Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 19.3.2010 3:08:59
|
|
|
|
eugenija
|
Znam još amerikanaca među nama
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 19.3.2010 6:56:25
|
|
|
|
bebironcic
|
Mislim da nije to samo kod amerikanaca....ima i kod nas takvih preci im je net od zene(fala Bogu pa mm nije takav )
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 1.5.2011 23:02:22
|
|
|
|
Brana
|
ovo je stvarno no comment.
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 1.5.2011 23:27:47
|
|
|
|
choopa choops
|
I ja sam medju njima Je l' to znaci da sam spremna za Green Card?
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 1.5.2011 23:30:55
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops I ja sam medju njima Je l' to znaci da sam spremna za Green Card? da mi neko kaze biraj izmedju neta ceo dan ili jednog sexa dnevno bez neta ceo dan,ja bih izabrala sex,a na netu cu biti sledeci dan onda meni Red Card.
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 1.5.2011 23:33:09
|
|
|
|
choopa choops
|
Mico jedan danbez neta--->OK, ali 2 nedelja bez neta No, no, no aaaaaaaaaaaaaand no!
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 1.5.2011 23:35:12
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Mico jedan danbez neta--->OK, ali 2 nedelja bez neta No, no, no aaaaaaaaaaaaaand no! ma ko sisa net ziveo sex ma ovako nagodili bi se jedan dan bez neta,drugi dan bez sexa i tako u krug...
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 2.5.2011 9:16:24
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Američka informatička kompanija "Intel" smislila je način da pokaže koliku su važnost dostigli internet i informatika u životu građana, te je organizovala istraživanje koje je pokazalo da bi 46 odsto žena i 30 odsto muškaraca radije dve nedelje provelo bez seksa nego bez interneta. Ups, pronadjoh se
|
|
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 2.5.2011 9:19:37
|
|
|
|
Olga75
|
ma sex je prevazidjen
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 2.5.2011 9:26:54
|
|
|
|
jabudic
|
Upravo tako, to je vise staromodno Ko ce gace skidati, jos malo cemo holograme da nosimo, pa se smanji mozda procenat onih kojima je internet vazniji
|
|
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 2.5.2011 9:30:02
|
|
|
|
Olga75
|
ma hajde molim te , skinuti pa obuci pa izmedju toga se pokretati i dahtati bezi bre ovako sednes i raspali i uglavnom nedjes sve sta te interesuje
|
|
RE: Amerikancima internet važniji od seksa 2.5.2011 9:31:04
|
|
|
|
jabudic
|
Ja cu kao Crnogorac: "Sta cekas, sto se ne podvlacis?"
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?