Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste probali? 13.1.2009 9:52:25
|
|
|
|
Koka Loka
|
izgleda da niste...
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 17.1.2009 0:01:09
|
|
|
|
oliveradj
|
Pavlovićeva sa kamilicom kakva je gde ima da se kupi?
|
|
RE: Da li ste probali? 17.1.2009 0:03:57
|
|
|
|
Koka Loka
|
Kupila u Milupinu ali još je nisam probala (nikako da potrošim prethodnu).
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 18.1.2009 0:44:54
|
|
|
|
MERYEN
|
Ima u apotekama i bolje snadbevenim prodavnicama,kao voda kroz nju da ima,takva je sa kamilicom pavloviceva i dobra je.
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:08:37
|
|
|
|
Lu
|
Jeste probali elisa pastu za domaćinstvo ili neke druge proizvode od elise Ja sam oduševljena,.čisti i odmašćuje sve živo čak i smolu sa auta koju nisu mogli ukloniti ni u jednoj praonici a nije oštetila haubu Da napomenem još da su proizvodi ekološki od samih biljaka predivno miriše i ne šteti rukama.
< Poruku je uredio lu -- 31.5.2009 22:11:34 >
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:13:34
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: lu Jeste probali elisa pastu za domaćinstvo ili neke druge proizvode od elise Ja sam oduševljena,.čisti i odmašćuje sve živo čak i smolu sa auta koju nisu mogli ukloniti ni u jednoj praonici a nije oštetila haubu Da napomenem još da su proizvodi ekološki od samih biljaka predivno miriše i ne šteti rukama. oduševljena! koristimo godinama i ja i moja mama i sestra!
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:15:47
|
|
|
|
Lu
|
A Jeca jeste probali neki drugi preparat ima i šampon za kosu mislim
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:18:05
|
|
|
|
Jeca*
|
odličan je i sanitar gel. Ja Luki kadicu od samog početka perem njime....ma, cela kolekcija je sjajna zaista i vrlo pristupačna po cenama. Inače, kad smo kod novih stvari. Ja sam dugo koristila omekšivač za veš ljubičasti Lenor, Bohor mi je neprevazidjen i uvek se na njega vraćam, ali sad samo probala, po preporuci i žuti Duel i isto je jaakooo dobar
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:19:35
|
|
|
|
Jeca*
|
Kažu da je dobra cela Elisa kolekcija. Moja mama ima svašta nešto. Ja sam pre par godina probala pakovanje za kosu i nije mi bilo loše, ali nisam dovoljno dugo koristila da bih mogla da izvučem zaključak. Šampon nisam probala, ali što da ne, to je sve prirodno.
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:22:13
|
|
|
|
Lu
|
Bohor moja mama uvijek spominje ali kod nas to nema kupiti
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:27:05
|
|
|
|
afrodita
|
jel to ona pasta sa kojom peres rernu, mazes cipele i koristis kao za izbeljivanje zuba
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:32:24
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: afrodita jel to ona pasta sa kojom peres rernu, mazes cipele i koristis kao za izbeljivanje zuba Rernu kao i cijalu kuhinju,kupatilo,mrlje od trave na dječijoj odjeći(konačno se sjetila ),možda još nešto ne mogu se sjetiti...ovo ostalo ne
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:41:29
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: afrodita jel to ona pasta sa kojom peres rernu, mazes cipele i koristis kao za izbeljivanje zuba xaxaxaxaxa moja mama me davi sa tim proizvodima. Sa jednim univerzalnim možeš prati wc i umivati se, a može se koristiti i kao osveživač daha
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:42:18
|
|
|
|
afrodita
|
Nasla sam neku kremu za koznu galanteriju od Elise (Lima dd Pirot?) za jakne tasne cipele i namestaj. Sa njom sam masirala mm ledja jer su na promociji rekli da je dobra i za bolove, mm kad je procitao za cipele hteo me gadjati sa njom Pocela da mu gore ledja od toplote neke reakcije je bilo
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:46:16
|
|
|
|
Dora
|
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa, crkoh od smeha!!! e, to je ta kozmetika! Znam da me mama macka s nekim kremicama kad me nešto boli, a sve sklanja od mene da ne popiz kad vidim šta piše na kutiji
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:46:18
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam ovom elisa pastom oprala jednom zube i stvarno su bili belji takođe, savršena je za opekotine (lično probala) - samo sam pokvasila mesto gde sam se opekla i namazala, ma ni plih nije izbio, ništa....i to sam više puta probala. Odlično skida i fleke na odeći. A šporet, kadu, metale...kamenac...ma savršeno čisti! Ja sam skeptik po pitanju takvih stvari, ali ovo toplo preporučujem
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:47:18
|
|
|
|
Jeca*
|
KLIK
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:49:35
|
|
|
|
Dora
|
Meni smešno, imam traumu od toga!
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:50:24
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Dora Meni smešno, imam traumu od toga! joj Dora ti kao mm
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:51:46
|
|
|
|
Jeca*
|
Ni ja ne volim te stvari, ali ovo me je prijatno iznenadilo
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:55:57
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Ni ja ne volim te stvari, ali ovo me je prijatno iznenadilo volim kad neko ovo kaze onda je proizvod 100% onakav kakvim se reklamira
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:56:01
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahha...jeste gledali film "moja velika mrsna pravoslavna svadba" ??? Tamo tata od mlade na sve zivo stavlja vindeks (sad sam lupila...tako neshto je u pitanju)
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 22:57:47
|
|
|
|
Dora
|
Moram vam reći nešto, nije baš smešno, više je glupo, ali ispričaću vam. Ja inače mrzim tu piramidnu prodaju. Ljudi polude, maltretiraju redom s tim promocijama... Tu kozmetiku prodaje moja neka dalja rođaka. Kad mi je tata umro, skupili se ljudi, došla i ona i donela mojoj mami neki preparat umesto cveća ili rakije, šta se već nosi...Mi onako u šoku, plačemo, a ona objašnjava ljudima šta je to i za šta se sve koristi... Ja tek posle par dana vratila film pa ne verujem... fanatik žena, šta reći!
|
|
|
|
RE: Da li ste probali? 31.5.2009 23:00:19
|
|
|
|
Jeca*
|
...joj Bože no comment
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?