Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nezamjenjivi ARF 17.8.2009 15:22:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja za kupatilo koristim Kolpasan!
|
|
|
|
RE: Nezamjenjivi ARF 17.8.2009 15:23:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Kolpasan????? To slovenački???? uz kade lavaboe proizvode i daterdžente???
|
|
|
|
RE: Nezamjenjivi ARF 17.8.2009 15:28:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Koristim ga za kadu, lavabo, WC šolju. U kuhinju sudoperu perem Ajax-om.
|
|
|
|
RE: Nezamjenjivi ARF 17.8.2009 15:30:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje ne izgleda ovako. Bela je flaša sa nekom žuto plavom nalepnicom.
|
|
|
|
RE: Nezamjenjivi ARF 17.8.2009 15:33:11
|
|
|
|
Anoniman
|
eeeeeeeeeee....vidjela sam ....al valjda nisam obratila pažnju ma ebe me net ...puca mi rr stalno
|
|
|
|
Cime cistite kupatilo i WC? 17.8.2009 15:35:47
|
|
|
|
božana
|
Dobar je i ja ga koristim.
< Poruku je uredio Maya RR -- 17.8.2009 22:01:30 >
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 18.8.2009 13:44:23
|
|
|
|
oliveradj
|
Nemam samo jedan deterdžent nego eksperimentišem. Dobar je Bref, nije loš ni Taš wc gel i ne guši kao Bref. A i Arf sam kupila posle dugo vremena i sad ću da ga probam i on je dobar.
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 18.8.2009 13:50:18
|
|
|
|
magnetic
|
Arf stvarno super mirise i koristim ga za sve osim za wc.Za wc trenutno koristim ovaj novi domestos.Koliko mi je ranije bio uzasno los sada sam zadovoljna,solja mi se beli
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 18.8.2009 13:56:01
|
|
|
|
ZVONČICA
|
Mr Muscle, Cif i Bref
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 18.8.2009 13:57:13
|
|
|
|
dunja RR
|
meni je od svega najbolji domestos, sve se sija posle njega, malo cai miris ima ali super cisti...
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 18.8.2009 14:09:51
|
|
|
|
mihi
|
Protiv kamenca koristim Cilit ali ovaj Puli Rapid, i još Cif da se sija bolje!
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 18.8.2009 14:13:20
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ja cistim s Domestosa i Polirapid.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 29.10.2009 12:21:13
|
|
|
|
Ellenica
|
Do skoro samo sa Domestosom, ali od kad se Aleksa rodio pocela sam da sama pravim smesu od soli deterdzenta za sudove i sirceta, sjajno je za kamenac. Takodje rastvor alkohol50%=sirce 50% za jaci kamenac je SJAJAN.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 29.10.2009 15:50:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: dunja meni je od svega najbolji domestos, sve se sija posle njega, malo cai miris ima ali super cisti... I zakon je ..stvarno miris ubija ali i ocisti...koristila sam i MR Proper neeevidjeno Sr i jos nesto slicno ... ali Domestos je zakon!
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 29.10.2009 16:28:14
|
|
|
|
Trcosava
|
domestos možda sve živo ubija - ali što pravi fleke!!!!!kad sam radila u bioskopu, radili smo sa domestosom - nikad ga kući nisam kupila sredstvo za čišćenje kupatila - ajax niti smrdi niti ostavlja fleke po odeći, ali zato sve živo briše naprskam, malo razmrljam sunđerom (ako me ne mrzi) i posle samo onim oštrijim delom pređem - sve se cakli kuhinja - ja mislim da je mr. proper ili tako nešto (miris limuna ili pomorandže) lepo mi riba (ima još neki koji mi mama reče za masnoću, ali sad ne mogu se setim ) ribanje podova - pločica - ajax opet ribanje podova - parket - ili ajax ili pronto za staklo - zamislite - ajax! arf, cif i sl - jeftiku dobijem dok isperem - jednom kupila i nikad više!
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 29.10.2009 16:29:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Domestos... Ali ljudi, crveni Ajax kako lepo mirise...on je uopste za kucu univerzalan je... Divan.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 29.10.2009 16:31:28
|
|
|
|
dacca
|
domestos, wc net, bref
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 29.10.2009 16:33:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: OTI Domestos... Ali ljudi, crveni Ajax kako lepo mirise...on je uopste za kucu univerzalan je... Divan. crvena pomorandža?
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 29.10.2009 17:58:43
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Meni je narandžasti cilit bang zakon zato što naša voda ima dosta kamenca, on mi je super i za tuš kabinu koja je od plexiglasa. A za pločice koristim Aro iz metroa, super je i jeftin je (5l je 200 dinara ili tako nešto) i traje mibaš dugo.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 29.10.2009 18:19:48
|
|
|
|
mihi
|
Ajax profesional za kupatilo i Mr Proper plavi super miriše.
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 29.10.2009 18:27:24
|
|
|
|
gagana83
|
Mr Proper bathroom gel i Ajax
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 17.11.2009 23:39:34
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: dunja meni je od svega najbolji domestos, sve se sija posle njega, malo cai miris ima ali super cisti... Jao žene moje Dugo nisam koristila domestos baš zbog ubitačnog mirisa , i poslednji put u shopingu ga ponovo kupim, ne znam ni sama zašto, i sada sam se otrovala njim Okupala sam se, pa oribala kupatilo i dok sam sušila kosu plakala sam koliko me štipao za oči a nisam smela da otvorim prozor Još uvek nemam čulo mirisa i sve mi nešto primuka Idem da ga odmah bacim u kantu! J.. ti domestos!
< Poruku je uredio lilly.79 -- 17.11.2009 23:40:17 >
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 17.11.2009 23:41:08
|
|
|
|
guppy RR
|
Ja ne menjam svoj univerzalni Cillit Bang... znači sa istim čistim kupatilo, kuhinju (kamenac) i sl. Jedna flašica - sve rešava. Uvek kažem mužu... kao u reklami. Naprskaš na sunđer i maltene onako obrišeš do sjaja. Divan je!
|
|
|
|
RE: Cime cistite kupatilo i WC? 17.11.2009 23:42:37
|
|
|
|
guppy RR
|
Zaboravih da dodam - za WC šolju imam nešto drugo... to kupujem po principu "šta dohvatim", a najviše volim neki prašak koji se istrese u WC školjku i sam je očisti do sjaja... samo malo prodrmaš četkom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?