Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Što te nema - Aleksa Šantić 29.6.2009 13:23:53
|
|
|
|
mamanp
|
Ja jos pevusim "Eminu" ona nadje drugu. Vucko, Vucko...
|
|
RE: Što te nema - Aleksa Šantić 29.6.2009 13:25:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Vučko ispunjava i želje...ko zlatna ribica ...Rivana zaželjela ovu ...pa i za njenu dušu
|
|
|
|
RE: Što te nema - Aleksa Šantić 29.6.2009 13:27:23
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Kad na mlado poljsko cv'jeće Biser niže ponoć nijema, Kroz grudi mi želja l'jeće: "Što te nema, što te nema?" Kad mi sanak pokoj dade I duša se miru sprema, Kroz srce se glasak krade: "Što te nema, što te nema?" Vedri istok kad zarudi U trepetu od alema, I tad duša pjesmu budi: "Što te nema, što te nema?" I u času bujne sreće I kad tuga uzdah sprema, Moja ljubav pjesmu kreće: "Što te nema, što te nema"... Ne pamtim od kada nisam čula ovu pesmu! A baka je živela u istoj ulici gde i Aleksa Šantić u Mostaru... i normalno, znala sve pesme napamet... Par meseci pre nego što je umrla je sedela sa nama unucima do sitnih sati i recitovala, recitovala, recitovala... između ostalog i ovu pesmu. Hvala Vučko, potakla si mi baš lepa sećanja ovime
|
|
RE: Što te nema - Aleksa Šantić 29.6.2009 13:27:36
|
|
|
|
Buba76
|
Vuck0o,danas si bas u stimungu.
|
|
|
|
RE: Što te nema - Aleksa Šantić 29.6.2009 13:37:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema na čemu Prase!!! Meni je drago kad na ovaj način mogu da promovišem nešto lijepo iz moje zemlje, a ujedno i da vas počastim i obradujem nečim dragim, što vas podsjeti na nešto
|
|
|
|
RE: Što te nema - Aleksa Šantić 29.6.2009 14:20:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Što te nema - Aleksa Šantić 29.6.2009 14:53:14
|
|
|
|
Rivana
|
hvala za STO TE NEMA predivna je
|
|
|
|
RE: Što te nema - Aleksa Šantić 29.6.2009 14:56:08
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Vučko ispunjava i želje...ko zlatna ribica ...Rivana zaželjela ovu ...pa i za njenu dušu prava zlatna ribica HVALA
|
|
|
|
RE: Što te nema - Aleksa Šantić 29.6.2009 14:57:03
|
|
|
|
Anoniman
|
nema na čemu
|
|
|
|
RE: Što te nema - Aleksa Šantić 17.8.2010 10:25:42
|
|
|
|
Jele
|
Jao, a kada čujem Jadranku Stojaković kako peva ovu pesmu, svaki put se naježim i zaplačem. Predivno!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?