Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Aždaja svome čedu tepa :) 1.2.2011 15:05:23
|
|
|
|
Pretty78
|
Aždaja svom čedu tepa: Nakazice moja lepa, Šta će s tobom biti, ko zna, Lepotice moja grozna? Ostavićeš svoju majku, Otići u neku bajku, Bićeš ličnost negativna, Rugobice moja divna, Ješćeš ljude kao repe, Najmiliji moj akrepe, A tvoja će jadna majka Celog veka da se vajka! Ljubivoje Ršumović
< Poruku je uredio Pretty78 -- 1.2.2011 15:06:49 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 1.2.2011 15:06:29
|
|
|
|
Pretty78
|
mnogo je dobra
< Poruku je uredio Pretty78 -- 1.2.2011 15:07:12 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 1.2.2011 15:06:45
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
VRH TITA MI a bolje i ovo nego onaj kretenluk čim su nas maltretirali na kordunu ili na petrovačkoj cesti
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 1.2.2011 15:08:11
|
|
|
|
Pretty78
|
da .. u pravu si...mi smo imali mnogo tuznu lektiru
|
|
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 1.2.2011 15:08:18
|
|
|
|
anuksunamun
|
dva akrepa ni gluva ni slepa podjednako i ruzna i lepa srela su se pre nedelju dana u ulici ljutice bogdana sveje poslo neslucenim tokom muski akrep kresnuo je okom akrepica simpatiju vrnu spusti pogled u zemljicu crnu zbunjen sam ko pile u kucini sta je ljubav kadra da ucini...najgenijalni deciji pisac svih vremena celog sveta...bez patetike molim ....za decu buduce intelektualce
|
|
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 1.2.2011 15:09:10
|
|
|
|
Lu
|
Pretty, napiši i nastavak (zadaću), baš me zanima
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 1.2.2011 15:15:01
|
|
|
|
Pretty78
|
evo ga...domaći: Čedo majci odgovara: Ti si moja ala stara Moja neman monstruozna Moja divna, mama grozna Kunem ti se dahom vrelim Volecu te bicem celim Vitezove sto pobedim Sve cu s` tobom da podelim Necu dati ja da pati Azdajina strasna mati!
|
|
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 1.2.2011 15:16:52
|
|
|
|
Jeca*
|
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 1.2.2011 15:17:12
|
|
|
|
Jeca*
|
dadoh ocenu pet...bravoooo
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 1.2.2011 15:18:21
|
|
|
|
Jeca*
|
ćapila sam original pesmicu (Lj. R) i postavila na FB...divnooooo
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 12.4.2011 12:45:41
|
|
|
|
Severian
|
Mnogo je dobra pesmica! Prvu je napisao Ršumović kako sam shvatio a odgovor je napisao ko ?
|
|
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 1.6.2011 12:33:22
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Severian Mnogo je dobra pesmica! Prvu je napisao Ršumović kako sam shvatio a odgovor je napisao ko ? mog breta cerka 10 godina za domaci :)
|
|
|
|
RE: Aždaja svome čedu tepa :) 1.6.2011 12:34:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pretty
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?