Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 9.3.2009 15:59:04
|
|
|
|
Modessty
|
ma ko će da troši vreme i energiju na priču?! ŽIVELA AKCIJA
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 9.3.2009 16:02:26
|
|
|
|
eugenija
|
Joj setih se scene iz Martonaca, kada Bora Todorović snima kamerom na obali reke Seku Sablic kako se kupa, pa navija, navija, kao da radi ne znam šta i onda kaže: "Kupačice moja!", ali kako on to izgovori...
|
|
[Obrisana poruka] 14.3.2009 8:44:20
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 19.3.2009 20:53:18
|
|
|
|
bebać
|
Obožavam da mis e priča,ma sve i svašta...dobro ne baš sve,zna se šta je sa ukusom i šta 'pali' a šta je otrcano i smiješno...to me baš loži,dodje mi kao dodatni stimulans
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 19.3.2009 21:04:45
|
|
|
|
Jacaca
|
IZVORNA PORUKA: Modessty ma ko će da troši vreme i energiju na priču?! ŽIVELA AKCIJA Kod mene je ovaka, nismo tada bas raspolozeni za pricu mada ne kazem da mi ne bi prijalo
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 19.3.2009 21:33:11
|
|
|
|
Verus
|
Mi pricamo, nekada ne, nekad da....nekad mi godi tisina, pa ako on pocne nesto da prica, ja mu samo kazem shhhhh
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 21.2.2010 22:00:22
|
|
|
|
Anoniman
|
shhhh Meni je mm prvi i meni je bilo glupo da pricam tako neke stvari i onda mm da bi me naterao on me kao prvo pita nesto uz osmeh kako bih mu ja odgovorila... Jao pa to je valjanje bilo! Pa nekad volim nekad ne!
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 21.2.2010 23:14:33
|
|
|
|
marince1
|
Volem
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 21.2.2010 23:17:55
|
|
|
|
eugenija
|
OoOoOO Marinče pa de si ti 100 mu gromova!
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 21.2.2010 23:23:08
|
|
|
|
marince1
|
Evo me! Momci spavaju,a ja pravo na sexi teme
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 21.2.2010 23:24:43
|
|
|
|
eugenija
|
Neka te, neka...
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 22.2.2010 7:26:25
|
|
|
|
Anoniman
|
ou jea u zadnje vreme nešto i ne,pošto se intenzivno volimo i željni smo jedno drugog jer smo razdvojeni,ali nekada...uh kad se setim na početku još na studijama,cimerka mi je pamet pomerala od za'ebancije "des* našo ovu nevaspitanu?"
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 23.2.2010 15:55:01
|
|
|
|
Iwana87
|
Uh da.Nekad volim samo da slusam,a nekad se i ja unesem u pricu,U sv sl je dobro za promenu i tako nesto
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 23.2.2010 22:44:52
|
|
|
|
Anoniman
|
kahm...kahm .... evo ga i trenutni repertoar ... najčešće počinjemo pitanjima.... jel voliš kad ti....(tuc*am, *ebem, ..kad ga stavim....) jel voliš kad te ... jel voliš kad mi... pa nastavljamo... .... jel ti fino.. + dok te......mazim, dok te tu*am... jel ti lepo... nastavi, nemoj da staješ...-------> ovo ja vičem ! *ebi me, ljubavi..(volim da pomešam to pogano i nežno, pa na *ebanje pomešam sa ljubavlju....) ..........ne smem više, napal* ću se.......... ...ako neko moj odgovor smatra neprikladnim neka isti obriše.
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 23.2.2010 22:46:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Kraljica si majke mi! Mm je pitanjima mene navlacio da pocnem da pricam...
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 23.2.2010 22:51:07 >
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 23.2.2010 22:59:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi kahm...kahm .... evo ga i trenutni repertoar ... najčešće počinjemo pitanjima.... jel voliš kad ti....(tuc*am, *ebem, ..kad ga stavim....) jel voliš kad te ... jel voliš kad mi... pa nastavljamo... .... jel ti fino.. + dok te......mazim, dok te tu*am... jel ti lepo... nastavi, nemoj da staješ...-------> ovo ja vičem ! *ebi me, ljubavi..(volim da pomešam to pogano i nežno, pa na *ebanje pomešam sa ljubavlju....) ..........ne smem više, napal* ću se.......... ...ako neko moj odgovor smatra neprikladnim neka isti obriše. nemoj neko da je ovo obrisao ovo ulazi u anale...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 24.2.2010 21:18:24
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 24.2.2010 21:26:36
|
|
|
|
lothroniell
|
Hmmm ja sam takodje par puta pokusala ali sam isto sama sebi smesna... Nekad nesto izustim ali reeeeetkooo i to uglavnom ne bude nesto ekstremno bezobrazno... Jednostavno to mi ne ide, ja kao i gagi samo hukcem, dahcem, stenjem... Ali kaliopi ti si carica, moracemo sve kod tebe na obuku!!!
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 24.2.2010 23:17:16
|
|
|
|
Ellenica
|
Davno sam pokušala sa mm da uspostavim takvu komunikaciju. Kada smo bili na početku, strasni i novi jedno drugom nijsam uspela. Sada kad imamo dete situacija je znatno bolja
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 8.7.2010 17:34:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne...
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 26.1.2011 23:45:51
|
|
|
|
indy_25
|
Volim to me bas pali ali to radimo samo kad se napijemo tada se i samaramo al po dupetu
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 26.1.2011 23:46:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahhaha opustam se polako...
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 26.1.2011 23:50:48 >
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 26.1.2011 23:48:31
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja parlam u sve sesnaes'
|
|
|
|
RE: Dirty words (bla - bla u krevetu) 26.1.2011 23:49:31
|
|
|
|
Brana
|
al smo veceras udarile po sexi temama!vidi se koliko smo aktivne! pa pokusali smo i umrli od smeha tako da je to otpalo kao opcija!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?