Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Alergija zbog preterane higijene? 6.9.2008 20:59:34
|
|
|
|
una77
|
Moja drugarica mi je rekla da joj kuma kao zdravstveni radnik kad je njeno dete bilo u pitanju sve je dezinfikovala davala detetu sterilno sve, i jednom prilikom kada je razgovarala sa lekarima posto sa njima i radi rekli su joj ako hoce da od deteta napravi asmaticara na dobrom je putu. Ne moze se pridrzavati preterane higijene dete kad tada mora u kolektiv ne moze ga sacuvati od bakterija i virusa.
|
|
|
|
RE: Alergija zbog preterane higijene? 7.9.2008 10:39:31
|
|
|
|
guppy RR
|
Slažem se sa tim mišljenjem, POTPUNO! Čula sam jednu zanimljivu priču, kako su roditelji (dvoje doktora) isto tako radili svom detetu i stalno brinuli o tome, da sve oko bebe bude sterilno. Jednog dana dođu po dete kod dadilje i vide kako dete sisa one resice sa tepiha Valjda je dete znalo da mu treba mao prljavštine
|
|
|
|
RE: Alergija zbog preterane higijene? 7.9.2008 11:40:02
|
|
|
|
una77
|
Nadam se da su se onda opametili
|
|
|
|
RE: Alergija zbog preterane higijene? 8.9.2008 8:48:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam se ove teme malko dotakla u drugoj jednoj temi, "Pedijatar nije Bog!", pa se neću ponavljati...
|
|
|
|
RE: Alergija zbog preterane higijene? 23.10.2017 23:04:16
|
|
|
|
Duškić
|
Mozda moze, nisam imala islustva. Mada me izludjuje poliranje i sterilisanje svega.
|
|
|
|
RE: Alergija zbog preterane higijene? 23.10.2017 23:19:03
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Cula sam,tj procitala nekad davno negde ali se svelo samo na istrazivanje bez konkretnih dokaza i cinjenica.
|
|
|
|
RE: Alergija zbog preterane higijene? 24.10.2017 11:08:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nisam za preterano sterilisanje svega. Pre ili kasnije ce doci u kolektiv gde, naravno, nije sve sterilisano i može samo da bude losije za dete.
|
|
RE: Alergija zbog preterane higijene? 24.10.2017 14:05:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Moja A je bas cesto imala upale grla kao mala i pedijatar nam je rekao da je to zbog toga sto sam joj kao maloj sve oko nje ribala i prala,nisam je pustala da se isprlja,nije isla u vrtic.Secam se da sam joj kao bebi sav pribor za jelo iskuvavala,igracke prala svaki dan,peglala svu odecu.
|
|
|
|
RE: Alergija zbog preterane higijene? 24.10.2017 14:10:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jadno dete Sta ima lepse od toga da udje u kucu sva blatnjava i nasmejana
|
|
RE: Alergija zbog preterane higijene? 24.10.2017 14:43:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ivana, tako misli moja sestra deca joj celo leto setaju bosa po dvoristu itd...u sustini, decu i treba malo pustiti da se prljaju, jedino je sa bebama malo drugacije, kod mene je beba=sterilno.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.