Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 22:57:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Uz drvo
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 22:58:12
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Zille Uz drvo I usput otresete šljive
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 22:58:37
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 22:59:47
|
|
|
|
NadaR
|
I pekmez pripreme
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:00:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Zille Uz drvo I usput otresete šljive Lepo i korisno!!!
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:02:05
|
|
|
|
Sneža
|
Ma ormani,regali,zidovi,frižideri,veš mašine,ne pravim pitanje
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:03:33
|
|
|
|
eugenija
|
A što ste mi stidljive na temiiii, ju, ju Ajmo sada ozbiljno... Kašljuc-kašljuc! Gagi, podeli s nama svoja vertikalna iskustva, ti si mi najotvorenija
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:04:23
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Ma ormani,regali,zidovi,frižideri,veš mašine,ne pravim pitanje Jel da kako zna da bude opasno strastveno.. Grrr... Ima nešto u toj vertikali
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 23:04:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:04:51
|
|
|
|
Verus
|
Daaaa, u kuhinji, u sobi iiiii- iza lifta!!
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:05:22
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: gagi pa evo cek da se sjetim na moru uz palmu kad sam razderala sva leda
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:05:54
|
|
|
|
NadaR
|
I uz hladne plocice
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:06:01
|
|
|
|
Sneža
|
Da znaš,da si u pravu,nekad se čisto zaželim te "vertikale",pa majku mu nije samo krevet za one stvarčice
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:06:29
|
|
|
|
Verus
|
i u kadi, pa i to je vertikalno!
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:06:53
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: gagi pa evo cek da se sjetim na moru uz palmu kad sam razderala sva leda Dobro si prošla, šta da je rodio kokosov orah te godine
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:07:40
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus Daaaa, u kuhinji, u sobi iiiii- iza lifta!! Kako pile iza lifta?
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 23:07:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:08:03
|
|
|
|
Mikica2
|
IZVORNA PORUKA: gagi pa evo cek da se sjetim na moru uz palmu kad sam razderala sva leda
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:08:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi da i jednom na stolu toliko smo se derali da je komsinica kucala i rekla gospodo ja imam malu djecu u kuci Ovo se i meni desilo, i to u sred dana
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:10:03
|
|
|
|
eugenija
|
Zato gde vidite ženu da kupuje sto od punog drveta, znate zašto!
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 23:11:25
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:13:10
|
|
|
|
afrodita
|
Jao... jednom u travi u sred leta puna trava onih malih puzica i praznih i punih katastrofa kako se isprljah. Jao...jednom na stolu pa se rasklimao samo sto se nije srusio Jao...jednom u kadi, pa se okliznuh... zamalo se ne slomih Ma krevet je zakon!
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:13:14
|
|
|
|
Verus
|
Pa mm i ja dok smo se zabavljali u njegovoj zgradi je lift namesten tako da su iza stepenice a sa desne strane lifta mali prostor izmedju lifta i zida, pa se tu moze uvuci, i eto, bila nam nesto hitno a nismo imali kola IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Verus Daaaa, u kuhinji, u sobi iiiii- iza lifta!! Kako pile iza lifta?
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:14:02
|
|
|
|
Verus
|
sto je sigurno-sigurno je! IZVORNA PORUKA: afrodita Jao... jednom u travi u sred leta puna trava onih malih puzica i praznih i punih katastrofa kako se isprljah. Jao...jednom na stolu pa se rasklimao samo sto se nije srusio Jao...jednom u kadi, pa se okliznuh... zamalo se ne slomih Ma krevet je zakon!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: