Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 9.3.2009 15:59:04
|
|
|
|
Modessty
|
ma ko će da troši vreme i energiju na priču?! ŽIVELA AKCIJA
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 9.3.2009 16:02:26
|
|
|
|
eugenija
|
Joj setih se scene iz Martonaca, kada Bora Todorović snima kamerom na obali reke Seku Sablic kako se kupa, pa navija, navija, kao da radi ne znam šta i onda kaže: "Kupačice moja!", ali kako on to izgovori...
|
|
[Obrisana poruka] 14.3.2009 8:44:20
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 19.3.2009 20:53:18
|
|
|
|
bebać
|
Obožavam da mis e priča,ma sve i svašta...dobro ne baš sve,zna se šta je sa ukusom i šta 'pali' a šta je otrcano i smiješno...to me baš loži,dodje mi kao dodatni stimulans
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 19.3.2009 21:04:45
|
|
|
|
Jacaca
|
IZVORNA PORUKA: Modessty ma ko će da troši vreme i energiju na priču?! ŽIVELA AKCIJA Kod mene je ovaka, nismo tada bas raspolozeni za pricu mada ne kazem da mi ne bi prijalo
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 19.3.2009 21:33:11
|
|
|
|
Verus
|
Mi pricamo, nekada ne, nekad da....nekad mi godi tisina, pa ako on pocne nesto da prica, ja mu samo kazem shhhhh
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 21.2.2010 22:00:22
|
|
|
|
Anoniman
|
shhhh Meni je mm prvi i meni je bilo glupo da pricam tako neke stvari i onda mm da bi me naterao on me kao prvo pita nesto uz osmeh kako bih mu ja odgovorila... Jao pa to je valjanje bilo! Pa nekad volim nekad ne!
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 21.2.2010 23:14:33
|
|
|
|
marince1
|
Volem
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 21.2.2010 23:17:55
|
|
|
|
eugenija
|
OoOoOO Marinče pa de si ti 100 mu gromova!
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 21.2.2010 23:23:08
|
|
|
|
marince1
|
Evo me! Momci spavaju,a ja pravo na sexi teme
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 21.2.2010 23:24:43
|
|
|
|
eugenija
|
Neka te, neka...
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 22.2.2010 7:26:25
|
|
|
|
Anoniman
|
ou jea u zadnje vreme nešto i ne,pošto se intenzivno volimo i željni smo jedno drugog jer smo razdvojeni,ali nekada...uh kad se setim na početku još na studijama,cimerka mi je pamet pomerala od za'ebancije "des* našo ovu nevaspitanu?"
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 23.2.2010 15:55:01
|
|
|
|
Iwana87
|
Uh da.Nekad volim samo da slusam,a nekad se i ja unesem u pricu,U sv sl je dobro za promenu i tako nesto
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 23.2.2010 22:44:52
|
|
|
|
Anoniman
|
kahm...kahm .... evo ga i trenutni repertoar ... najčešće počinjemo pitanjima.... jel voliš kad ti....(tuc*am, *ebem, ..kad ga stavim....) jel voliš kad te ... jel voliš kad mi... pa nastavljamo... .... jel ti fino.. + dok te......mazim, dok te tu*am... jel ti lepo... nastavi, nemoj da staješ...-------> ovo ja vičem ! *ebi me, ljubavi..(volim da pomešam to pogano i nežno, pa na *ebanje pomešam sa ljubavlju....) ..........ne smem više, napal* ću se.......... ...ako neko moj odgovor smatra neprikladnim neka isti obriše.
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 23.2.2010 22:46:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Kraljica si majke mi! Mm je pitanjima mene navlacio da pocnem da pricam...
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 23.2.2010 22:51:07 >
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 23.2.2010 22:59:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi kahm...kahm .... evo ga i trenutni repertoar ... najčešće počinjemo pitanjima.... jel voliš kad ti....(tuc*am, *ebem, ..kad ga stavim....) jel voliš kad te ... jel voliš kad mi... pa nastavljamo... .... jel ti fino.. + dok te......mazim, dok te tu*am... jel ti lepo... nastavi, nemoj da staješ...-------> ovo ja vičem ! *ebi me, ljubavi..(volim da pomešam to pogano i nežno, pa na *ebanje pomešam sa ljubavlju....) ..........ne smem više, napal* ću se.......... ...ako neko moj odgovor smatra neprikladnim neka isti obriše. nemoj neko da je ovo obrisao ovo ulazi u anale...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 24.2.2010 21:18:24
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 24.2.2010 21:26:36
|
|
|
|
lothroniell
|
Hmmm ja sam takodje par puta pokusala ali sam isto sama sebi smesna... Nekad nesto izustim ali reeeeetkooo i to uglavnom ne bude nesto ekstremno bezobrazno... Jednostavno to mi ne ide, ja kao i gagi samo hukcem, dahcem, stenjem... Ali kaliopi ti si carica, moracemo sve kod tebe na obuku!!!
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 24.2.2010 23:17:16
|
|
|
|
Ellenica
|
Davno sam pokušala sa mm da uspostavim takvu komunikaciju. Kada smo bili na početku, strasni i novi jedno drugom nijsam uspela. Sada kad imamo dete situacija je znatno bolja
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 8.7.2010 17:34:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne...
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 26.1.2011 23:45:51
|
|
|
|
indy_25
|
Volim to me bas pali ali to radimo samo kad se napijemo tada se i samaramo al po dupetu
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 26.1.2011 23:46:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahhaha opustam se polako...
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 26.1.2011 23:50:48 >
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 26.1.2011 23:48:31
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja parlam u sve sesnaes'
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 26.1.2011 23:49:31
|
|
|
|
Brana
|
al smo veceras udarile po sexi temama!vidi se koliko smo aktivne! pa pokusali smo i umrli od smeha tako da je to otpalo kao opcija!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?