Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste probali? 13.1.2009 9:52:25
|
|
|
|
Koka Loka
|
izgleda da niste...
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 17.1.2009 0:01:09
|
|
|
|
oliveradj
|
Pavlovićeva sa kamilicom kakva je gde ima da se kupi?
|
|
RE: Da li ste probali? 17.1.2009 0:03:57
|
|
|
|
Koka Loka
|
Kupila u Milupinu ali još je nisam probala (nikako da potrošim prethodnu).
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 18.1.2009 0:44:54
|
|
|
|
MERYEN
|
Ima u apotekama i bolje snadbevenim prodavnicama,kao voda kroz nju da ima,takva je sa kamilicom pavloviceva i dobra je.
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:08:37
|
|
|
|
Lu
|
Jeste probali elisa pastu za domaćinstvo ili neke druge proizvode od elise Ja sam oduševljena,.čisti i odmašćuje sve živo čak i smolu sa auta koju nisu mogli ukloniti ni u jednoj praonici a nije oštetila haubu Da napomenem još da su proizvodi ekološki od samih biljaka predivno miriše i ne šteti rukama.
< Poruku je uredio lu -- 31.5.2009 22:11:34 >
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:13:34
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: lu Jeste probali elisa pastu za domaćinstvo ili neke druge proizvode od elise Ja sam oduševljena,.čisti i odmašćuje sve živo čak i smolu sa auta koju nisu mogli ukloniti ni u jednoj praonici a nije oštetila haubu Da napomenem još da su proizvodi ekološki od samih biljaka predivno miriše i ne šteti rukama. oduševljena! koristimo godinama i ja i moja mama i sestra!
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:15:47
|
|
|
|
Lu
|
A Jeca jeste probali neki drugi preparat ima i šampon za kosu mislim
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:18:05
|
|
|
|
Jeca*
|
odličan je i sanitar gel. Ja Luki kadicu od samog početka perem njime....ma, cela kolekcija je sjajna zaista i vrlo pristupačna po cenama. Inače, kad smo kod novih stvari. Ja sam dugo koristila omekšivač za veš ljubičasti Lenor, Bohor mi je neprevazidjen i uvek se na njega vraćam, ali sad samo probala, po preporuci i žuti Duel i isto je jaakooo dobar
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:19:35
|
|
|
|
Jeca*
|
Kažu da je dobra cela Elisa kolekcija. Moja mama ima svašta nešto. Ja sam pre par godina probala pakovanje za kosu i nije mi bilo loše, ali nisam dovoljno dugo koristila da bih mogla da izvučem zaključak. Šampon nisam probala, ali što da ne, to je sve prirodno.
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:22:13
|
|
|
|
Lu
|
Bohor moja mama uvijek spominje ali kod nas to nema kupiti
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:27:05
|
|
|
|
afrodita
|
jel to ona pasta sa kojom peres rernu, mazes cipele i koristis kao za izbeljivanje zuba
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:32:24
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: afrodita jel to ona pasta sa kojom peres rernu, mazes cipele i koristis kao za izbeljivanje zuba Rernu kao i cijalu kuhinju,kupatilo,mrlje od trave na dječijoj odjeći(konačno se sjetila ),možda još nešto ne mogu se sjetiti...ovo ostalo ne
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:41:29
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: afrodita jel to ona pasta sa kojom peres rernu, mazes cipele i koristis kao za izbeljivanje zuba xaxaxaxaxa moja mama me davi sa tim proizvodima. Sa jednim univerzalnim možeš prati wc i umivati se, a može se koristiti i kao osveživač daha
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:42:18
|
|
|
|
afrodita
|
Nasla sam neku kremu za koznu galanteriju od Elise (Lima dd Pirot?) za jakne tasne cipele i namestaj. Sa njom sam masirala mm ledja jer su na promociji rekli da je dobra i za bolove, mm kad je procitao za cipele hteo me gadjati sa njom Pocela da mu gore ledja od toplote neke reakcije je bilo
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:46:16
|
|
|
|
Dora
|
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa, crkoh od smeha!!! e, to je ta kozmetika! Znam da me mama macka s nekim kremicama kad me nešto boli, a sve sklanja od mene da ne popiz kad vidim šta piše na kutiji
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:46:18
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam ovom elisa pastom oprala jednom zube i stvarno su bili belji takođe, savršena je za opekotine (lično probala) - samo sam pokvasila mesto gde sam se opekla i namazala, ma ni plih nije izbio, ništa....i to sam više puta probala. Odlično skida i fleke na odeći. A šporet, kadu, metale...kamenac...ma savršeno čisti! Ja sam skeptik po pitanju takvih stvari, ali ovo toplo preporučujem
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:47:18
|
|
|
|
Jeca*
|
KLIK
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:49:35
|
|
|
|
Dora
|
Meni smešno, imam traumu od toga!
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:50:24
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Dora Meni smešno, imam traumu od toga! joj Dora ti kao mm
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:51:46
|
|
|
|
Jeca*
|
Ni ja ne volim te stvari, ali ovo me je prijatno iznenadilo
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:55:57
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Ni ja ne volim te stvari, ali ovo me je prijatno iznenadilo volim kad neko ovo kaze onda je proizvod 100% onakav kakvim se reklamira
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:56:01
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahha...jeste gledali film "moja velika mrsna pravoslavna svadba" ??? Tamo tata od mlade na sve zivo stavlja vindeks (sad sam lupila...tako neshto je u pitanju)
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:57:47
|
|
|
|
Dora
|
Moram vam reći nešto, nije baš smešno, više je glupo, ali ispričaću vam. Ja inače mrzim tu piramidnu prodaju. Ljudi polude, maltretiraju redom s tim promocijama... Tu kozmetiku prodaje moja neka dalja rođaka. Kad mi je tata umro, skupili se ljudi, došla i ona i donela mojoj mami neki preparat umesto cveća ili rakije, šta se već nosi...Mi onako u šoku, plačemo, a ona objašnjava ljudima šta je to i za šta se sve koristi... Ja tek posle par dana vratila film pa ne verujem... fanatik žena, šta reći!
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 23:00:19
|
|
|
|
Jeca*
|
...joj Bože no comment
|
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?