Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.11.2019 11:46:30
|
|
|
|
emicaa
|
Pa stvarno smo domacice 😂 Kod mene za rucak pilav od juce,ja cu palentu.Nisam sa rirom nikako u dobrim odnosima.Za veceru pica
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.11.2019 12:03:03
|
|
|
|
bubulence
|
Zapecena boranija sa suvim rebrima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.11.2019 12:51:37
|
|
|
|
jess021
|
Bubi, kako to praviš?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.11.2019 13:02:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, imam ja dobar recept klik iskreno, nisam ljubitelj boranije i spremam je samo da bi ovo dete jelo, ali ovako zapečena je extra. Može bilo koje meso, ja uglavnom stavljam junetinu koju prvo doooobro izdinstam da bude skroz mekana.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.11.2019 13:02:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Zamesila testo za štrudlu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.11.2019 16:37:43
|
|
|
|
mama ivane
|
Mmmm strudlu obozavam🤩 Danas musaka sa psenicom (posna) i posnu krompir corbu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.11.2019 17:15:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bubi, kako to praviš? Moje je drugacije od Aninog. Prodinstam boraniju sa belim i crnim lukom i sargarepom. Prokuvam suva rebra. Procedim i izrucim u vatrostalnu ciniju. Napravim kao zaprasku od brasna, vode i pavlake. Krckam u rerni oko 50min. Dodam od gore trapist i vratim na jos 10min.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.11.2019 22:24:46
|
|
|
|
branki*
|
Ja opet na brzinu posle posla špagete sa mlevenim mesom.konaceo stavila grašak sa piletinom i povrcem da se kuva,skoro je gotov.imaće za dva dana,nadam se.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.11.2019 8:50:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas buritosi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.11.2019 8:53:22
|
|
|
|
bubulence
|
Za mm je ostalo od juce, za nas tri cu danas krem corbu, pohovani karfiol i pire.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.11.2019 8:54:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za sve nas je ostao rucak od juce. Samo cu za veceru deci galete, a nama posne kiflice. Sutra i prekosutra ne kuvam. Nismo tu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.11.2019 15:16:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Supa, peceno pile sa povrcem, jutros pancerote i cokoladne oblande - mama sve napravila
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.11.2019 15:34:08
|
|
|
|
mama ivane
|
Mafini sa povrcem, testenina sa tunjevinom i paradajiz sokom, i musaka sa psenicom od juce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.11.2019 19:59:46
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Lenja pita,pljeskavice, krompirici,pileca corba
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.11.2019 10:01:42
|
|
|
|
flamingos
|
Prženo meso,pomfrit,kupus salata.Po podne palačinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.11.2019 13:34:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Ništa, idemo u restoran na ručak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.11.2019 13:35:29
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pileca corbica od juce. Musaka. Salata. Vecras spagete 👍
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.11.2019 14:33:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Domaca supa, rizoto sa piletinom. Mama poslala cokoladnu oblandu tako da kolaca imam. Za veceru gibanica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.11.2019 15:41:52
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Nasuvo, i kolac sa cimetom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.12.2019 20:30:53
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Pilecu jetricu u vinu i strudlu sa makom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.12.2019 20:34:20
|
|
|
|
branki*
|
dorucak-przila jaja na oko...rucak- imala grasak od juce..vecera -pohovane pilece snicle.imala i palacinke od juce. sad kuvam pileci krompir paprikas za sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.12.2019 16:18:11
|
|
|
|
mama ivane
|
Carska pita, musaka , pilav, supa domaca , sam rolne slatke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.12.2019 17:16:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Mafine sa prosom. Inala sam komplet rucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.12.2019 18:41:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Deci za rucak pohovanu piletinu. To je najbrze sto sam stigla. Za veceru sam im spremiča slane galete.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.