Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 11:00:03
|
|
|
|
anajid
|
Crvenkapice,ce kupimo i ce glasamo!!!Ti si nasa Ringerajka i ima da ih sve pobedis! Pa jos i trudnica,ne smemo da ti izadjemo iz volje!
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 11:02:12
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
IZVORNA PORUKA: anajid Crvenkapice,ce kupimo i ce glasamo!!!Ti si nasa Ringerajka i ima da ih sve pobedis! Pa jos i trudnica,ne smemo da ti izadjemo iz volje!
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 12:32:46
|
|
|
|
Olga75
|
glasala , trudnici se ne odbija
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 12:42:47
|
|
|
|
aleksandrova
|
kako ja da glasam kad nisam u srbiji...ima neko net glasanje mozda?ja cu da navijam
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 12:49:28
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
mislim da nema nikakve veze dal je neko iz inostranstva....ko kad saljes poruku nekom iz srbije....
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 13:04:34
|
|
|
|
dunja RR
|
glasala za našu trudnicu - najbolju kuvaricu
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 13:14:10
|
|
|
|
aleksandrova
|
i ja nadam se priznace mi glas sa mk kartice
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 13:15:11
|
|
|
|
marince1
|
glasala
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 13:26:26
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
ako dobijem i ves masinu,pracu vam pelene,svokoj po jednu turu
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 13:27:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 ako dobijem i ves masinu,pracu vam pelene,svokoj po jednu turu ja još nemam bebu
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 13:31:02
|
|
|
|
aleksandrova
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 ako dobijem i ves masinu,pracu vam pelene,svokoj po jednu turu ja još nemam bebu ni ja nemam a da ti posaljem zavese i tako jos po nesto
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 13:37:20
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrova IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 ako dobijem i ves masinu,pracu vam pelene,svokoj po jednu turu ja još nemam bebu ni ja nemam a da ti posaljem zavese i tako jos po nesto
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 13:46:19
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
dogovroeno,saljem sity expresom oprano i mirisno
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 13:53:38
|
|
|
|
Olga75
|
odlicno , Crvenkapa ,saljem ti dve torbe vec danas pa posalji kad bude gotovo
< Poruku je uredio olga75 -- 4.12.2010 13:54:00 >
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 13:58:05
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
cek cek cek......ne valja da se talozi.....cek da stigne prvo masina..... a sta ako bude putovanje....gde cu sa tim vesom???
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 14:02:58
|
|
|
|
Olga75
|
kad se vratis sa putovanja lako ces ti to
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 14:08:50
|
|
|
|
vonavoj
|
kupila sam,..super si!
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 14:18:04
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
hvala vonavoj,ja samo nisam navikla na pustenu kosu pa mi cudno
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 14:30:11
|
|
|
|
vonavoj
|
vredna mamica i trudnica..a moja komsinica je Sandra Subotin Cobanin,urednica..hehehehe.. koji si aparat to dobila? mali kucni..hehehe
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 14:39:44
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
ahahhahahaa mali kucni......psttttttttttttt.....to mi je ona rekla da tako kazem....eto kako je svet mali.....epa sad poguraj vezice ona mi je u ziriju.....
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 14:52:59
|
|
|
|
vonavoj
|
poslacu joj poruku,da se znamo...da glasa za tebe...hehehe..
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 15:16:27
|
|
|
|
Dada81
|
Čestitamo Moram i ja kupiti broj,a rado bih glasala,valjda prihvate glasić i od mene Pre sam redovno kupovala,imam dosta brojeva,vidim i iz 2007-me,posle pređoh na ''Moju bebu''ali ovaj br.moram nabaviti uskoro
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 15:25:27
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
svi su glasovi dobro dosli,hvala vam devojke....divne ste
|
|
|
|
RE: Blic Zena-kuvamo po kucama 4.12.2010 17:03:56
|
|
|
|
jeca_81
|
Kupila i glasala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?