Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 12.4.2020 21:01:58
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja imam jedan, najednostavniji a preukusan Potopim urme da prenoce u vodi. Ujutru izvadim kostice, u blender stavim urme, bademe (ili lesnike), kokosovo ulje i kakao. Savrseno ispadne. Tacne mere sad vec ne znam jer dugo radim odokativno.
|
|
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 12.4.2020 21:20:26
|
|
|
|
flamingos
|
Nevenaa,nisam tako pravila,pravila sam sa malinama.Objaviću ga sledećeg meseca u C kuhinji.
|
|
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 12.4.2020 21:43:38
|
|
|
|
mama ivane
|
Nisam probala, ali svakako cu isprobati, hvala za recept
|
|
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 13.4.2020 8:09:17
|
|
|
|
Nevenaa
|
Nema na cemu.. ja sam stavila vise margarina pa mi je ispao malo masniji.. nisam znala za vockice da mogu u njemu
|
|
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 22.4.2020 20:10:01
|
|
|
|
gocic
|
Nisam pravila, ovo sto si Dragice napisala zvuci mljac.
|
|
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 22.4.2020 20:22:30
|
|
|
|
flamingos
|
Nevena,mogu voćkice,sa malinama sam pravila,mmm,prelep je.❤
|
|
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 22.4.2020 20:28:42
|
|
|
|
gocic
|
Odlicno, kad postavis recept probacu
|
|
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 22.4.2020 20:31:35
|
|
|
|
Nevenaa
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Nevena,mogu voćkice,sa malinama sam pravila,mmm,prelep je.❤ Zvucii lepoo 😁 napravicu ga i sa vockicama pa da probam ☺
|
|
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 22.4.2020 20:33:54
|
|
|
|
flamingos
|
Postavila bih ga i sada,a pošto glasam i želim fer igru neću da postavim recept i glasam za sebe samu.Malo mi to nije u redu.Nikad nisam za svoj recept glasala.Kad rešim da postavljam recepte za glavnu nagradu-on je prvi na spisku.❤Za moje drugaRRke.❤
|
|
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 22.4.2020 22:58:00
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Cekamo flamingos pa da pravimo i min😊
|
|
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 22.4.2020 23:00:55
|
|
|
|
gocic
|
Moze, kuhinja je tvoja , kad god resis, a mi na pravljenje ovog kolaca po tvom receptu.
|
|
|
|
RE: Brownie kolac sa kremom 23.4.2020 13:03:07
|
|
|
|
Olga75
|
Ovo se sve smuti i smeša pa se ispeče? Ja sam glupava i meni prvotreba nacrtati. Šta jekrem a šta je brauni Izvinjavam se na glupom pitanju al eto ne razumem
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.