Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Daj mi krila jedan krug 1.11.2017 21:03:56
|
|
|
|
Dragce86
|
More ima barku, jedro i katarku. More, more, budi drug, daj mi barku jedan krug! Tako mi se baza sirom morskih staza... Lasta ima krila leti sve do Nila. Lasto, lasto, budi drug daj mi krila jedan krug! Da obidjem lug, da odem na jug... Kad mrav zrno srusi, cuju zecje usi. Zece, zece, budi drug daj mi usi jedan krug! Da oslusnem i ja kako zito klija... U ribe peraja srebrnoga sjaja. Ribo, ribo, budi drug daj peraja jedan krug! Da me zelja mine, da vidim dubine... Nocu kraj zivica svetli fenjer svica. Svice, svice, budi drug daj mi fenjer jedan krug! Pozajmi mi moc da osvetlim noc. Na nebu se zvezde kao ptice gnezde. Nebo, nebo, budi drug daj mi zvezdu jedan krug! Bicu lepsi jos, kad stavim taj bros...
|
|
|
|
RE: Daj mi krila jedan krug 1.11.2017 21:27:57
|
|
|
|
mama Jo
|
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?