Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Deci u vrtiću dali bajate vakcine 9.4.2009 8:29:22
|
|
|
|
Anoniman
|
majko moja draga
|
|
|
|
RE: Deci u vrtiću dali bajate vakcine 9.4.2009 8:31:04
|
|
|
|
mamanp
|
Citala sam o tim jadima juce na sajtu. To samo kod nas moze da se desi. Kazu - greska medicinske sestre. Da je njeno dijete bilo u pitanju gledala bi malo bolje. Pa, hajd i ona pogresila, ali bajate vakcine se ne cuvaju, vec unistavaju.
|
|
RE: Deci u vrtiću dali bajate vakcine 9.4.2009 8:32:25
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: mamanp bajate vakcine se ne cuvaju, vec unistavaju. Baš tako! Šta ima da se čuvaju.. Kome to treba uopšte? !
|
|
RE: Deci u vrtiću dali bajate vakcine 9.4.2009 8:35:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Dobili smo informaciju da ta bajata vakcina ne može imati trenutne posledice po zdravlje naše dece, ali da će se one videti kasnije. A šta može da se desi kasnije? Jel neko upućeniji od mene?
|
|
|
|
RE: Deci u vrtiću dali bajate vakcine 9.4.2009 8:36:23
|
|
|
|
eugenija
|
Nemam pojma Tashke, a ne smem ni da zamislim
|
|
[Obrisana poruka] 9.4.2009 9:16:10
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Deci u vrtiću dali bajate vakcine 9.4.2009 9:18:46
|
|
|
|
Lu
|
Ne mogu da vjerujem!!! Pa kako su se usudili to napraviti
|
|
|
|
RE: Deci u vrtiću dali bajate vakcine 9.4.2009 9:24:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Pa kako su se usudili to napraviti Pa vidiš da sestra nije videla... Najviše me nervira to što će se sve prelomiti ISKLJUČIVO na toj med. sestri, a ja ne mislim da je ona JEDINA odgovorna.
|
|
|
|
RE: Deci u vrtiću dali bajate vakcine 9.4.2009 9:29:11
|
|
|
|
Lu
|
Ja isto mislim da je ona najmanje kriva,krivi su oni koji su naručili i oni koji su dostavili bez provjere datuma pa pobogu ne radi se o čokoladama kojima je istekao rok!!! Ali i to je manje bitno,jadna djeca ja ne znam kako bi reagirala da mi se to desi ...
|
|
|
|
RE: Deci u vrtiću dali bajate vakcine 9.4.2009 9:31:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da ne bih imala vremena da se cimam sa tužbom, od toga nikakve vajde, verovatno bih snagu i pare usmerila ka inostranstvu da vidim šta se sada može uraditi da sve bude ok.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?