Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Već sam se žalila na perutanje obrva i dela među obrvama, kao i malo iznad, na čelu (jel to ta T zona???). U međuvremenu je počelo da svrbi do ludila, kako pipnem (čak ni ne češem nego pipnem) zacrveni se. MUKA! Danas dok sam se tuširala počnem da mozgam od kada je to tako, šta sam radila... i dođem do sledećg zaključka: - UVEK sam imala užasno masan taj deo, caklio se, i mene je to izbezumljivalo - Kupila sam onaj Garnier 3 u 1, i koristila ga kako piše: svaka 2-3 dana samo piling i odmah spiram, i jednom nedeljno sam ostavila da odstoji koji minut, da malo isuši. Bila sam zadovoljna rezultatima. - Onda sam smislila da kada već to radim (sa Garnierom), da bih mogla prerovariti svoj orman i naći i neku kremu za lice. Iskopah neki ceo komplet koji mi je tata doneo iz Izraela (mislim Ahava), posebno dnevna, posebno noćna, posebno za oko očiju, i počela sam da mažem. Kroz koji dan je počelo da me pecka, pogledala sam: kaže Upotrebljivo 24 meseca, premotam film - nemam pojma kad je tata bio u Izraelu. Nazovem ga - on kaže pre 2 godine, a mama kaže pre 3, u svakom slučaju krema je istekla. Istog momenta sam batalila. - Onda su očele da mi se perutaju obrve. - Onda su počele da mi opadaju obrve zajedno sa perutanjem (ne mnogo pa nisam obratila pažnju - da odmah naglasim, imam obrve i dalje ) - Onda je počelo da mi se peruta između obrva. - Sada mi se već preuta i čelo iznad tog dela među obrvama. - odlepila sam i nazvala dermatologa dana, i zakazala se za petak u 9.30h. Ne mogu više!!!!! IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kaže dr: Dermatitis seborrhoica. 3-5 dana da jednom na dan mažem Elocom mast (ima u sebi malu količinu kortikosteroida), da mi se malo povrati taj deo kože, a zatim Pantenol krem, ako mi se od njega ne stvaraju podkožne bubuljice, to je najbolje što mogu koristiti. Takođe, s obzirom na moje alergije i sklonost ka ekcemima, ona kaže da će se meni stanje verovatno pogoršati u jednom momentu u životu i da za to preporučuje kolekciju Uriage. IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Alexx RR Gledam ovaj Uriage, nisam ni znala za njih, znaš li koje su cene otprilike? Ili ovo nije tema za to? Sad sam prvi put čula za to. Hoćemo novu temu o svemu ovome? Hajde otvoriću ja.
< Poruku je uredio Tasha RR -- 12.2.2010 19:13:56 >
|