
|
|
|
|
Verus
|
i u kadi, pa i to je vertikalno!
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:06:53
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: gagi pa evo cek da se sjetim na moru uz palmu kad sam razderala sva leda Dobro si prošla, šta da je rodio kokosov orah te godine
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:07:40
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus Daaaa, u kuhinji, u sobi iiiii- iza lifta!! Kako pile iza lifta?
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 23:07:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:08:03
|
|
|
|
Mikica2
|
IZVORNA PORUKA: gagi pa evo cek da se sjetim na moru uz palmu kad sam razderala sva leda
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:08:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi da i jednom na stolu toliko smo se derali da je komsinica kucala i rekla gospodo ja imam malu djecu u kuci Ovo se i meni desilo, i to u sred dana
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:10:03
|
|
|
|
eugenija
|
Zato gde vidite ženu da kupuje sto od punog drveta, znate zašto!
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 23:11:25
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:13:10
|
|
|
|
afrodita
|
Jao... jednom u travi u sred leta puna trava onih malih puzica i praznih i punih katastrofa kako se isprljah. Jao...jednom na stolu pa se rasklimao samo sto se nije srusio Jao...jednom u kadi, pa se okliznuh... zamalo se ne slomih Ma krevet je zakon!
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:13:14
|
|
|
|
Verus
|
Pa mm i ja dok smo se zabavljali u njegovoj zgradi je lift namesten tako da su iza stepenice a sa desne strane lifta mali prostor izmedju lifta i zida, pa se tu moze uvuci, i eto, bila nam nesto hitno a nismo imali kola IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Verus Daaaa, u kuhinji, u sobi iiiii- iza lifta!! Kako pile iza lifta?
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:14:02
|
|
|
|
Verus
|
sto je sigurno-sigurno je! IZVORNA PORUKA: afrodita Jao... jednom u travi u sred leta puna trava onih malih puzica i praznih i punih katastrofa kako se isprljah. Jao...jednom na stolu pa se rasklimao samo sto se nije srusio Jao...jednom u kadi, pa se okliznuh... zamalo se ne slomih Ma krevet je zakon!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?