Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:23:46
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Nemogu da verujem strasno
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:25:14
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:25:43
|
|
|
|
Olga75
|
uh sto ne volim takve vesti
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:29:30
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:29:37
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:38:20
|
|
|
|
bokicans
|
Strašno,uf ovo me je jako potreslo.
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:40:13
|
|
|
|
jovana j
|
Kako bre, kako bebica... Joj, ovo je stvarno potresno!
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:42:17
|
|
|
|
NadaR
|
Pa kako je niko nije primijetio? Samu bebu koja puze ulicom ,ne mozes da ne vidis
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 14:56:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislim da teme sa ovakvom tematikom mnogo potresno utiču na sve nas
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 15:22:26
|
|
|
|
Verus
|
Slazem se. Ne volim ovakve teme
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 15:22:39
|
|
|
|
Anoniman
|
strasno! ali kakvi su to roditelji? kako su oni to spavali - sa otvorenim vratima? tako mala beba ne bi mogla da izadje da su vrata bila zatvorena, a da ne pominjemo da bi trebalo da su i zakljucana.
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 16:17:40
|
|
|
|
minavb
|
Beba od 8 meseci upala u saht ispred kuce.
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 16:30:06
|
|
|
|
Nensi*
|
Meni samo nije jasno kako je beba otvorila vrata,ne spavaju valjda sa sirom otvorenim vratima... Strasno!
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 16:33:08
|
|
|
|
IVA 11
|
Mrzim ovakve teme, i mrzim ovakve vijesti. Ali ni menu nije jasno kako je beba otvorila vrata, kako je izasla...
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 18:51:03
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mislim da teme sa ovakvom tematikom mnogo potresno utiču na sve nas Na mene takođe, zato nikad ne otvaram linkove i ne čitam i ne gledam!
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 19:09:53
|
|
|
|
jelena038
|
daj, sta vam znace vise ove crne teme, aman?! zar svaki od ovih slucajeva zahteva novu temu koja traje ukupno pola dana na RR, a mnogo vaznije teme se zakljucavaju jer uvek "postoji slicna"? a ovakve nicu svaki dan i nije mi uopste jasno cemu sluze..
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 19:35:38
|
|
|
|
lajla
|
Nemam reci
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 19:55:06
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mislim da teme sa ovakvom tematikom mnogo potresno utiču na sve nas Na mene takođe, zato nikad ne otvaram linkove i ne čitam i ne gledam! Meni ova beba ne izlazi ceo dan iz glave, kako je tako nesto uopste moglo da se desi... Na kom spratu oni zive?
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 1.9.2011 23:58:07
|
|
|
|
Suncicabg
|
|
|
|
|
RE: Beba upala u šaht i poginula! 4.9.2011 15:02:49
|
|
|
|
ivaj
|
Ne znam da li ste gledali na tv-u-u pitanju su naravno romi, dete je ispuzalo iz kuce a saht se nalazio ispred samog ulaza. Njihova posla Majka spavala,verovatno na podu i nije osetila da joj je dete otislo.Sacuvaj me Boze!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?