Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:23:46
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Nemogu da verujem strasno
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:25:14
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:25:43
|
|
|
|
Olga75
|
uh sto ne volim takve vesti
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:29:30
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:29:37
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:38:20
|
|
|
|
bokicans
|
Strašno,uf ovo me je jako potreslo.
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:40:13
|
|
|
|
jovana j
|
Kako bre, kako bebica... Joj, ovo je stvarno potresno!
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:42:17
|
|
|
|
NadaR
|
Pa kako je niko nije primijetio? Samu bebu koja puze ulicom ,ne mozes da ne vidis
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:56:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislim da teme sa ovakvom tematikom mnogo potresno utiču na sve nas
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 15:22:26
|
|
|
|
Verus
|
Slazem se. Ne volim ovakve teme
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 15:22:39
|
|
|
|
Anoniman
|
strasno! ali kakvi su to roditelji? kako su oni to spavali - sa otvorenim vratima? tako mala beba ne bi mogla da izadje da su vrata bila zatvorena, a da ne pominjemo da bi trebalo da su i zakljucana.
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 16:17:40
|
|
|
|
minavb
|
Beba od 8 meseci upala u saht ispred kuce.
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 16:30:06
|
|
|
|
Nensi*
|
Meni samo nije jasno kako je beba otvorila vrata,ne spavaju valjda sa sirom otvorenim vratima... Strasno!
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 16:33:08
|
|
|
|
IVA 11
|
Mrzim ovakve teme, i mrzim ovakve vijesti. Ali ni menu nije jasno kako je beba otvorila vrata, kako je izasla...
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 18:51:03
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mislim da teme sa ovakvom tematikom mnogo potresno utiču na sve nas Na mene takođe, zato nikad ne otvaram linkove i ne čitam i ne gledam!
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 19:09:53
|
|
|
|
jelena038
|
daj, sta vam znace vise ove crne teme, aman?! zar svaki od ovih slucajeva zahteva novu temu koja traje ukupno pola dana na RR, a mnogo vaznije teme se zakljucavaju jer uvek "postoji slicna"? a ovakve nicu svaki dan i nije mi uopste jasno cemu sluze..
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 19:35:38
|
|
|
|
lajla
|
Nemam reci
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 19:55:06
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mislim da teme sa ovakvom tematikom mnogo potresno utiču na sve nas Na mene takođe, zato nikad ne otvaram linkove i ne čitam i ne gledam! Meni ova beba ne izlazi ceo dan iz glave, kako je tako nesto uopste moglo da se desi... Na kom spratu oni zive?
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 23:58:07
|
|
|
|
Suncicabg
|
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 4.9.2011 15:02:49
|
|
|
|
ivaj
|
Ne znam da li ste gledali na tv-u-u pitanju su naravno romi, dete je ispuzalo iz kuce a saht se nalazio ispred samog ulaza. Njihova posla Majka spavala,verovatno na podu i nije osetila da joj je dete otislo.Sacuvaj me Boze!
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?