Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Dobar seks ženama muti pamet 17.3.2010 13:06:37
|
|
|
|
eugenija
|
Jeste li stvarno zaljubljene? Ili je vaš osjećaj povezanosti i bliskosti rezultat kemije? Naime, tijelo žena nakon seksa luči hormon oksitocin koji izaziva osjećaj bliskosti i na neki način zamagljuje njihov zdrav razum Mnoge su žene bile u vezi za koju su znale da je pogrešna, ali su na neki način bile snažno vezane uz dotičnog muškarca. To se događa zahvaljujući hormonu oksitocinu koji bez problema zamagljuje ženin zdrav razum, a otpušta se za vrijeme i nakon seksa te u velikoj mjeri utječe na vezu i seksualni život. Što je oksitocin? Riječ je o jednom od mnogih hormona koje ljudsko tijelo proizvodi. Luči se kod oba spola, i to tijekom orgazma, a kod žena i tijekom poroda. Nazivaju ga i hormonom povezivanja, ali još uvijek nije posve jasno koja mu je svrha. Prema mišljenju stručnjaka, oksitocin je način prirode da poveže muškarca i ženu da bi ostali zajedno i imali djecu. Ipak, nije sve tako jednostavno. Djelovanje oksitocina kod žena dodatno pojačava hormon estrogen, dok je kod muškaraca stvar drugačija. Naime, testosteron u njihovim tijelima ublažava njegov utjecaj. Upravo je to razlog zbog kojeg žene osjećaju veću povezanost nakon seksa od muškaraca. Intenzivne emocije u kombinaciji s kemijom Istraživanja su otkrila i da žene vežu oksitocin uz vrlo intenzivne emocije. Tijekom ispitivanja uočeno je da se razina oksitocina u tijelu povećavala kada bi se žene prisjećale intenzivnih veza u kojima je seks bio strastven, a zanimljivo je da je kod tih žena uočena i povećana anksioznost. Ništa čudno, s obzirom da su to bile pogrešne veze, temeljene isključivo na seksu, a trajale su samo zahvaljujući oksitocinu. Stručnjaci smatraju da su brojna istraživanja pokazala da kemija igra znatno važniju ulogu u vezama nego što se dosad mislilo. Iako su potrebna još neka istraživanja, već sada je vidljivo da oksitocin ima važnu ulogu kod odlučivanja o ostajanju u vezi ili prekidu. Katkad sve upućuje na to da je veza loša te da je treba okončati, ali oksitocin ''prisili'' ženu da ostane u destruktivnom odnosu. Trebamo li preispitati svoje veze? I da i ne. Iako je dobro da s vremena na vrijeme stanete i preispitate svoju vezu, ipak ne trebate misliti da je odličan seks i lučenje oksitocina jedini razlog zašto ste sa svojim partnerom. Ako veza dobro funkcionira i na drugim područjima, ne trebate strahovati. Međutim, ako je seks jedino područje gdje se slažete, onda je vrijeme da ozbiljno razmislite. Oksitocin najjače djeluje na podsvjesnoj razini. Ako slutite da ima glavnu ulogu u vašoj vezi, razmislite malo o tom odnosu. Primjerice, ako se probudite nakon vruće noći i pomislite da je muškarac pored vas zapravo kriva osoba, ali jedan dio vas misli samo o tome da je seks fantastičan i da ste stvarno povezani, možete biti sigurni da je riječ o djelovanju oksitocina. Izvor
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 17.3.2010 14:17:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Zato ja posrćem ovih dana ........
|
|
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 17.3.2010 14:24:18
|
|
|
|
Lu
|
Meni je sex malo previše analizirana stvar,baš me briga za oksitocin dok uživam
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 17.8.2011 23:53:42
|
|
|
|
Brana
|
A kome ne muti?!
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 17.8.2011 23:56:57
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ma neka muti koliko hoce, kad ga ima u kuci vlada mir i kako da se izrazim...nekakva nirvana
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 18.8.2011 8:11:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidim Brana sinoć pootvarala sve ove erotske teme
|
|
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 18.8.2011 12:33:54
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Vidim Brana sinoć pootvarala sve ove erotske teme Kada nece niko,morala sam
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 18.8.2011 12:35:34
|
|
|
|
Anoniman
|
A tuuuu li si???
|
|
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 18.8.2011 12:39:57
|
|
|
|
Brana
|
sta cu,vidim pominjes me,pa da se oglasim
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 18.8.2011 12:44:37
|
|
|
|
Anoniman
|
nego... reci ti nama-je l' tebi neki urnebesni sex sinoć pomutio pamet, pa nam aktivirala sve ove teme?!
|
|
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 18.8.2011 12:50:23
|
|
|
|
Brana
|
meni je uvek takav s.. sa mm.. a teme sam pokrenula jer sam videla da nisam u njima pisala,pa rekoh da dam svoj pecat ,tako da nije bilo zbog toga,iskreno.
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 18.8.2011 12:53:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brana meni je uvek takav s.. sa mm.. Dobro, ne moraš sad tu da se fališ i praviš zazubice
|
|
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 18.8.2011 12:56:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam nekad pod utiskom oksitocina uživala u seksu, ali je i mene i mog muža ovaj brakotokcin pošteno unazadio .
|
|
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 18.8.2011 12:56:26
|
|
|
|
Brana
|
nina, carice
|
|
[Obrisana poruka] 18.8.2011 12:57:23
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 18.8.2011 12:57:58
|
|
|
|
Anoniman
|
gagiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 13.2.2013 22:25:07
|
|
|
|
gugutka
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Meni je sex malo previše analizirana stvar,baš me briga za oksitocin dok uživam
|
|
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 22.2.2013 8:40:47
|
|
|
|
foursome
|
Dobar sex u zenama budi skrivenog zmaja!
|
|
|
|
RE: Dobar seks ženama muti pamet 12.3.2013 8:52:13
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: foursome Dobar sex u zenama budi skrivenog zmaja! Ja mislim da je taj slučaj kod mene,još ako je muškarac pravi e onda mi se posle s.... vrti u glavi
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?