Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.7.2009 9:40:56
|
|
|
|
NadaR
|
Ne vadim se uopste... Kazem samo ... ne da mi se i kraj price
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.7.2009 9:44:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Kada posumnjam da bi se moglo nešto desiti a meni se ne da, zaspem sa detetom u njegovom krevetu. A šta si rekla Vučkice sinoć? (mi smo jednostavno sinoć upalili klimu )
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.7.2009 9:47:33
|
|
|
|
Anoniman
|
eeeeeeeee pametna Vučkica nije dala klimu u kuću...ebem ti klimu rekla da ide da ga baci, ili da ako oće nek plati pa nek klati pital ga jel njemu vruće, kaže da jeste...pa reko jesi ti normalan đeš sad još i to i odusto čovjek ...onda smo sjedili na terasi i pušili i pili ja pivo on cedevitu
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.7.2009 9:49:17
|
|
|
|
NadaR
|
zeneeeeeeeeeeee , joooooj
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.7.2009 18:24:45
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. eeeeeeeee pametna Vučkica nije dala klimu u kuću...ebem ti klimu rekla da ide da ga baci, ili da ako oće nek plati pa nek klati pital ga jel njemu vruće, kaže da jeste...pa reko jesi ti normalan đeš sad još i to i odusto čovjek ...onda smo sjedili na terasi i pušili i pili ja pivo on cedevitu nesto mi poznata prica hahahahaha
< Poruku je uredio afrodita -- 16.7.2009 18:25:17 >
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.7.2009 19:14:28
|
|
|
|
Shishica
|
E prava tema! Ja uvek hocu, volim.. Ali nekad ne mogu da se fokusiram, mislim hoce li nam neko upasti u sobu..onda umislim da mi ponestaje zelje pa se smorim, mislim kako sam se zbabala..a jednostavno nikad nismo sami Uvek mora ovako ili negde u sobi..tihoooo
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.7.2009 19:30:27
|
|
|
|
Verus
|
I ja isto tako a tako i on meni (mada je ovo reeetko) njemu se uvek hoce IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Ne vadim se uopste... Kazem samo ... ne da mi se i kraj price
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.7.2009 20:02:22
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Ne vadim se uopste... Kazem samo ... ne da mi se i kraj price podpisujem
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.7.2009 20:35:35
|
|
|
|
Sneža
|
Kažem mu:večeras radnja zatvorena,nema nikakve robe za prodati
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.7.2009 21:08:36
|
|
|
|
Lu
|
Ne da mi se...ili ako sam skoro zaspala a on gledao utakmicu u dnevnom boravku onda kažem,ja sad spavam gdje si bio prije! Moram da kažem da je to bilo u periodu kada je bio dugo kod kuće a inače nemam šta da izbjegavam
< Poruku je uredio lu -- 16.7.2009 21:10:07 >
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 18.7.2009 11:17:13
|
|
|
|
mamanp
|
Napravim se da spavam, on jadnicak me budi, budi, a ja kao ne mogu da se probudim.
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.11.2009 21:52:02
|
|
|
|
buhla
|
paaa s obzirom da se vidjamo svake prestupne godine, meni i kad nije bilo do sexa, ja ga ipak nisam odbila, cak me je i jednom glava bolela, ali je sex izlecio sve nikad se nisam izvlacila na glavobolju jer zna da mi odma bude bolje p.s. koju smo mi ludu imali srecu, aj ostadoh u drugom stanju, a vidjali se jednom mesecno!
< Poruku je uredio buhla -- 16.11.2009 21:53:09 >
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.11.2009 21:55:53
|
|
|
|
Anoniman
|
ups...meni je uvek do seksa,,,,ova tema nije za mene
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.11.2009 22:05:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI ups...meni je uvek do seksa,,,,ova tema nije za mene pa meni je uglavnom uvek do seksa bilo da je na brzaka ili onako nežno polako dugo... ali kada mi nije do njega jednostavno kažem ali onako fino, da se mačor ne uvredi (a ne daj bože da on mene odbije)
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 16.11.2009 22:10:16
|
|
|
|
cipiripi
|
jednostavno kazem "ne mogu"
< Poruku je uredio Ana RR -- 30.5.2010 15:00:37 >
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 8.7.2010 18:10:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Nista mu ne kazem... Sam vidi da mi nije do toga i onda stane...
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 17.8.2011 23:38:55
|
|
|
|
Brana
|
Kada je u pitanju sex,nikada me ne boli glava..
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 17.8.2011 23:40:40
|
|
|
|
degu
|
mogu da kažem šta hoću, ali mm zna da kod mene NE znači DA ali samo kod mene
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 17.8.2011 23:42:22
|
|
|
|
Brana
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 17.8.2011 23:46:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Kopiram svoj morbidos-frigidos sindrom veceras u vidu posta koji sam vec iznela na crticama: Pa dobro, ja sam les sa krvotokom Ali bez klitorisa Ovo je sve na ustrb muzevljeve zelje za sexom koja se javila pre jednog sata. Ja sam, naravno, resila da ostanem u raki, a on je zahrkao
< Poruku je uredio verolino -- 17.8.2011 23:50:25 >
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 17.8.2011 23:48:30
|
|
|
|
degu
|
moram ti se i ovde nasmejati
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 18.8.2011 0:02:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Nista se ja ne brinem...kad se vratim medju zive ima da me nasamara slackom do moje naredne smrti i les efekta
|
|
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 18.8.2011 0:04:48
|
|
|
|
degu
|
Dobro je dok ne moraš NJEGA da dižeš iz mrtvih
|
|
RE: Boli me glava ili kad vam nije do sexa 18.8.2011 0:08:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma on ti je kao Djoka iz klana Meklaud...Zivece vecno dok mu ne odsecem glavu Gorstak
< Poruku je uredio verolino -- 18.8.2011 0:09:07 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?