Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 21.4.2011 16:51:27
|
|
|
|
Pretty78
|
nisi dobra
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 21.4.2011 16:52:02
|
|
|
|
JMPM
|
U pravu si,nisam dobra,nisam stavila napomenu da oni koji su na dijeti zaobilaze temu
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 21.4.2011 16:53:19
|
|
|
|
Pretty78
|
to je trebalo da napises PRE "Potrebno je-"
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 21.4.2011 16:54:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Hm, ovo čak i meni deluje zanimljivo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 21.4.2011 17:01:36
|
|
|
|
JMPM
|
Anci,probaj,neces se pokajati
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 22.4.2011 2:10:02
|
|
|
|
liliana
|
Mmmmm... izgleda da čemo ovo pravit čim pre...
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 23.4.2011 18:11:05
|
|
|
|
JMPM
|
Ja pravim danaaaaas,stavicu slikice
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 23.4.2011 18:30:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Obavezno stavi sličicu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 25.4.2011 22:52:08
|
|
|
|
Ana RR
|
I? Gdi je sličica?
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 25.4.2011 23:00:34
|
|
|
|
JMPM
|
Evo jeeeeeeee Kako je mutnaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 25.4.2011 23:02:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Jel se fino stegne? U koliki pleh si stavljala?
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 25.4.2011 23:05:34
|
|
|
|
JMPM
|
Fino se stegne,vadila sam lopaticom za kolace.A pleh je,hm,nekih 30-ak cm sa 25 cm otprilike,ali je dublji malo. Mnogo je mljac,evo vec ga nema vise
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 25.4.2011 23:06:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Super mogla bih probati za moj rođendan, samo bih stavila maline umesto višanja
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 25.4.2011 23:09:10
|
|
|
|
JMPM
|
Sigurno ce biti fino i sa malinama Moja preporuka je visnje,maline ili jagode
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 25.4.2011 23:10:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Javiću kako je ispalo
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 25.4.2011 23:42:49
|
|
|
|
mati
|
Ovo je bas super, ja nesto i ne volim da pecem kolace, zato su mi ovakvi omiljeni. Bas sam se pitala sta cu sa ogromnom kesom lesnika, kad eto ideje. Samo cu staviti mix crveno voce pa javljam kako je ispalo.
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 25.4.2011 23:45:36
|
|
|
|
AndreaK
|
sjajno... obozavam vockaste kolace...i torte
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 27.4.2011 14:12:14
|
|
|
|
fetije
|
super je!!!!!!! ja sam mesto puding cokolade stavila vanilu jer moj mali to obozava a bogami i ja......
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 2.5.2011 17:33:29
|
|
|
|
mati
|
Evo moja je malo bistrija slikica. Super je, i meni se smesa bas lepo stegla, stavila sam u skroz plitku tacnu.
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 2.5.2011 18:21:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam planirala juče da ga pravim ali sam zaboravila da kupim sastojke
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 2.5.2011 18:35:41
|
|
|
|
Brana
|
Bogami ovaj kolac moram da napravim,pre svega volim kolace koji se ne moraju peci,a plus volim tako socne i pune fila + vocni,kud bolje.. A moji u kuci su svi sladoguzci,ima da se obraduju Hvala JMPM na receptu!
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 2.5.2011 19:43:16
|
|
|
|
jabudic
|
Super kolac, jos kad bi mi ga neko napravio...
|
|
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 2.5.2011 19:46:15
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Super kolac, jos kad bi mi ga neko napravio... ja cu za koji dan pa cu da vas posluzim jednom slikicom
|
|
RE: Brzi vocni kolac-bez pecenja 2.5.2011 19:47:21
|
|
|
|
jabudic
|
Moze, ponjapacu komp
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?