eugenija
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Evo malo detalja iz nase sobice Ormar je bio crn,preko je samolepljiv papir u boji i nalepnice Diznijevih junaka. Vesela druzina pravi tufne na pregradnom zidu IZVORNA PORUKA: LillyT Ja sam nasla neke tribale koji se samo zalepe na zid i mislim da cu to da uzmem, samo jos da ih pronadjem u ljubicanstvenoj boji. Nazalost, sakata sam u rukama (a i momak) pa ne mozemo bas da saramo sami, a i ograniceni smo sa prostorom. IZVORNA PORUKA: Smeshkica Joj...i ja bi neshto da nasharam...ali necu imati vremena da crtam nego moram natji neke nalepnice za zid...ali ne kao tapete...neko tako odvojene likove... Gde to da trazim? U knizarama? IZVORNA PORUKA: Nejtiri Idi na sajt Roma company, pa vidi da li imaju prodajno mesto u SU. Oni su uvoznici, a distribuiraju te nalepnice i u Enci Menci prodavnice, ali ni za njih nisam sigurna da li ih ima. U stvari, videces sve na sajtu... IZVORNA PORUKA: Smeshkica Nemaju prodajno mesto u Su....ali ima Enci menci u NS-u pa tju pogledati tamo kad budem ishla... Hvala na info IZVORNA PORUKA: LillyT Imas u Merkuru raznorazne nalepnice, cene se krecu od 1200 do 2000. IZVORNA PORUKA: Daca88 Ja mislim da te nalepnice postoje u Turbo Limacu,nisam 100% sigurna,ali kao da sam videla. A mislim da prodaju i u bolje snabdevenim farbarama. Moja komsinica je uzela u nekoj farbari ko Mlecne pijace samolepljive tapete na decije motive,a verovatno ima i nalepnica. Trebalo bi to da imaju i u bolje snabdevenim knjizarama. IZVORNA PORUKA: Daca88 E setila sam se,bilo je nekada u Mega Rodicu,znas onaj prema Palicu.Kad udjes imas apoteku,svasta nesto,butike sa bebi opremom,sa decijim stvarima,imas kolica,krevetice...imaju najverovatnije i to.Znam da ti nije lako pesaciti,ali ako imate kola lepo se odvozite i gledate.Tamo zaista svasta ima.Ili dodjes do grada,pa uhvatis autobus br.6 IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Smeshkica A gde imam Merkur? U Novom Sadu (bar je bio do pre koji mesec) IZVORNA PORUKA: Delijagirl LilyT nesto za tebe tu mozes i da menjas boje tih nalepnica KLIK Smeskhice na sajtu rome moze da se obavi e-kupovina IZVORNA PORUKA: gagana83 Smeskice,potrazi po knjizarama.Ja sam to kupila u knjizari,samo nisu bile nalepnice pojedinacne vec na jednom velikom samolepljivom papiru pa sam ja to seckala i lepila.Stavila sam sliku na prethodnoj stranici. IZVORNA PORUKA: Smeshkica Aha....znachi i ti si kupila u komadu....pa seckala.... Mozda tju pre natji takvu varijantu...nego pojedinachno.... Videla sam....bash je lepo Iz teme Kako urediti kutak za bebu u Vašoj sobi <-----klik I da odgovorim Smeškici, dekorativne nalepnice možeš pronaći u bolje opremljenoj radnji boja, lakova i tapeta.