Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Divljac u trudnoci!!!Da ili ne??? 9.12.2009 21:49:26
|
|
|
|
LillyT
|
Pitala bas momka, on nije za to jer ne postoji nikakva kontrola pesticida koji ostaju u mesu divljaci, a tu ima svega. E sada, on bas dosta pazi na kvalitet hrane (pogotovo mesa), pa nekada mozda malo i pretera (ali je meni krvna slika odlicna), tako da za sada jedno ne.
|
|
RE: Divljac u trudnoci!!!Da ili ne??? 9.12.2009 23:55:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja zaista ne vidim razlog protiv. Ako se brines, odnes meso kod veterinara, kao kad je svinjokolj, urade se analize i mirna si. Ako bas volis divljac. Ako ti ne fali bas onako, trudnicki, a imas bilo kakve sumnje...onda sacekaj
|
|
|
|
RE: Divljac u trudnoci!!!Da ili ne??? 10.12.2009 8:24:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam jela divljač u trudnoći. ne svaki dan jer nisam baš ljubitelj, ali ako mama spremi - jedem i ne pitam (samo da ne moram da kuvam). Moj tata je lovac, jedem divljač od kada znam za sebe, pa sam jela i u trudnoći.
|
|
|
|
RE: Divljac u trudnoci!!!Da ili ne??? 3.4.2016 13:52:26
|
|
|
|
marinic
|
ja je nisam jela u trudnoci, nekako se plasim te vrste mesa, nije provereno, a i iskreno nisam bas neki ljubitelj tog mesa, ali ga svakako ne bih bas preporucila u trudnoci
|
|
|
|
RE: Divljac u trudnoci!!!Da ili ne??? 2.12.2017 0:58:11
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne. Birati bolje kontrolisana mesa. Makar za vreme trudnoce
|
|
|
|
RE: Divljac u trudnoci!!!Da ili ne??? 27.4.2018 23:13:27
|
|
|
|
jagodp
|
Ma kakva divljac, ja nikada ne bih rizikovala, n ribu nisam smela u restoranu da narucim! Bolje provereno nego rizik, barem po meni!
|
|
|
|
RE: Divljac u trudnoci!!!Da ili ne??? 27.4.2018 23:14:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Slazem se. Ne bih se usudila zaista.
|
|
RE: Divljac u trudnoci!!!Da ili ne??? 8.8.2018 7:50:38
|
|
|
|
mama ivane
|
Nikako nebih jela divljac , neka hvala nerizikujem samo provereno, a i nisam veliki ljubitelj mesa
|
|
|
|
RE: Divljac u trudnoci!!!Da ili ne??? 8.8.2018 7:53:13
|
|
|
|
mama Jo
|
U prvoj trudnoci sam toliko sve jela da mislim da mi se osecaj sitosti apsolutno izgubio
|
|
RE: Divljac u trudnoci!!!Da ili ne??? 8.8.2018 7:54:17
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo U prvoj trudnoci sam toliko sve jela da mislim da mi se osecaj sitosti apsolutno izgubio Ups pogresna tema. Nisam jela divljac jer ga ni ovako ne jedem.
|
|
RE: Divljac u trudnoci!!!Da ili ne??? 2.10.2020 20:38:05
|
|
|
|
mikica88
|
Kod sestre i zeta smo skoro jeli gulas, mislim da nema bojazni, taj gulas se sprema 4 sata i kuva i krcka jako dugo.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?